kingusia1991
Fanka BB :)
Hej wszystkim
Jak tam samopoczucia Wasze dzisiejsze??
U mnie OK
II trymestr jest BOSSSSSSKI
U mnie OK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wszystkim
U mnie OKII trymestr jest BOSSSSSSKI
He he :-) Witam.
No tak szczerze mówiąc jak zoabczyłam Twojego posta to i mi sie humor udzielił niby kilka znaków a jak cieszy :-)
Ja siedze w pracy i czekam na szefa a później do domku :-)
To dobrze,że się ucieszyłaś widząc w moim poście emotikony bardzo się cieszę...
Pracujesz jeszcze... uhuhu no nie pogadasz... a jak tam dolegliwości ciążowe?? czy wszystko OK ??
Witam,dopiero teraz znalazłam to forum mimo że wczesniej korzystalam z kalndarza babyboom
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swojego grona Ja tez mam termin porodu na marzec,mimo ze lekarka oficjalnie mi tego nie podała ale wyliczylam sobie sama,oczywiscie z pomoca internetu. Dziś zaczął mi się 18 tydzień.
Mam pytanko do Was,bo mnie to nie pokoi: Czy czujecie ruchy swojego dzidzusia? Wszedzie pisza ze juz sie powinno czuc a ja nic...
Pozdrawiam
Wczoraaj byłam na wizycie, wszystko jest ok, tylko mamy problem z terminem.. jedni mowia, ze 28 luty, inni, ze 3 marca..juz sama nie wiem..
Tak pracuje do końca listopada mam staż i musze sie troche powysilac jeszcze żeby szef podpisał ze mną umowe :-) Czuje sie świetnie jak narazie tylko od tego siedzenia mnie tyłek czasem boli ale jest to do przeżycia. A jak tam u Ciebie???
A u mnie dobrze, wyśmienicie powiedziałabymtyłek mnie też boli od siedzenia często i kręgosłup
A to Twoja pierwsza ciąża?i wyglądasz z avatarku na młodą przyszłą mamusię...
Tak pierwsza ciąża, wyczekiwana, wypragniona, wytęskniona :-) No jestem młoda mamusią ale myśle że 22 lata to odpowiedni wiek na planowanie dzieciątka :-))))
To piękni i fajnie :-)moja też pierwsza... ale jestem młodsza od Ciebie jak zauważyłaś