reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nom... Fajnie :-) Zansz już płeć??? Jak tam brzusiao rośnie? Chyba jesteśmy w tym samymy tygodniu na kiedy masz termin? Ja na 2 marca
:-)

Hm... no ogólnie z OM wychodzi mi, że 27 luty ... tak mam nawet w karcie ciąży wpisane :tak: a z ostatniego USG wyszło, że 1 marzec...
tanczy_.gif

Wydaje mi się, że brzuchol przestał rosnąć :sorry: zatrzymał się w miejscu :-D ... a u Ciebie??

reklama
Ja wczoraj mialam wizyte i lekarzał mówił żebym za dwa tygodnie gdzieś sie pojawiła w zawiązku z płcią Dzieciątka. Brzusio mam ładny taki okrągludki i rośnie cały czas :-):-):-)

Aha, to nieźle :-) ja też gdzieś za 2 tygodnie idę
zakochani.gif
z moim A. bo w końcu musi te USG zobaczyć i maleństwo, bo ja już widziałam, a on nie... może doceni, że noszę jego syna/córkę i żeby bardziej się mną opiekował :-):-D by się przydało...

A co chcesz dziewczynkę czy chłopca?? :-) no wiadomo, że każdy chce zdrowe... ale tak to każdy chyba ma jakieś marzenie nie :-D

to ja jestem chyba druga z wiekiem najmlodsza :-);-) sie rozgadalyscie :) fajowo ;-)

a jeszcze co do meza mojego akurat jak zauwaze jakiegos rozstepa i nabijajac sie przezywam to moj maz mowi ze i tak piekna jestem wiec za to akurat go uwielbiam ale za granie i papieroy to ni chu chu choc sama wczesniej palilam :-p

chodzilabym na kawe z kolezankami jakbym je miala haha a tak to raczej kiepsko niedawno sie wprowadzilam i na studiach mysle ze dopiero kogos poznam choc na zaocznych to tez ciezko kogos miejscowego spotkac i sie zaprzyjaznic wiem to z tamtego roku ...

ja juz miesko pokroilam zrobilam panierke taka fajna z curry i innymi pierdolami i se siedzi w lodowce z godzinke sobie tam posiedzi :-p jeszcze tylko frycioszki bo salatka tez juz jest i koniec :-)

Aha, to nieźle :-) ja też gdzieś za 2 tygodnie idę
zakochani.gif
z moim A. bo w końcu musi te USG zobaczyć i maleństwo, bo ja już widziałam, a on nie... może doceni, że noszę jego syna/córkę i żeby bardziej się mną opiekował :-):-D by się przydało...

A chcesz dziewczynkę czy chłopca?? :-) no wiadomo, że każdy chce zdrowe... ale tak to każdy chyba ma jakieś marzenie nie :-D

Tak szczerze to nigdy głębiej w to nie wchodziłam w końcu to moje pierwsze dzieciątko i nie ma dla mnie wielkiej różnicy czy chłopczyk czy dziewczynka, ale przy drugim to już sobie będę marzyła napewno:-):-D No i mój Męzuś koniecznie chce sie dowiedzieć razem ze mną co tam we mnie siedzi :-)
I też pali papierochy... Wykończy mnie tym:crazy: :-D no ale na szczescie nie w domu i zawsze ma jakiś odświeżacz do ust zebym sie nie wykręcała od buziaków:-D:-D:-D

reklama
ale najgorsze jest jak po papierochu bo moj pali na balkonie polozy sie kolo mnie i capi jak niewiem mimo ze palilam troche wczesniej tak teraz mnie tak wali tymi papierochami ze tragedia i za to jak sie polozy taki smierdzay obok mnie musi wstawac i maszerowac do lazienki rece umyc i zebiska :-Dpewnie go to wkurza masakrycznie ale trudno :-p

no a co do wieku to tez "mloda dupa jestem " :-D choc moze nie taka dupa ze mnie teraz :-):-p

Do góry