reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek łączę się w bólu z tymi nockami :( pocieszę Cię że będzie lepiej :)

marela możemy podać sobie rękę - moja też dziś daje tak strasznie popalić że chyba w kosmos ją wyślę :) ale ja wiem że u nas zęby

myszowata brawo dla Frania za apetyt - oby tak dalej :)

kalisa mówiąc krótko Wasze dziecko Was olewa :):)

a my po parapetówie - fajnie było - zjadłam,napiłam się super domowego winka. poplotkowałam :) dziewczynki się pobawiły tylko mała strasznie marudziła :( ale to przez te nieszczęsne zęby
a i widziałam super zabawkę u koleżanki - nazywa się to piankolina - wygląda jak pianka ale można robić fajne rzeczy jak w ciastolinie ale dla młodszy ch dzieciaków. ponoć jest bezpieczne , dla alergików i nawet jak dziecko zje całe opakowanie to nie zaszkodzi .
mała się tym super bawiła - jak w piasku :)
lecę na kolacyjkę :) miłego wieczorku :)

reklama
no i ja się witam
Madzia tulę Cię mocno:) Ty kochana to już tyle przeszłaś, że wiem jak ważne są dla Ciebie wspólne chwile z M. Przytul sie do Bartusia i wsłuchaj w jego oddech, to zobaczysz, ze będzie Ci lepiej:)
polusia jak po imprezce?
myszowata o to Franio ma apetycik:)
marela wybij sobie z głowy jakiś babyblues. Jestes super mamą. Na pocieszenie, ja przy drugim dziecku mniej czasu mam na takie nastroje:)

My dzisiaj kolejny dzień bez Polci. Postanowiła zostać u dziadków do jutra czyt. tam ma raj, bo dziadek traktuje ją jak swoja córkę i jeszcze więcej, wiec Pola ma spełnioną każdą zachciankę i do tego nie spi do 22;)
Ja jutro do pracy- trochę sie poobijam;)
Miłego wieczoru kochane:)

nesiaa ja tez tak robie przytulam sie Bartusia jak jest mi zle,tylko nie chciałam zeby widział jak popłakiwałam.
kalisa mój M wyjechał na miesiac,chce przyleciec na tydz w czerwcu,ale jeszcze niewie czy na początku czy w srodku czerwca.

Bartus tez dzisiaj miał dobry apetyt,teraz spi,bo za szybko pedził na czworaka i zarył buzką o dywan,nic sie nie stało ale Bartus mocko płakał i zasnoł mi na piersi od jakiegos czasu tak mi sypia tylko u mnie.Ja sobie popijam winko,mam nadzieje ze M dobrze dojedzie ma do pokonania 700km.

Dobrej nocy kobitki:)

Ostatnia edycja:
Madzia uszy do góry !!! Będzie dobrze czas zleci i M.przyjedzie a w tym czasie Bartuś dostarczy Ci atrakcji :) i może będzie chodził albo nowe umiejętności nabędzie :)
Mimo to tule mocno!!!

marela co Ty gadasz ? Jesteś ekstra mamą!!! Mój Franko też daje popalić ostatnio :(

Polusia no to fajne popołudnie mieliście :) i piankolina też już mnie zaciekawiła.
myszowata to masz małego pochłaniacza :) pięknie!!!.
heronek oj biedna z tymi nockami Ty :(

Znam to niestety z doświadczenia!!! Życzę powrotu do normalności:)

A u nas okropnie coś ostatnio chyba pójdę jutro do lekarza z Frankiem. Ma po 3razy dziennie gorączkę i marudzi ale nie rozstaje się z gryzakiem. No i apetyt ma aż taki że z przejdzenia ulało mu się ostro. Ze spaniem w nocy jest problem bo śpi w dzień jak noworodek prawie :( teraz się obudził :( i nie wiem co mu dać pic czy jesc :(

Ostatnia edycja:
polka oby nic groznego u Frania!

poczytalam o tej piankolinie na amazon i 90% to negatywne komentarze :(, a moze to od ludzi, ktorzy nie lubia sprzatac??? ;)

Polusia, my mieliśmy piaskolinę. Nie polecam, straszny bałagan się robi ;)

Mnie gardło boli i mam chrypę :( I jeszcze mi się dzisiaj zachciało na rowerze pojeździć (a m nie było, bo pojechał z Karolem na wycieczkę), wytargałam rower z wózkowni, wsadziłam Adasia w fotelik, wyjechałam i się okazało, że nie ma powietrza w oponach ;) A wydawało mi się, że m już jeździł w tym roku (bo fotelik jest zamontowany na jego rowerze). No więc objechałam blok dookoła i wróciłam, a spociłam się jak mysz :) Ale Adasiowi się chyba podobało ;)

Odstawiłam manne na krowim mleku nawet bo myślałam że mu to szkodzi. Ale może to zmiana miejsca i otoczenia? Bo ani kataru ani kaszlu :(

blu to ladna wycieczke mieliscie ;), zdrowka!

polka a moze Franio chory nie tyle ze zmiany otoczenia a wyczuwa Twoje nerwy i ogolnie nastroj???

reklama
blu bez powietrza jechałaś :)

heronek właśnie czytam opinie i nib y tez negatywne bo się straszny bałagan robi - ale ja nie mam dywanów więc szybko przelecę odkurzaczem :) chyba się skuszę na jeden malutki pojemniczek :)

Do góry