reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej. Chyba jedna z pierwszych jestem. Przez tą pogodę pawelek strasznie niespokojnie spał, efektem tego o 5 był u nas w łóżku. Właśnie siedzi i układa klocki. Rozczulający widok, jak nakłada klocek na klocek z taka wielce skupiona mina. Dzisiaj jedziemy do babci ale raczej nici ze spaceru bo wieje.

reklama
Witam się i ja! Właśnie zajadam się pysznymi kanapeczkami. M z Franiem śpią. Mały wstał dziś o 6.Wczoraj obyło się bez płaczu przy usypianiu ale musiał mieć i mamę i tatę obok. Z jedzeniem tragicznie nadal - na śniadanie zjadł 50ml mm+ mały jogurty w bólach...Dziś jedziemy do teściów także obiad z głowy.

nesiaa mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie!
frotka gdzie był link do Twoich aukcji? jakoś mi umknęło...
kalisa jak dziś zdrowie?
ajentka jak Marcelek?

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Olcia właśnie zasypia a ja idę skrobać ziemniaki. Dziś mam ochotę na placki ziemniaczane. Nocka w miarę. Pobudka o 6.45. Strasznie wiało i ja się co chwilę budziłam bo miałam wrażenie, że zaraz dach porwie. Zresztą dalej tak wieje. Nie wiecie kiedy ma być poprawa pogody?
Miłego weekendu!

Witajcie

myszowata dziękuje za troskę :) odkąd sie obudziłam juz duzo lepiej sie czuje, pomału wracam do świata żywych:) nadal jestem osłabiona, po dwóch dniach niejedzenia 2 kilo schudłam:/ jak zobaczyłam dzisiaj na wadze 43,5 to sie załamałam. Musze to nadrobic i siły odzyskac, bo przy dziecku nie można sobie pozwolić na zbyt długa niedyspozycję.
Wczoraj mąż sam pół dnia zajmował sie Filipem, później go wykapała, dał kolacje i słyszałam jak mówił, że podziwia mnie ze sama daje rade całymi dniami zajmowac sie dzieckiem heheh
Wiatr cały czas wieje:/ moze troche słabszy ale jakos rozbijajaco ta pogoda na mnie działa :/
Filip śpi, mąż pojechał na zakupy a ja poczytam co u Was :)

polka, kalisa dziewczynki jak się dziś czujecie ?

myszowata możemy sobie podać ręce - młoda dziś nic nie zjadła kilka łyżek kaszki i popiła sokiem i to jest jej śniadanie. od rana jest tak nie dobra że ja już wychodzę z siebie i stoję obok.

a tak poza tym to dzień dobry :)

wieje u mnie tak że idzie głowę urwać - tragedia z tym wiatrem.
M pojechał opony w samochodzie wymienić a ja obiad, sprzątanie - powiem Wam że mam dziś tego po wyżej dziurek w nosie:( chyba ta pogoda tak na mnie wpłynęła :(
życzę Wam miłego i bez wiecznego dzionka :)

Witam!

Buro i ponuro a musimy iść po jakieś zakupy i na pocztę odebrać polecony :dry:

Dziś moje dzieci wszystkie przespały całą noc bez pobudek i u siebie! Aż sie o 6tej obudziłam bo tak dziwnie luźno było jak żaden nie przyszedł :-D

Zdrówka chorującym! NAbierajcie sił!!!

Witam :) U nas tez strasznie wieje!!! Siedzimy w domu, aby po choróbsku nas nie przewiało.

Natalka to straszny rozrabiaka, co chwile z Dawidem się kłócą, a ona często zaczyna! Ostatnio go pogryzła do krwi na plecach. Czasami myślę, że wyląduje w wariatkowie :D

Pamiętacie testujemy zabawki z Fisher Price i w tym miesiącu dostaniemy Krzesło do karmienia takie duże normalne Cuda oceanu, niby fajne, ale mamy już jedno i korzystam z niego czasem jak coś w kuchni robię i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Dzięki za każdą pomoc Kochane jesteście!!
Miłego dnia życzę!

O! jak fajnie z tym FP :-)

Moja Minisia to pokojowo nastawiony ludź. Nie zaczepia, nie bije, nie gryzie. :-) Ciekawe czy jej się nie odmieni, bo mój Łukasz zaczął pokazywać oblicze na MrHyde'a po 2rż ;-)

Cc a czy Ty potem musisz oddać te rzeczy z fp po tym teście czy są już Twoje?
kalisa cieszę się, że już lepiej, wypoczywaj i wracaj do sił jak najszybciej!
nesiaa podobno dziś i jutro ma nadal wiać z tym, że jutro chyba już trochę słabiej...

reklama
Polusia jak ból nie ustąpi do powrotu M. z pracy jadę do lekarza bo głowa boli nadal a falami napiernicza :(

U nas noc ok.
Starsze dzieciaki coś w złym humorze wstały tylko.
Idę sprzątać.
Miłego dnia !!!

Do góry