reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej wszystkim
pajacyki.gif

Jak tam samopoczucia Wasze dzisiejsze??

U mnie OK
rotfl.gif
II trymestr jest BOSSSSSSKI
smile14.gif

reklama
He he :-) Witam.
No tak szczerze mówiąc jak zoabczyłam Twojego posta to i mi sie humor udzielił niby kilka znaków a jak cieszy :-)
Ja siedze w pracy i czekam na szefa a później do domku :-)

To dobrze,że się ucieszyłaś widząc w moim poście emotikony :-D bardzo się cieszę...
rotfl.gif

Pracujesz jeszcze... uhuhu :sorry: no nie pogadasz... a jak tam dolegliwości ciążowe?? czy wszystko OK ??
tanczy.gif

To dobrze,że się ucieszyłaś widząc w moim poście emotikony :-D bardzo się cieszę...
rotfl.gif

Pracujesz jeszcze... uhuhu :sorry: no nie pogadasz... a jak tam dolegliwości ciążowe?? czy wszystko OK ??
tanczy.gif

Tak pracuje do końca listopada mam staż i musze sie troche powysilac jeszcze żeby szef podpisał ze mną umowe :-) Czuje sie świetnie jak narazie tylko od tego siedzenia mnie tyłek czasem boli ale jest to do przeżycia. A jak tam u Ciebie???

Zgadzam się:tak: II trymestr jest świetny:-D
Normalnie czuję się znakomicie

Z M tez nie mam żadnych problemów bo jest normalnie Aniołem chodzacym po ziemii:tak:Nie wiem jak mogło mi się trafic takie szczescie:-D
Ja obiadek mam wczorajszy, tzn kotleciki są to tylko ziemniaczki obiorę i suróweczkę zrobię i wsio;-) mam taką chcice na coca colę:zawstydzona/y::-D Ale siedze w piżamce jeszcze bo jakos mi się przebierac dziś nie chciało:zawstydzona/y::-D ale chyba pojde po tą colę:tak::-D
Witam,dopiero teraz znalazłam to forum mimo że wczesniej korzystalam z kalndarza babyboom:)
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swojego grona:) Ja tez mam termin porodu na marzec,mimo ze lekarka oficjalnie mi tego nie podała ale wyliczylam sobie sama,oczywiscie z pomoca internetu. Dziś zaczął mi się 18 tydzień.
Mam pytanko do Was,bo mnie to nie pokoi: Czy czujecie ruchy swojego dzidzusia? Wszedzie pisza ze juz sie powinno czuc a ja nic...
Pozdrawiam
Witaj:-) Nie przejmuj się jak nie czujesz jeszcze ruchów..Niektóre kobiety póxniej je czują:tak:

Wczoraaj byłam na wizycie, wszystko jest ok, tylko mamy problem z terminem.. jedni mowia, ze 28 luty, inni, ze 3 marca..juz sama nie wiem..
Ja sie trzymam terminu z ostatniej @:tak: A że termin z usg jest taki sam jak termin @ to jest jeszcze lepiej. Rzadkośc:tak::-)

Tak pracuje do końca listopada mam staż i musze sie troche powysilac jeszcze żeby szef podpisał ze mną umowe :-) Czuje sie świetnie jak narazie tylko od tego siedzenia mnie tyłek czasem boli ale jest to do przeżycia. A jak tam u Ciebie???

A u mnie dobrze, wyśmienicie powiedziałabym
buz_91.gif
tyłek mnie też boli :wściekła/y: od siedzenia często i kręgosłup :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

A to Twoja pierwsza ciąża?
emo30.gif
i wyglądasz z avatarku na młodą przyszłą mamusię...

A u mnie dobrze, wyśmienicie powiedziałabym
buz_91.gif
tyłek mnie też boli :wściekła/y: od siedzenia często i kręgosłup :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

A to Twoja pierwsza ciąża?
emo30.gif
i wyglądasz z avatarku na młodą przyszłą mamusię...

Tak pierwsza ciąża, wyczekiwana, wypragniona, wytęskniona :-) No jestem młoda mamusią ale myśle że 22 lata to odpowiedni wiek na planowanie dzieciątka :-))))

reklama
Do góry