A ja nie mam centymetra, żeby się zmierzyć jak człowiek. Może sobie kupie w końcu
Ale powiem Wam, że jak do tej pory nie miałam brzuszka, ewentualnie wieczorem czy po południu, jak juz przez cały dzień coś pojadłam i popiłam, to tak od wczoraj rana mnie wypchało i mam juz brzuszek cały czas
Najlepiej to się prezentuje w spodniach ciążowych oczywiście, ale generalnie w końcu go widac
W ogóle wczoraj dostałam tyle rzeczy dla Dzidziolka, że do tej pory jestem w szoku. Najpierw cała torba od teściowej, potem jeszcze dwie od szwagierki... Nie będę kupowała już nic z ubranek, bo tam mam wszystko, łącznie z pieluchami tetrowymi, ręcznikami, czapkami, skarpeteczkami, niedrapkami, śliniaczkami, nawet kozaczki się znalzały
Ewentualnie jakiś kombinezonki dokupimy, bo ich mały był już bardziej letni niz zimowy.Szok przeżyłam. Do tego nosidełko, wanienka, fotelik samochodowy. A wanienke i fotelik mam też od mojej siostry, i wózek. I pomyśleć, że wydawało mi się, że będziemy musieli kupować wszystko od podstaw
A za to kupię coś sobie
Słuchajcie, mam takie pytanko. Że tam brzuch pobolewa to normalne, ale czy Was też tak pierońsko mocno szarpią, kłują i ciągną jajniki???