reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej mamuski ja jak zwykle nie mam czasu i aż mi wstyd :( Chyba trzeba pomyśleć o zmianie admina.

Natalka 3 tydzień ma antybiotyk, ale już jest dobrze, także na dniach odstawiamy i w końcu wyjdziemy na spacerek.

Mam do was wielką prośbę pomogłybyście mi w konkursie??? Potrzebna krótka rejestracja, zależy mi bo to taka mała wypłata by była :) w sumie nie mała :D
No to mów co i jak ja pomogę :)
Zdrowka dla Natalki !!!

U nas wszystko ok. Noc bez zakłóceń. Od rana Franko je ciągle. A teraz bawi się traktorem :) i tylko słyszę brum brum :) ::)

Mam nadzieje że z yrą ok bo całą noc myślałam i o jej Franusiu w brzusiu. A Jaś pewnie z tata został.

polusia jak Ty tam się czujesz bo ja przez ten wiatr na głowę to już nie moge i na dodatek @

A jak neska Twoje chłopaki ?

owrlene a u Was ?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się

a czy YRA nie zostawiła nr tel w grupie zamkniętej ale tej drugiej?

nocka brzydka. Nikosiowi ten ząbek daje się we znaki i kupka zielona ...
znowu wieje nici dzisiaj ze spaceru. Bedzie lać zapewne...
wszystkim miłego dnia

Kurcze mam nadzieje,ze z Yra bedzie ok!!

Marcia
teraz zauwazylam moj Brat bierze w ten sam dzien slub:)) Na ile osob robicie weselicho? bo u nich 130 maskara

no to fajna date wybrali:-) my na 120 :-) tak wstępnie. Ciekawe czy Nikodem będzie odważny i poniesie obrączki:-D
My w tym roku nie idziemy na żaden ślub a szkoda...może po nas się posypią ;-)

jedziemy do koleżanki. Nikoś coś mi się niepodoba jakiś niemrawy może ta pogoda

Dziewczyny oświećcie mnie to yra jest już w szpitalu z powodu tej cholery?? Kurcze ona chyba nie zostawiła numeru tel.:-:)-(

Polka dzięki że pytasz chłopcy w zasadzie tak samo, czekamy aż zaczną działać kropelki.

Hej dziewczyny. Ja od rana w dobrym humorze. Co u mnie rzadkość. Dzisiaj zostajemy w domu, wieje strasznie. Jeszcze gorzej niż wczoraj. Wykorzystam ten czas na ogarnięcie w domu, a tak bo mi się chce. Buziaki dla was.

cc pisz to też pomogę :)

polka biorę ketonal forte i jakoś funkcjonuję a @ też dostałam we wtorek ale ja na szczęście prze chodzą ją bezboleśnie i niezauważalnie od kiedy jestem na plastrach :)

u nas dziś bunt jedzeniowy - zjada jak kot napłakał :( i kupka luźna więc stawiam na zęby chyba 3 idą

monia/B] dobrze że masz dobry humor - oby każdy dzień taki był :)

neska najważniejsze że się chłopcom nie pogorszyło

reklama
Witam sie i ja:) wybrałyśmy sie na mały spacer ale łeb nam o mało nie urwało i po 20 min w domu:) teraz mala spi a ja na BB:)
ciekawe jak tam z Yra??

Do góry