reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monia zdroweczka dla Pawelka! jak sie teraz czuje???

a u nas lekko burzowo bylo :szok:, do tego urwanie chmury..ale nadal powietrze takie geste, ja nie wiem co za pogoda :baffled:

a Mlody spal 2 godzinki po poludniu i dopiero teraz M walczy z nim o sen :( ale u nas chyba zeby ida, bo dzis zrobil z 5 kupek, nie luznych, a duzo nie jadl, wiec dlatego stawiam na zeby....

reklama
Witam się!
Ciężka noc i ciężki dzień za mną i Olą.
Myszowata dziękuję, że pytasz ale noc była koszmarna niestety. Całą noc płacz, szloch i chrapanie, bo zaczął się katar:( W dzień też maruda. A jak się troche zdrzemnęła to ja głupia zamiast odpocząć to kosiłam trawę.
Dziś też zapowiada się ciężka noc. Ola już śpi ale zdążyła się dwa razy obudzić z płaczem:(

oby dzisiejsza nocka byla lepsza!

witam sie wieczorowo,
no wiec Lili wysypka jakby zeszła. Cos tam jest, ale trzeba sie przyjrzeć. Dziękuję za troskę:)
Teraz padła słodka moja, bo byłysmy na basenie. Jeny jak ona piszczała. najbardziej spodobało mi się ja weszłyśmy na basen, a ona stanęła brzuch do przodu i okrzyk :"O jaaaaaaa". Potem nawet w jacuzzi byłyśmy. Super relaks. Teraz śpi w dresach, bo padła w samochodzie.
polusia, nesiaa wy to pracusie jesteście:) Zdrówka dla Waszych dziewczynek.
ionka to miałas nockę, też takich nie lubie, bo potem cały dzień jest do bani.

e-kord to dobrze że z malutką już wsio ok :)

ja na jutro już zaplanowałam pracę w ogrodzie - mam w donicach konwalię więc musze je rozsadzić, muszę piwonię przesadzić i irysy - matko jak tak patrzę na ten mój ogród to tyle jeszcze pracy w nim mam:(

Ja już wybieram sie spać, bo codziennie sobie mówie, że dzisiaj musze sie wczesniej położyć i codziennie mi sie nie udaje :/ ale jeszcze do Was zaglądnęłam :)

myszowata rozumiem Cię, bo ja też ostatnio czesto chodze sfrustrowana :/ oby jutro było lepiej !
nesiaa, ionka heronek spokojnej nocy życze, niech dziaciaki dadzą wam pospać :)
moniska, polusia oby Wasze dzieciaczki jak najszybciej mogły korzystać z tej ładnej pogody !

polusia pracy to napewno dużo kosztuje, ale za to jaka będziesz dumna, że piekny ogród to Twoja zasługa :D

Ostatnia edycja:
Dzięki Kalisa ale chyba dziś się nie wyśpię, bo Ola budzi się co 5 minut:(
Polusia ja w moim ogrodzie mam głównie trawnik i iglaki, no i mały sad. A kwiaty w donicach. Wiem ile to pracy kosztuje utrzymać wszystko w porządku więc poszłam trochę na łatwiznę. Z tym też mam dużo pracy.

Mój juz tez spi,ja tez za chwile pójde spac.Zajzałam na chwilke do Was.

Ja Wam dziewczyny przespanej nocki zycze zeby wasze maluchy dały Wam pospac:)

nesia ja właśnie nie mam donic - dlatego że w zeszłym roku jak Pola była malutka to ciężko z czasem a w tym roku mała grzebie jak są donice - jak w ziemi sadzę to tak ją nie interesuje . donice teraz to głównie do rozsad używam a na tarasie nie mam nic poza huśtawką i meblami ogrodowymi :)

ooo tak donice z ziemia to wielka atrakcja ;) , moj ostatnio probował przesadzac palmę w koscile,która stała na dworze no i z placzem musialam go zabrac od tej donicy ;)
Dziewczyny kiedy ja wyjde z tych papierzysk ???? robie robie i wiecznie mam cos do roboty;((((((((

A Alan dzis poszedl na spacerek z babcia do piaskownicy no i wprosili sie na sesje zdjeciową. Kolezanka go poznala , a ze swjemu synkowi robili fotki to i prawdopodobnie moj sie załapał ;)

reklama
marela, ja właśnie skończyłam swoje zaległości szkolne, tzn zabrakło mi 5ciu arkuszy, no ale to tylko kilka ;-) a od jutra zaległości terażniejsze ;-) czyli koniec roku szkolnego się zbliża, a ja dodatkowo jeszcze mam staż zaliczyć, a z tym jestem daaaaleeeekoooo w lesie, tzn nie mam nic jeszcze :szok:

help!

;-)

polusia, nasz ogródek po wakacjach totalnie zarósł, niby tylko kilka dni, a zielsko wszędzie się panoszy. a że leje od czwartku non-stop, to nawet nie ma jak wykosić :dry:

e-kord, moja tak reagowała na morze, normalnie miłość od pierwszego wejrzenia ;-)
nesiaa, heronek spokojnej nocki! moja juz zdążyła wstać z płaczem... idę zmywać i spać spadam, chociaz boje się powtórki z wczoraj :-(

Do góry