reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

melduję się wieczorem :)
wizyta u dentysty zaliczona :) ząbek cudny jest. ale się rozpadało - kurcze a tak ślicznie było:(
lecę Was nadrobić:)
miłego wieczorku życzę :)

reklama
yra :) torcik pyszny :) zjadłam malutki kawałek ale M.za to 3kawały i dzieciaki po dużym kawałku :) cała trójka :)

Franko śpi już pięknie od 20.00:) przed spaniem zaprezentował nam jak sam wsiada na tygrysa na biegunach i jak się buja :) z taką dumą aż przygryzał wargii że myśleliśmy że padniemy.

Wieczorem przeprosił się z butlą na szczęście.

U nas nadal leje a Franko jak nie wyjdzie na dwór to głupawki dostaje :(

Kalisa i Blu moja Oliwia miała identyk stopy i po ostatniej wizycie u ortopedy okazało się że jeszcze trochę zajęć na gimnastyce korekcyjnej i będzie prawie niewidoczna koślawość.

Co do wagi mój Franko lekki jak piórko więc pewnie bedzie też niecałe 10kg ważył. Zobaczymy w środę bo już tydzień spóźnieni ze szczepieniem więc trzeba jechać.

Dopiero mam chwilkę żeby Was poczytać. Ts nie jestem wstanie niestety nadrobić:(
Część jarzynek posiana, reszta pod koniec kwietnia:) Teraz pada deszczyk, jak na zawołanie.
Olcia smacznie śpi, a my z M oglądamy tv.

Oj i ja cierpie na brak czasu, Milenka śpi niespokojnie,bo trójki idą... Jeszcze przesyłki czekają na zapakowanie. Mój T kupił dzis chińskie winko z liczi ze śliwkami w środku .Popijamy jest pycha:) Miłego wieczorku:)

i u nas dziecko śpi, popijam sobie herbatkę gruszkową.
Ol dziś miała ogromny apetyt :-D na kolację pożarła kanapkę i ser żółty luzem ;-) i jeszcze caluśką butlę przed snem. no w szoku jestem ;-)

no i dzis się okazało, że ona UMIE już chodzić sama, tylko jej się zwyczajnie nie chce! a dzis zapatrzyła się na reklamę i bezwiednie przeszła z 7 kroków!

ionka ohgromne gratulacje dla Olenki :) nie chciala sie dziewczyna chwalic wiec tak przypadkiem sie wydalo.

Pogoda coraz piekniejsza to i czasu na wszystko mniej :) ale ten watek to i tak jest niesamowicie trudno nadrobic :)

Milych snow wam zycze.

Dzień doberek WSZYSTKIM,
Nie było mnie całe wieki, ale ostatnio mieliśmy troche zmartwień z naszą małą, kiepsko jadła a praktycznie w ogóle całymi dniami nic nie jdała,przez co oczywiście starsznie schudła,i byliśmy w szpitalu na badaniach, okazało się że ma małą niedokrwistość i zaburzenia w gospodarce fosforowo-lipidowej, więc jesteśmy na witaminach i żelazie...całe szczęście apetyt jej wrócił:)
oprócz tego to rozrabiara straszna, a no i już chodzi, aczkolwiek, jeszcze się przewraca przy tym,ale trening czyni mistrza:)
eh zębów brak niestety, więc kulinarnie nie mogę się popisać tak jak bym chciała:(
mam nadzieje że u Was kochane wszystko w porządku,na pewno Was nie nadrobię
mocno Was przytulam i Wasze skarby też:*****************************

Witam się i ja :)

ionka widzisz skromna masz córeczkę nie chciała się przechwalać :) brawo dla Oleńki !!!

marti to się pewnie na denerwowałas kochana !!! To leżałyście w szpitalu? Teraz zaczną się warzywa i owoce to mała nadrobi na pewno. A ząbki w końcu ruszą., jak i u nas :)

Frotka jak tam rozpakowana ? Mówisz winko z M.popijaliście :) mój ze mną jak ma się napić to jest chory tak nie lubi wina.

Wstaje bo Oliwie muszę odstawić do przedszkola.
Dziś pierwszy Franko wstał ale nie powiem o której się obudził bo ja się obudziłam jak on przyszedł do mnie i władował się na mnie i wycałował :)
Teraz poszedł budzić Wiktora :)
Noc była w miarę ale nie idelna bo coś mu się śniło i płakał.

asia chyba jeszcze w dwupaku kochana co? Śniło mi się że któras marcowka urodziła :)

Idę na kawkę miłego dnia.

reklama
polka-byłyśmy na oddziale dziennym, na badaniach tego samego dnia wyszłyśmy na szczęście...
no nadenerwowałąm się i tak na prawde cały czas się denerwuję, bo mamy zlecenia co do diety, i nie mohę przekraczać 2 posiłków mlecznych dziennie, a ona najlepeij by jadła :mleko, kaszki,deserki waniliowe,no jeszcze ewentualnie zupa przejdzie, ale o owocach nie ma mowy,no od czasu do czasu banana tknie, i to by było na tyle,podaje jej naktary owocowe typu bobofrut ale to nie to samo niestety, no i przez cały dzien zadreczam się czy jest najedzona, bo u niej jedzenie łyzką to niezła nerwłówka bo nie potrafi usiedzieć w miejscu,nie ma na to czasu:) ciągle w biegu, niezłe ziółko z niej:)
yra-jej pamiętam jak mnie męczyły zgagi,koszmar jakiś:angry: no ale już coraz bliżej wielkiego finału:tak:i się skończą:tak:

Do góry