reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kalisa zapraszamy do naszej specjalnej grupy :) zaproszenie już do Ciebie wysłane :) to jest właśnie to nasze ts :) czyli top secret :)

No to mnie zaskoczyłyście:) Dzięki dziewczyny, zaraz tam zaglądnę :)

Byliśmy u okulisty, badała Filipowi dno oka i do tego musiał mieć 3 razy zakrapiane oczy. Matko jak on sie tam spłakał :( a przy badaniu 2 kobiety go trzymały i pod koniec juz nie miał siły nawet płakać. Z lekarki jestem bardzo zadowolona, nic na żywca i na siłe nie robiła, wszystko najpierw nam tłumaczyła i nawet na to żeby małego trzymały musieliśmy wyrazić zgodę.
No i najważniejsze, że w jej ocenie nie ma czym sie martwić i z oczkami jest ok :):)
Co mnie zaskoczyło natomiast to to, że filip w obu oczkach ma + 1,5 i to u takich malutkich dzieci normą, ba nawet dopuszczalne jest do +2 . Jedynie za jakiś czas mamy to skontrolować.

kalisa to super że Filipek oczka ma zdrowe :)

a ja byłam z teściową w biedronce to lodówka zaopatrzona :) bo było krucho już :) dziewczynki śpią więc czas dla siebie - tera na wspólnej a potem hotel 52 i szpilki na giewoncie :) dziś serialowy wieczór :)

Oj moje dziecię też dziś dało mi popalić. Jeszcze nie śpi tylko kotłuje się w łóżeczku. Chyba idzie górna 4, bo ręce w budzi głęboko aż ją na wymioty ciągnie:( A o jedzeniu nie ma mowy.
Kalisa super, że oczka zdrowe.

nesiaa mój Franio i Twoja Olcia dzisiaj widzę w jeden deseń grają:dry::zawstydzona/y:Cieszę się, że czujesz się lepiej. Ja też już dobrze tylko na Franka przeszło:crazy:
kalisa fajnie, że oczka zdrowe!:tak:

kalisa super, ze Filipka oczy ok :), my kapiemy od dawien dawna w duzej wannie z mata, Mlodytbardzo sie slizga bez maty, a ze on lubi sobie postac, wole jak mata jest...

ajentka e-kord mysza zdrowka!!!!

e-kord gratki zabkow!

mloda mamusia wspolczuje przezyc!

Dzięki dziewczynki za życzenia powrotu do zdrowia. no i dostałam antybiotyk:( Ale mi nic nie pomagało, ani szałwia, ani sól. jakoś przeżyję, tylko słaba jak dętka jestem.
Mój Lilas tez ostatnio daje popalic, a jak ma takie dni jak Nikoś to staram sie wybyc gdzieś z domu, to od razu jej się humor poprawia. ostatnio uwielbia siedzenie we wszelakich wózkach czyt. sklepowych. Wczoraj zrobiła mi awanturę, że ją wyciągam hehe.

Trochę chwalipięctwa......kupiliśmy projekt domku:)

reklama
troche nie mam czasu na nadrobienie tego wątku i nie w temacie jestem, Kalisa co twojemu synkowi się działo, że byliscie u okulisty??

pediatra zauważyła, że może mu uciekać lewe oczko troche za bardzo do środka. Okulistka uspokoiła nas, że takie może być wrażenie, ale to tylko wrażenie :) wiec odetchnęłam z ulgą :)

e_kord super :)

Ostatnia edycja:
Do góry