reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tak trudno mi jest się wbić w Wasze posty i być na bieżąco ale myślami jestem ciągle gdzieś indziej :( masakra jakas.
Ale widzę humorki dopisuja.
Dzieci dzielne na szczepieniach :) yra no Jaś to waży pięknie !!!
Moniska ja też przed okresem :(

Mój Franko też na krótki rękaw i w krótkich spodenkach :) :) opalony jest coraz piękniej.
Mam nadzieje że dziś noc będzie ok.
Jutro pobudka z samego rana. Do Wiktora na konkurs recytatorski a potem dalej do Kalisza:)

reklama
Witajcie Kochani,my prawie cały dzionek na dworku,Bartusiowi kupilismy sandałki jutro fotke wstawie,małą ma pyte ten mój synek.3 godz stałam w kolejce u dermatologa,bo zamiast 30 min sobie zrobic przerwe to panie sobie godzinną zrobiły,dobrze ze Bartus był u babci grzeczny.No i mam uczulenie na te plastry anty.Teraz synek spi,a my piwko pijemy.Bartus tez smigał na krótkich bukeskach i jest opalony:)

polka ja równiez tule.
myszowata super odpoczynek miałas:)

ładnie Wam dzieciątka wazą to mój najmniej,moze ma te 9 teraz to wogóle mniej przybiera,bo wiecej sie rusza,ale za to wysoki jest.

mój M wlasnie chrapie na sofie mmmmmmmm To nasz wieczorny rytuał, kto pierwszy ten lepszy hehe

Polka trzymaj się dzielna kobieto dla dzieci. Buziaki:)
polusia, nesiaa ja też się cieszę z wagi, bo przy tej jej ruchliwości to sukces:) A tak wogóle to nie wiem po kim te moje dziewczyny takie laski. Ja kawał baby i mój m niczego sobie...pewnie po dziadkach...tylko których?

Byłam dzisiaj na baseniku i czuję sie jak laska hehe...To tak na poprawę humoru, bo ostatnio mam kryzys co do swojego wyglądu.
No nic kochane, dobrej nocy i pięknej pogody Wam jutro zyczę:)

Witajcie kochane!

Piękna pogoda do nas zawitała, ja niestety popołudnie i wieczór w pracy za to Marcelek z tatusiem urzędowali na dworze. Mały przysnął później w wózku i M walczył z nim do 20:30:-D a zawsze chodzi spać 18:30,19:00. Ja jeszcze jutro i piątek maratonik a od soboty 4 dni wolnego ufff super:tak:
Maziajka masz ode mnie burę bo takiego mi smaka narobiłaś tymi chipsami cebulkowymi że sobie dziś po pracy kupiłam:-D i wtrąboliłam całą paczkę:szok: a ostatni raz jadłam chyba przed ciążą jeszcze.
Polka Trzymaj się kochana, słuszną decyzję podjęłaś.
Myszowata Super taki dzień tylko dla siebie, a po co te pranie, prasowanie i sprzątnie??? Trzeba było płaszczyć tyłeczek:-D

M na nocce, a my z Marcelkiem sami, nawet pies do rodziców na wieś pojechał sobie pohasać:angry:;-) W mieszkaniu to jakoś nie boję się za bardzo zostawać sama na noc. Ale jak jesteśmy u rodziców na działce przy lesie zaraz, to czasem jak jesteśmy z M we dwoje to mamy galara:-D a sama to chyba bym padła ze strachu, bo tam żadnej latarni nic i nocą jak się zgasi światła to ciemnica totalna.

Spokojnej nocki laseczki.

dziewczyny witajcie.
mnie sie chce plakac.. juz nie mam pomyslu na sniadania dla malego, jajka odpadaja i wszystko na krowim mleku.
Zrobilam dzisiaj makaron i leciutko poslodzilam, to wypluwal. Kaszki manny z owocami mi juz jesc nie chce.
Najczesciej konczy sie tym , ze robie mu mleko, ale chcialam zeby mleko jadl 2x dziennie czyli na kolacje i raz w nocy.
Nie chce kupowac kaszek, gdyz sa one poprostu drogie, bo opakowanie starcza nam na 2-3 razy.

ratujcie bo bede wyc....

Dzień dobry:)

monia Filip około 7 je z nami śnadanie i dostaje pół bułki grahamki z masłem i szynką , czasem nawet jak ma apetyty to jeszcze małą kromeczka doje :) i do tego jakieś picie

właśnie atakuje mi komputer....

Ajentka hahah:p widzisz jak wspomagam koncern Lays powinni mi placic za to:p

Monia
a chleb z dzemem? szynką?serkiem topionym?jajecznica? omlet? my przewaznie to jadamy.Mleko tylko na kolacje i w nocy ale troszke.

Madzia moj tez 9kg ale ma 80 cm juz. c

poza tym UWAGA chwale sie!! moje dziecko zaczyna wkoncu chodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam i ja

moniska a ile ma tej hemoglobiny? żelazo podajesz?

co do śniadań u nas zje co podamy, no i ty masz ten problem z krowim mlekiem, a fakt kaszki drogie są, ale u nas często na śniadanie jest kaszka, albo płatki owsiane, kanapki, no różności. a ja dziś wyspana, franuś budził się co 3 - 4 godzinki zjadł i spał dalej.
no niby hemoglobinA 10,8, badania na zelazo wyszly w normie, ale inne wskazniki sa bardzo rozchwiane, malo ktory jest w normie. Albo za duzo albo za malo.

co do sniadania to ja juz nie mam pomyslu, w koncu podalam kanapke.
musze sprobowac znowu owsianke na wodzie, moze nalesniki? tylko jak rano o 6 zaczne Karolowi przez sciane miksowac ciasto to mnie zabije :-D

reklama
Ajentka hahah:p widzisz jak wspomagam koncern Lays powinni mi placic za to:p

Monia
a chleb z dzemem? szynką?serkiem topionym?jajecznica? omlet? my przewaznie to jadamy.Mleko tylko na kolacje i w nocy ale troszke.

Madzia moj tez 9kg ale ma 80 cm juz. c

poza tym UWAGA chwale sie!! moje dziecko zaczyna wkoncu chodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla Jasia, super :-D

to wszystko co tu piszecie to jada na drugie sniadanie razem z nami, ale chyba wprowadze mu to wczesniej. Z reguly robilam mu manne z owocami ale od jakiegos czasu mu sie znudzila.

Do góry