reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mój Franio śpi, jest o niebo lepiej.
polusia życzę spokojnej nocki:) oby mała ładnie spala.
U nas w tej chwili 3stopnie :(

Jutro się zanudzę :( więc Was pomecze :)
A tak ostatnio zastanawiałam się jak tu na bb trafiłam :) i przypomniałam sobie że nudziłam się w pracy i szukałam wiadomości o samopoczuciu w ciąży i jakoś na jednego posta mnie na bb przekierowalo :) a Wy jak się dowiedziałyscie o bb?

reklama
Widzę, że maluchy szaleją z zębami:) ciekawe kiedy i u nas sie coś ruszy bo, już od 3 miesiecy mamy zastój ..

polusia pocieszne są dzieci :), mój jak spotka koleżanke z bloku, to traktuje ja jak lalke, rusza jej nogami, pokazuje wzorki na rajstopkach i gdzie ma oko hehe
maziajka, kartinka normalnie aż sobie przypomniałam jak ja robiłam wszystko byle sie nie uczyć, najlepiej mi szła nauka za przysłowiowa pięć dwunasta :)

Dobrze, że dzisiejszy dzien sie kończy, bo przez ta pobudke o 5.30 strasznie mi sie dłużył, a pogoda spowodowała, że wyjątkowo 2 kawy wypiłam bo myślałam, że zasnę :/

polka ja się dowiedziałam z gazety dla mamusiek i dzieciaków - i tak się wprosiłam do Was :) i to tak na bezczelnego :)

k_aralajna gratki nowych zabkow!!!

Mlody w koncu padl, ostatnio coraz pozniej sie kladzie, a coraz wczesniej wstaje...dzieciom nie dogodzisz...;)

a ja w podobny sposob do polki znalazlam BB, po prostu szukalam informacji, juz nie pamietam o co chodzilo, i tak wyswietlilo mi sie BB

polusia i tak powinno byc codziennie :-D

katrinka Maziajka powodzenia!

a ja nie bardzo pamietam , ale chyba szukałam coś na temat ciąży itp i weszłam na babyboom ale nie forum i dopiero jakośtak link po linku ;)))
choć jak juz nawet znalazłam to nie sądziłam że sie odezwe ;) nigdy nie potrafiłam tak otwarcie pisac ;) a tu 1 post drugi itp i juz jest troche ;))) cud że się odważyłam ;)))

oglądam usta usta :( :(

katrinka i Maziajka powodzenia !!!

marela my to nawet równo zaczęłysmy się udzielać :)

Ostatnia edycja:
Bartus spi,ciekawa jak ta noc bedzie.

Ja juz wypiłam wode z cytrynką i na noc tez sobie zrobie cos mnie w nosie kreci,mały kicha tez.
Ja tu trafiłam przez siorke,bo była predzej na początku byłam w starania i wątpliwosci i tak sie przezuciłam na Marcówki i nie załuje super tutaj jest.

polusia masz dobrze:)korzystaj jak mozesz;)
katrinka,maziajka powodzenia!!!

no to Madzia trzymać się tam z Bartusiem bez choroby !!!

A swoją droga niektóre z Was siedzą tu tak długo :) prawdziwe weteranki he he Powiem Wam że trudno jest się wbić w inne wątki. Zwłaszcza że niektóre przeniesione na zamknięty.

reklama
Kurcze, ja to już nie pamiętam jak wpadłam na BB - pewnie czegoś w necie szukałam o dzieciach, ale czego to nie pamiętam;-)
A u nas sypał śnieg dziś - no bomba! No i zimnica oczywiście - dobrze, że nadal nam grzeją w bloku!Franio na imieninkach u prababci dziś tańcował jak nigdy - śmiesznie było:-D
polusia 3mam kciuki z nockę!
madzia zdrowia!
nesiaa narobiłaś mi smaka kociołkiem - oj wieki nie jadłam!
ajentka fajnie, że wyjazd udany:-)

Do góry