reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

marela dla Ciebie polecam - "agnes w wenecji" beata pawlikowska oraz trzy książki podrózniczo kulinarno obyczajowe - tysiąc dni w wenecji, tysiąc dni w toscani i tysiąc dni w ovieto marlena de blasi - te trzy tomy polecam bo są cudne :)

nesia co czytasz ?

idę do wanny i chyba też nadrobię lekturę :)

reklama
K_aralajna ogólnie pojawiają się u mnie jak jestem bardzo przemęczona i mam osłabiony organizm. Wracają do mnie jak jakiś koszmar co jakiś czas:( Zawsze używałam sachol ale teraz nei pomaga:(
Polka moczem??????? Ty to masz metody haha ale, że niby dawałaś mu go do picia??:p
Monia u nas też wieje niesamowicie:(

Polusia Czarny piątek Kava Alex

Ostatnia edycja:
też słyszałam, że mocz dobry na pleśniawki, więc nesiaa do dzieła! tylko podejrzewam, że co innego smarować dziecku, które nie wie, co to, a co innego sobie............
Alex Kava fajnie pisze :-) ja mam w domu Łowcę dusz.
ja teraz czekam na książki Camilli Lackberg. no i muszę pozostałe części Stiega Larssona pożyczyc od znajomych :-)

byliśmy na zakupach i się nalatałam jak dzika za Olą. chodzić nie umie sama, tzn nie więcej niż te kilka kroków, a myśli, że umie wszystko. pocieszające jest to, ze może schudnę ;-)

Wstąpiłam dziś do biedronki i zaopatrzyłam się w lekturę:) Idę poczytać.

Miłego czytania!

Dzięki Dronka :tak:

Marela - to bardziej dla Młodego jak podrośnie ale Tobie też bedzie przyjemniej czytać niż milionowy raz tą samą bajkę ;) Książka nazywa się "Afryka Kazika" i jest super dla dzieci w wieku od 3-4 lat. Afryka Kazika Wierzbicki - Wys 24h Sosnowiec (1549375597) - Aukcje internetowe Allegro Będziesz mogła zaszczepić swoją miłość do podróżniczych książek :-)

Ale ciszaaaa :-) i wieje za oknem.
Kolorowych snów!!!

K_aralajna ogólnie pojawiają się u mnie jak jestem bardzo przemęczona i mam osłabiony organizm. Wracają do mnie jak jakiś koszmar co jakiś czas:( Zawsze używałam sachol ale teraz nei pomaga:(
Polka moczem??????? Ty to masz metody haha ale, że niby dawałaś mu go do picia??:p
Monia u nas też wieje niesamowicie:(

Polusia Czarny piątek Kava Alex

Kochana wkładałam mu płatki kosmetyczne w pampersa i tym przemywałam :) :) ha ha nie pił:)
A swoją droga moja siostra była w tetrówkach chowana i ja za każdym razem jej pieluszka mylam buzię :) miałam 6-7lat wtedy ale nigdy nie miałam problemu z cera dzięki temu :)

reklama
Hej wieczorem.Zimno mi jakos, moze przez ten wiatr od wczoraj co hula...Milenka spi tak niespokojnie ze co chwile do niej latam.Zębiska męczą okropnie :(
Na plesniawki faktycznie najlepszy aftin lub urynoterapia:):):)nesiaa współczuje Ci tego.
Marcelkowi,Filipkowi i Pawełkowi zdrówka!!!
Dziewczyny miłej lektury i odbranoc.

Do góry