reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam:)

Dziewczyny troche mnie pocieszyłyście, ale mam nadzieje, że tak jak u ramari szybko mu to minie, bo szczerze to nie wyobrażam sobie takich histerii :/
Apropo to przypomniało mi sie, jak ostatnio w sklepie chłopczyk około 6 lat przymierzał buty i później mama kazała mu ubrać swoje. A ten w płacz i krzyczy że on sam nie ubierze, jego mama odeszła i na odległośc spokojnie kazała mu samemu założyc buty, chłopak krzyczał płakał ale w koncu sam buty ubrał a później, o zgrozo, podszedł do mamy i ja uderzył mówiąc że jej nienawidzi .. Kobieta niezareagowała, tylko spokojnie powiedziała, że tak nie można ... Nie powiem dało mi to do zastanowienia, jak postepować, żeby w przyszłości ustrzec sie przed takim zachowaniem dziecka ...

asia nic tylko sie cieszyć takimi dwoma skarbami :)
ionka Filip miał niedawno przez tydzien katar :/ nic poza odciąganiem nie pomogło, po tygodniu katar przeszedł i też nie wiem od czego to było

reklama
Witam
W pracy mamy duże zamieszanie. Ciagle mało czasu, co chcę podczytać, to z czymś do mnie wpadają
Dzisiaj idę z Filipkiem do lekarza, bo ma oko spuchnięte jak bania
Proszę nadaj o głosy
Bobini Smok
Trzeba sie zarejestrowac

kalisa no niezła scena, myślę, że nasze dzieci po prostu wchodzą już w taki etap buntu. Franio też zaraz płaczę jak mu na cośnie pozwalam, ale jak mi to ciągle powtarza mój M trzeba zacząćgo wychowywać...
ramari a torba już spakowana?
ionka ja wyleczyłam Franka syropem z cebuli
nesiaa cieszę się, że same dobre wieści przyniosłaś od lekarza, super!'
asia miło się czyta, że tak się Wam dobrze wszystko poukładało:-)

Hej! Noc do d...Francio spał ładnie do 7.45, ale ja jakoś zasnąć nie mogłam baaardzo długo. Ledwo dzień się zaczął a ja już zmęczona.
Miłego dnia:-)

Witam i ja :)
pogoda piękna, dziś pediatra przyjeżdża na kontrolę do małej - mam nadzieję że idzie w dobrym kierunku to jej leczenie. poza tym jadę n a 18 do dentysty - dziś leczenie kanałowe i już mam pietra - nie zajmuję się tym mój pan doktor przystojniak tylko jakaś babeczka -mam nadzieję że nie będzie źle.

kalisa ta kobiet się zachowała super bo nie prosiła , krzyczała. zostawiła i co mały ubrał buty a to że powiedział i uderzyl to już inna para kaloszy. ja Julkę często zostawiam samą jak ma napady zresztą młodą też :)

tak się teraz wspina moje dziecko :)

miłego dzionka kobitki :)

Załączniki

• maj 2011 008.jpg
    maj 2011 008.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 49
Laski, wiecie jaki numer zrobił mi Antoni wczoraj? <shock> (!!!) położyłam Go do łóżka i wyszłam z pokoju, słyszałam, że chwilkę nawoływał więc poszłam zajrzeć z ukrycia czy już się wyciszył. Ku mojemu przerażeniu !!! zobaczyłam moje dziecko przewieszone przez barierkę łóżka ... w sekundzie fiknął (!!!) Tyle szczęścia od Stwórcy, że akurat wybrał ten bok łóżeczka, który jest skierowany na nasze łóżko (które notabene mój Miły przed kąpielą rozłożył). Wylądował buzią na naszym łóżku ... gdybym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła ! Wyobrażacie sobie Laski? Regularnie przeskoczył mi przez barierkę !

Dzien Doberek:)

Nocka ok,Bartus szybko zasnoł ja tez,raz sie zbudził na mleczko o 6 marudził troche ale nie musiałam podchodzic i spalismy do 7.30 chociaz ja polezałam do 8.Teraz ma drzemke,w nocy padało,ale jest parno chyba cos dzisiaj da jakos burze.

n&h ja bym chyba zawału dostała,bo mi by Bartek na podłoge spadł.

zdróweczka zycze dzieciaczkom!!1

Miłego dnia:)

Witajcie :-)
myszowata jaka torba??? :-D Cały czas kompeltuje rzeczy i składuje na jednej półce w szafie. Wczoraj kupiłam klapki pod prysznic. Dzisiaj musze wyprać szlafrok i koszule. Może z tydzień jeszcze i się uporam z tą torbą.
n&h całe szczęście, że nic się nie stało! Mój to do takich wyczynów nie jest zdolny bo należy do najmniejszych marcowiątek, ale Antoś no cóż pomysłowy chłopak. Musiałaś nieźle najeść się strachu.
kalisa mi podobnie jak polusi wydaje się, że dobrze zrobiła ta mama. Ja bym jeszcze powiedziała, ze bardzo mi smutno, że tak zrobił.

witam się,
katar przeszedł w kaszelek :-( chyba czas do lekarza??
noc znów do de. położyłam się po 1ej, bo wcześniej siedziałam nad pracą, a potem Ol się zbudziła. no i pospała 2 godziny i obudziła się i nie chciała w ogóle spać :dry:

n&h dramatycznie!
gdzie się podziewasz kobito w ogóle??

no na fb jestem codziennie :zawstydzona/y: Ciężko tak ogarniać 2 portale na raz :dry:

Na bb też wskakuję i sprawdzam co u Was :sorry2: aczkolwiek raczej nie piszę

A co do wyskoku Antkowego to serio mówiąc ... muszę pomyśleć co z tym łóżkiem zrobić :baffled::baffled::baffled: przecież jak raz wyskoczył to tylko kwestia czasu żeby to się powtórzyło :shocked2: ... Inne niemowlęce łóżka są tej samej wysokości więc kupno nie ma sensu ... może spróbuje wyjąć szczebelki - jak zdecyduje się na dezercje to chociaż dołem :cool2:

reklama
n&h ale spryciarz z Antoniego - chyba bym zawału dostała a znając moje dziecko to zaraz by się wspinała dlatego ja mam wyjęte szczebelki i jak ucieka to dołem a nie górą -ale zastanawia mnie jedno : nie da się już bardziej obniżyć łóżeczka?

był pediatra i oskrzela już czyste ale kaszel jeszcze nie ładny więc dostała wziewy - w poniedziałek przyjedzie ją osłuchać czy już wsio ok :)

Do góry