reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tez za chwilke spac pójde,bo spiąca jestem cały dzien ta pogoda mnie dobija deszczowa jak jesienią.
Witajcie kochane,
Na wstępie dziękujemy za wszystkie serdeczne życzonka urodzinowe dla Lilusi!
nesiaa pewnie przegapiłaś bo za karteczkę juz dziękowałam dawno A i jeszcze raz dziękujemy!
My po intensywnym urodzinowym weekendzie w Lublinie. czas spędzony bardzo mile i przyjemnie. Efekt...Lilianka chodzi na całego Strasznie nas to cieszy,bo fajnie to wygląda jak taki mały szkrab plącze sie pod nogami i gada coś po swojemu
Idę poczytać co u Was
Dla Pawełka dużo zdrówka!
Na wstępie dziękujemy za wszystkie serdeczne życzonka urodzinowe dla Lilusi!
nesiaa pewnie przegapiłaś bo za karteczkę juz dziękowałam dawno A i jeszcze raz dziękujemy!
My po intensywnym urodzinowym weekendzie w Lublinie. czas spędzony bardzo mile i przyjemnie. Efekt...Lilianka chodzi na całego Strasznie nas to cieszy,bo fajnie to wygląda jak taki mały szkrab plącze sie pod nogami i gada coś po swojemu
Idę poczytać co u Was
Dla Pawełka dużo zdrówka!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
dobranoc;-)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
no i niedawno mial 39,4 - to pierwsza jego choroba i taka goraczka ;(, mial raz aby zapalenie gardelka a tak to zdrowiutki , ubije ta moja siostre ;(, do tego ogolnie niewiem czy isc do lekarza jutro , bo ja to panikara chcial wlasnie jechac do szpitala ale jeszcze jakos sie wstrzymuje, jak mowicie ze po 3 dniach tak wysokiej tem dopiero antybiotyk.
No nic ide czuwac , az boje sie klasc spac.
e-kord - no i czemu nic nie mowilas ja tak bliziutko Lublina - chetnie bysmy z Alanem poderwali Lilianke bo tu u nas same chlopy sie rodzily z forum blisko
No nic ide czuwac , az boje sie klasc spac.
e-kord - no i czemu nic nie mowilas ja tak bliziutko Lublina - chetnie bysmy z Alanem poderwali Lilianke bo tu u nas same chlopy sie rodzily z forum blisko
frotka 74
Fanka BB :)
Marela jak alanek dalej goraczkuje i dojr=dzie kaszel to wtedy do lekarza,zeby na oskrzelka nie zeszło.Jak sama goraczka i katarek to obserwuj i odciągaj katar narazie.Zdrówka Alankowi życzęPawełkowi Moni tez
Ionka Tobie zdrówka również
Ekord super że imprezki udaneGratulujemy Lilusi nowej umiejętnościTeraz to już wszedzie wejdzie
Troszkę mam jeszcze rdo spakowania paczek a spac juz sie chce.
Ionka Tobie zdrówka również
Ekord super że imprezki udaneGratulujemy Lilusi nowej umiejętnościTeraz to już wszedzie wejdzie
Troszkę mam jeszcze rdo spakowania paczek a spac juz sie chce.
marcia, monia zdrwóka dla Waszych chłopców
czarna gratulacje pierwszych samodzielnych kroczków
asia2702 dobrze że masz juz M w domu bo godzina W coraz bliżej i bedziesz czula się bezpieczniej
Polusia moja tez tylko Barneya oglada uwielbia piosenki z tej bajki
Yra moj też tak ma..tzn narzeka na wydawanie kasy ale każde zamawiać a raczej kupowac w sklepie bo pare razy przejechalam sie na all i teraz jak cos juz trzeba kupic to woli jechac do sklepu i kupic . Zreszta sama tez tak wole bo wtedy to on mnie "namawia" do zakupu a ja udaje ze za drogie a w glebi serca chce to kupic takie przekomazanie się hahah
Ionka mnie też bolała głowa chyba przesilenie wiosenne ale u Was już dawno wiosna-przespalam sie z córcia od 18 do 21. Ona dalej spi a ja barszkuje na necie. Zdrwóka
Blu fajna stronka z wypiekami ... zaciekawiłaś mnie tym tortem-chyba zrobie go bo na eksperymentowanie 1 raz z masą cukrową sie raczej nie odważe. Pyszny musi byc tez ten z malinami i biala czekolada!!!!
I dzięki dziewczyny za pocieszenie-tez uważam że mala jest ok a za teściami sie nie nadąży . Wczoraj teściowa kupila ciasteczka i cięliecinke i przyniosła małej. Skoro "klucha" z niej to czemu jeszcze ją pasie...niech spadają na drzewo.
A my dzis zaliczylyśmy 3 spacerki . Boshe jak ja pragnełam takiej pogody...az chce się żyć od razu wózki pojawily się na dworzu i mozna nawiazac znajomości wsród mam!!
Milej nocki
czarna gratulacje pierwszych samodzielnych kroczków
asia2702 dobrze że masz juz M w domu bo godzina W coraz bliżej i bedziesz czula się bezpieczniej
Polusia moja tez tylko Barneya oglada uwielbia piosenki z tej bajki
Yra moj też tak ma..tzn narzeka na wydawanie kasy ale każde zamawiać a raczej kupowac w sklepie bo pare razy przejechalam sie na all i teraz jak cos juz trzeba kupic to woli jechac do sklepu i kupic . Zreszta sama tez tak wole bo wtedy to on mnie "namawia" do zakupu a ja udaje ze za drogie a w glebi serca chce to kupic takie przekomazanie się hahah
Ionka mnie też bolała głowa chyba przesilenie wiosenne ale u Was już dawno wiosna-przespalam sie z córcia od 18 do 21. Ona dalej spi a ja barszkuje na necie. Zdrwóka
Blu fajna stronka z wypiekami ... zaciekawiłaś mnie tym tortem-chyba zrobie go bo na eksperymentowanie 1 raz z masą cukrową sie raczej nie odważe. Pyszny musi byc tez ten z malinami i biala czekolada!!!!
I dzięki dziewczyny za pocieszenie-tez uważam że mala jest ok a za teściami sie nie nadąży . Wczoraj teściowa kupila ciasteczka i cięliecinke i przyniosła małej. Skoro "klucha" z niej to czemu jeszcze ją pasie...niech spadają na drzewo.
A my dzis zaliczylyśmy 3 spacerki . Boshe jak ja pragnełam takiej pogody...az chce się żyć od razu wózki pojawily się na dworzu i mozna nawiazac znajomości wsród mam!!
Milej nocki
Ostatnia edycja:
moniSkaBe
Fanka BB :)
Hehe yra synek cię trenuje przed przyjściem brata na świat. Jeżeli chodzi o moje dziecko to już zdrowy. Zero biegunki zero temperatury. Zobaczymy jak w ciągu dnia. Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla pawełka. Jednak myślałam że ta noc będzie lepsza, bo mało spał w dzień i był zmęczony gorączka, ale guzik. Przestaje wierzyć że moje dziecko kiedykolwiek zacznie przesypiać noc.
reklama
M
myszowata
Gość
marela jak tam Alanek dziś?
monia zacznie! spokojnie!
yra widzisz jaki Jaś jest domyślny;-)
DzieńDobry:-)Kiepsko dziś spałam - nie wiem czemu, może przez @ co mnie wczoraj nawiedziła...A Franko spał do 6.55. Pogoda się i u nas skiepściła...
Miłego dzionka:-)
monia zacznie! spokojnie!
yra widzisz jaki Jaś jest domyślny;-)
DzieńDobry:-)Kiepsko dziś spałam - nie wiem czemu, może przez @ co mnie wczoraj nawiedziła...A Franko spał do 6.55. Pogoda się i u nas skiepściła...
Miłego dzionka:-)