reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Doczytałam troszkę.
Witam wieczornie. Dominika zasnęła choc nie było jej łatwo :-( Katar ją męczy... Przez ostatnie dni też mi niejadkowała - od wczoraj odrobinę lepiej... może to przednówek dzieciom na apetyt szkodzi?

Napiszcie mi proszę co z yra? Bo TS to nie dla mnie rozumiem?

witam
nie zagladalam bo ciezko z czasem ostatnio, pawel caly tydz w domu z babcia, bo chorobsko trzyma, a raczej kaszel, jak wracam to chce sie nim nacieszyc, taki samodzielny juz sie zrobil moj chlopczyk
po domu to biegiem sie porusza, a dzis frajde mial bo mu lozeczko otworzylam i z godzine tylko wchodzil i wychodzil hi hi
teraz juz zasnal bo cichutko

co do jedzenia to u nas tez rozowo nie ma, ale najgorzej nie jest, kaszki srednio ale jakos wchodza, mam nadzieje ze ta skaza to na dobre juz znikla, bo od tygodnia mieszam nutrmigen z mm i nic nie ma, a nawet troche dluzej, chyba tej ostatniej recepty nie zrealizuje, moze ktos reflektuje??
jutro sobota to bbedzie parowka i jogurcik, ale sie ciesze ze juz moze jesc;-)
a rano jedziemy do dziadkow na likend

ajentka zdrowka dla malego!!:tak:

nesia a co to afty??

o jednak jeszcze nie spi rozbojnik :p

cc- ja tez pomoge jak podeslesz mi info ;)

moje dziecie padło ;) i nareszczie chwila dla siebie ;) Ale musze posprzatac troszke i ogolnie mam lekture - info dotyczace egzaminu gimnazjalnego. To juz w tym tygodniu . Jestem przewodniczaca zespolu i musze znac dobrze wszystkie procedury , niby czlowiek wie ale trzeba wszystko dokladnie przeczytac a to takie nudne ;)))) A do tego kusi mnie ksiazka Pawlikowskiej- jestem w trakcie czytania - ale musze przerwac dopóki nie przeczytam tych procedur ;( - wiem ze nie ten wątek ale uwielbiam książki podróżnicze - przyczytalam wszystkie Cejrowskiego, Halika teraz czytam Pawlikowska ;) a i kiedys strasznie wciagnela mnie Biala Masajka - Hoffman niby autobiografia ale fajnie opisuje kulturę Masajów . Weim ze wy raczej kryminaly ale jakby ktoras spotkala jakas fajna podroznicza to byłabym wdzięczna za tytuł ;)))
zdrówka dla Marcelka ;)

My tez bylismy kuci w rączke , prawdopodobnie to mniej boli niz w nózkę ale ta 4 dawka tej 3w1 ma byc w nogę.
A do tego byl u mnie dzis tata i powiedzial ze byla pielęgniarka na wizycie kontrolnej , u Was tez tak chodza ? Tak mi sie wydawało ze mowila ze przyjdzie jak skonczy roczek ale nie bylam pewna. No i ma sie pojawic teraz juz pod wlaściwym adresem ;) tylko ze ja adres w przychodni juz dawno zmienilam ;))) no ale nie ukrywam ze chetnie byl tam wrocila , ale na to musze jeszcze długo poczekac ;( Fajnie u siebie ale jednak wole w domku niz w bloku mieszkac . Czuje sie jak w klatce ;( . No nic zyje nadzieja ze moze kidys ;)

Napiszcie mi proszę co z yra? Bo TS to nie dla mnie rozumiem?

Chyba to żadna tajemnica :sorry2: Yra leży na patologii ciąży i miała badana krew czy poziom cholestazy się nei zwiększą-ale póki co nie wiemy jaki wynik. No i 2x dziennie ktg!

Nesiaa wspólczuje:/ oby Oleńke nie dopadly afty bo to dla malego dziecka ból:( i problem z jedzeniem:/
Ajentka zdrówka dla Marcelka

Ostatnia edycja:
reklama
Kobiety niech ten wiatr skończy wiać bo zwariuje z bólu :(
Oglądamy film na hbo comedy a mnie on nawet nie śmieszy :(
A co do szczepienia mój Franko nie płakał :) dzielny chłopiec więc jemu to obojętne czy udo czy ramię :) :)
Ostatnio też miałam afty po antybiotyku mi się zrobiły bo miałam do du.. Probiotyk a i Franko też mial po ostatniej chorobie więc wiemy jak cierpisz Nesiaa:( współczuje, najlepszy jest Aftin a młodemu wyleczyłam jego własnym moczem:) stary sprawdzony sposób odrazu pomógł.

Do góry