mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
to bylo cos takiego jak woda...bez zapachu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czytałam na forum innych dziewczyn (lutówek i wcześniejszych) że im ta siara pojawia się w różnym etapie ciąży, nawet dużo wcześniej niż ten 20tc, jak piszesz,hej dziewczyny...ja mam takie pytanie nie wiem czy to dobry watek, ale nie chce mi sie szukac odpowiedniego ;]
A wiec, zauwazylam wczoraj, na bialej koszulce (caly dzien chodzilam bez biustonosza, bo piersi mnie bolaly ) plamki wyschnietego plyny wokol sutkow.. jestem pierwszy raz w ciazy i zbytnio nie wiem co to jest. Słyszam, że siara wystepuje dopiero po 20tc, a przeciez mi sie konczy 18tc. Potem jak juz lezalam w lozku wieczorkiem, w pidzamce, i mialam mokra poduszke, pidzamke kolo sutkow, ale sutki mialam suche... nie wiem czy cos jest nie tak czy co.. w srode ide do lekarza na wizyte i musze mu powiedziec, bo juz sie wystraszylam!!
sebus juz mial raz trzydniowke a to sie przechodzi tylko raz....Czarnuszka88 mój Dawid miał temperaturę 3 dni nic po za tym mu nie dolegało, ale po 3 dniach dostał wysypki to tzw trzydniówka