reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

ajentka zdroweczka dla Marcelka!!!

e-kord zdrowka dla dziewczynek!

myszowata zdrowka!

Monia powtarzam za dziewczynami przegotowana woda albo rumianek...

polusia to macie atrakcje :(

ionka alez ci kurierzy maja godziny pracy...

nesiaa wspolczuje nocki :( a Mlody zawsze mi zasnie w kosciele, taki efekt ma na niego glos naszego ksiedza :)

U nas znowu piekny dzionek bedzie, Mlody juz spi, a ja zerkam na F1...

reklama
Madzia mam nadzieję że temperatura już do Was nie wróci :)

a ja nadal nie mogę puścić wody bo nie wpadnie do szamba tylko się wyleje mi w kotłowni :( okazało się jak M to rozkopał że jest zgięta rura ta co odprowadza do szamba - wygląda jakby się zapadła i zgięła w połowie i jak chcieli z teściem ją podciągnąć aby wyprostować to pęknięta się okazała w tym miejscu i trzeba nową rurę więc popędzili do castoramy i będą nadal robić - mam nadzieję że do wieczora się uda naprawić. jakbym teraz dorwała tego kto nam to robił tobym nogi z d... powyrywała.

Witajcie popołudniowo:)
Dopiero teraz mam chwilke, żeby do Was zaglądnąć. My tez siedzimy w domu, bo pogoda jak u wiekszosci czyli zimny i nadal silny wiatr :/ Mąż mi cos komputer poprawił, żeby szybciej chodził no zobaczymy jak to bedzie:)

polusia współczuje tych kanalizacyjnych komplikacji, dobrze że masz męża który działa i wie co robić. Bo znam takich co boją sie łopate w ziemie wbić a co dopiero mieliby szukać awarii...
monia jak mój Filip do 5 miesiąca miał zatkany kanalik łzowy i ropiało mu oczko, okulistka ze szpitala dzieciecego, kazała mi oczy przemywać jedynie solą fizjologiczna, ba ona mi kazał sie nie bac całej fiolki soli wlac do oczka !:)
myszowata zdrówka dla Ciebie:)
mysza fajnej imprezki a na co alergia sie ujawniła??
nesia mój uwielbia echo, wystarczy że otworze dzrwi do mieszkania a on juz krzyczy bo na korytarzu mu echo odpowiada heheh

Lece jakis obiadek zrobic, wpadne do Was wieczorkiem :)

Witam u nas nadal wieje, strach wyjść z dziećmi, jeszcze nie wyzdrowiały całkowicie, Natalke katar męczy 3 tydzień :(

Asia Gratulację!:)
Drugiej Asi szczęśliwego rozwiązania, widzę, lada dzień :) Troszkę wam zazdroszczę :) narodziwny cudowny moment w życiu

Dziewczyny dziękuję za głosiki, czy ktoś jeszcze mógłby mi pomoc? dzisiaj ostatni dzień konkursu :)

Miłego dnia!

Polusia to się nerwow dziś najesz Kochana :( współczuje, byle do wieczora udało się załatwić sprawę. Powodzenia.

A my wróciliśmy z Kościoła. Franus tak pięknie zasnął i spał by jeszcze ze 2godziny ale Sz.musiała się drzec na swojego syna i go obudziła. Myślałam że M.ja rozszarpie.
Teraz Frano wciągnoł talerz zupy i dużą pyze i miesko :)

Ja muszę pozmywać i poprasować :) miłego popołudnia.
Pisze tego posta 1.5godziny bo w miedzy czasie wieszałam pranie.

Witajcie

Polusia oby do wieczora się udało usunąć awarię. Współczuję Wam tych atrakcji.
Cc to może ja jeszcze pomogę? :)
Madzia dobrze, że Bartuś ma się lepiej:)
Karalajna zdrówka dla Pawełka! Ajentka zdrówka dla Marcelka! Mysza zdrówka dla Franka!
Nesiaa my nie bierzemy Szymcia do kościoła, zostaje z babcią. Ale jak Młoda już się pojawi, to może zaczniemy brać starszaka, a ona będzie zostawała z babcią. Przed chrztem ksiądz mówił, żeby nie przejmować się tym, że dziecko chce chodzić czy mówi w kościele, ważne żeby być blisko ołtarza, żeby widziało. A jedzenie czy picie to nic złego i jak maluch chce, to trzeba mu dać. Starszymi babkami się nie przejmuj.

Miłego popołudnia:)

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie kościoła. Zamierzam zabierać Olę jak się cieplej zrobi. Może zaczniemy od przyszłej niedzieli bo kupiłam jej palmę a to niedziela palmowa. Oczywiście koszyczek też ma i obowiązkowo z nim powędruje. Może przez te dwa tygodnie udoskonali swoje dreptanie:p Już całkiem nieźle jej idzie.

Bartus w łózeczku,cos spiący był moze zasnie,troche ciepławy jest,ale wieczorem mu zmierze temp.Dzisiaj ma niezły apetyt,chumor mam nadzieje ze juz jutro bedzie lepiej.
My nie bralismy Bartka do koscioła,bo strasznie zimno u nas zawsze zimą jest,zawsze z babką zostawał ale jak juz cieplej bedzie,a nawet w wielkanoc moze z nami pójdzie zobaczymy.

reklama
hej
pawelek w kosciele jak ostatnio byla msza za roczek, to rozplakal sie okrutnie, bo spal po czym nagle obudzil sie w nowym miejscu, takim jasnym, glosnym, ciezko bylo go uspokoic a jeszcze blogoslawienstwo przyjmowal, mysle ze latem bede go zabierac czasem jak pojde, bo ja tez specjalnie jakos czesto nie chodze...

u nas chorobsko sie ciagnie, mam dosc, jutro znow nici ze zlobka i pewnie caly tydzien... teraz biedak spi na dworze bo bylismy na spacerku i zasnal, ale temp ok, a od wiatru osloniety, zeby ten antybiotyk jak najszybciej zadzialal bo sie wykoncze, dzis nocy znow placz, bo nos zatkany

teraz czekam az wstanie dam deserek i jedziemy do domku

Do góry