reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madzia ja nie bo siedze nad pitami :) a wieje zimny wiatr i nie idę. Po za tym Franko marudny i nie chce go męczyć.
To jak Bartuś śpi to nie wiesz jak tam temperaturka?

No jak na złosc spi,a chciałabym mu sprawdzic,bo ciepławy był troche.Musze zerknąc do niego:)

Ale słodko lula,ma rece złozone jakby paciez mówił:)

Ostatnia edycja:
a ja myslalam ze juz w domku bede a m zatankowal pelny bak benzyny do diesla fuck
i teraz z moim bratem to spuszczaja

a pawel spal ponad 2 godziny!!, zasnie w aucie pewnie i bedzie ciezko potem z nim bo sie rozbudzi i pewnie na spiacego sie go nie przeniesie
a taki marudny
jestem wykonczona dzis
a jutro juz do pracy, a roboty masa bo w piatek nie ogarnelam wszystkiego i od rana nadrabianie zaleglosci

No Franko w sumie to szaleje bardziej niż marudzi a że ja zajęta biurową robota to szuka głupiego do zabawy he he Dzieciaki na dworze ciekaja a on biedny snuje się po domu :)

Ja upiekłam placek jednak i M. już prawie całą blachę wciągnął :)

No Madzia może będzie ok i mały już nie będzie mial temperaturki.

Polusia jak walka z rurami ?

K aralajna jak pech to pech. Skupienia w pracy jutro życzę:) :)

Ostatnia edycja:
polka udało się - M naprawił awarię :) jedyne co mam trochę podkopów zrobione ale to nic zasypię i posieje się trawę :)
odebrałam sobie moje nowe okularki - fajne są :)
kupiłam małej w 5-10-15 śliczną kurteczkę ale to na wątku zakupowym :)
miłego wieczorku życzę :)

reklama
madzia mam nadzieję, że już temp nie będzie! A może to reakcja na szczepienie?
polusia super, że już po awarii:-)
nesiaa zdróweczka!
mysza a na co Franio zareagował? Oby szybko przeszło!
karalajna oby jednak obyło się bez wieczornych przeboi!
ajentka mam nadzieję, że Marcelek dziś już lepiej!

M na siatkówce, Francio śpi, a ja właśnie wypiłam musującą aspirynę i herbatkę z sokiem malinowym co by odgonić przeziębienie. U nas w ciągu dnia padał śnieg z deszczem. Nic, więc dziwnego, że mimo słonka było diabelsko zimno...
Miłego wieczorku:-)

Do góry