reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
myszowata to drugi Maserak rośnie ;)

polka łączę się w bólu

u nas na razie cisza - oby tak dalej. oglądałam ostatni odcinek usta usta - bardzo przygnębiający:(

spokojnej nocki :)

Hejka
Wpadłam się przywitać.
Weny do pisania brak więc tylko poczytam.
Aha dronka spisałam sobie Twój nr. tel. żeby dać znać jakby co . Mam nadzieje że nie masz mi tego za złe :-p:-p

Miłego dnia:-)

Witajcie :-)
ja na bb wpadłam przypadkiem. szukałam czegoś w googlach nt. ciązy i tym sposobem jestem tu z Wami :-)
neska a jak Ty się czujesz? Jak dajesz rade z domem i dzieciakami?
Dziewczyny mam ambitny plan na dziś, aby w końcu skompletować tą torbę do szpitala. Cały czas mi brakuje rzeczy. Muszę kupić kapcie, jakieś pierdoły w aptece itp, ale jakoś tak mi się nie chce.

Ja też już jestem :)

Dzisiaj wstaliśmy o 4.50 , ale chyba wiem dlaczego tak wcześnie, otóż moja teoria jest taka, że jak siedzimy cały dzien w domu to moje dziecko sie nie wymeczy i po takim leniwym dniu jest zrelaksowane i później wcześnie wstaje. Natomiast jak jest ładnie i długo sobie po polu chodzimy, ogólnie ektywnie dzien spedzimy to później dłużej śpi:) Wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekać na lato hehe

neska a Ty jak sie czujesz?? no i jak tam wybieranie projektu, decyzja podjęta czy nadal szukacie ?:)

Ramari - jeszcze troszkę masz czasu, to spokojnie zdążysz sie spakować :). No chyba że synek cie pospieszy ;).
Kalisa - to dobrze że masz przynajmniej metodę na spanie Filipka
My wczoraj byliśmy z dziećmi na basenie ze zjeżdżalniami (normalnie na naukę pływania chodzimy, ale wczoraj z racji wolnego nie było zajęc, to poszliśmy sami). No i co Wiki wymęczona, a i tak wstała o 1 w nocy i nie spała do 4 godziny.
Wiem że jej zęby iuda i to tez może być powód niespania, ale bez przesady.
Do tego dzisaj jak ją mąż zawoził do żłobka to zwymiotowała 3 razy na króciutkim odcinku drogi. Mam nadzieję że nic z tego sie nie wykluje.
Byliśmy w poniedziałek na badaniu krwi z Wiktorią. Do takich dwóch specjalnych probówek z rureczką pobrali jej krewę z paluszka. Troszkę hemoglobinę ma poniżej normy. Wyszło jej 10,5, a norma jest od 10,6. Inne wyniki też nieznacznie odchodza od normy, ale chyba nie są złe. W czwartek musze iśc do lekarki czy podawać coś czy nie trzeba jeszcze.

A u nas śnieg. Zimno okropnie. Rano jak jechałam było 1 stopień

kalisa możliwe, że taka jest własnie przyczyna. A Filipek budzi się odrazu głodny?
polka polusia jak dziś dzieciaczki?
madzia jak się z Bartusiem czujecie?
ramari przypomnij mi proszę na kiedy masz termin tak dokładnie?

Heja! I u nas śnieg!Franio spał do 7.45. Niestety od rana tylko myśli co tu zmajstrować;-)A ja zjadłam pyszniutkie tosty, a teraz kawka. Młody pewnie pójdzie na drzemkę ok 11 dopiero.
Miłego dzionka! Wiosennego nie zimowego już!

mrozik oby u Wiki nic się nie wykluło. A synek fakt może się pośpieszyć a ja nie chcę być w czarnej d..ie :-D
myszowata wg om 19 czerwca, wg usg 26 maj. A jak będzie to czas pokaże :-)
Mogłabym Cię prosić o numer tel na pw, jeśli nie masz nic przeciwko?

reklama
myszowata kurde no gorączka i wymioty z nią związane ustąpiły ale jest tak marudny że szok. A właściwie to nie odstępuje mnie na krok. Wisi mi na nodze albo na szyi a jak usiade to leży na kolanach głową :( nic nie mogę zrobić.

Do góry