reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kalisa też mam takie momenty, że kiedy Młody marudzi, to marzę tylko o tym, żeby poszedł spać i żeby nastała błoga cisza;)
Monia szkoda kasy, ale mądry Polak po szkodzie:(
Polusia nie zazdroszczę tej wizyty u dentysty. Mnie po porodzie też to czeka, bo ząb mi się ukruszył, i to taki w którym mam już wielką plombę. Życzę, żeby było bezboleśnie.

reklama
Dziękuje dziewczyny za rady, kolczyki wyciągnęłam bo normalnie zaczęły mnie te uszy bolec:/ poprzemywam szałwią, poczekam aż trochę wydobrzeją i znów spróbuje, nawet nie myślałam ze to się tak skończy:(

asia właśnie tak patrze na Twój suwaczek i zauważyłam ze urodziłysmy w ten sam dzień 27.02 :), mój sie troche pośpieszył bo planowo było na 15-16 marca:)

Ostatnia edycja:
Moja ninia też zasnęła a ja idę powiesić pranie.
Monia to jest tzw. drugie becikowe. Mi o tym mówili jak składałam papiery o normalne becikowe, ale mi nie przysługiwało. A Ciebie nikt nie poinformował?? Szkoda:(
Kalisa, Asia ja też czasem marzę o tym żeby moje dziecię poszło spać w takich momentach ciągłego marudzenia:)

No nie informowali mnie albo poprostu wtedy mi nie przysługiwało i zapomniałam o tym. No niestety, jakby człowiek wiedział to by złożył. Ważne że dostaniemy zasiłek.

Asia mam takiego dentystę że u niego nic nie boli, nawet podanie znieczulenia w zastrzyku ponieważ najpierw przykłada wacik z żelem znieczulającym aby nie czuć było ukłucia. dentystę mam super zawsze jak jestem u niego to wychodzę uśmiechnięta a nie skwaszona bo bolało.

jutro w Uwadze ma być reportaż o tym Szymku co nagrania są w internecie

witajcie
dzieki za kciuki ale bylo spoko:tak:, tylko za pawelkiem jak jechalam do pracy to sie poplakalam:-:)-:)-(, ale wiem ze nie bede sie tam nudzic, tylko nie wiiem jak wszystko ogarne, sprzatanie gotowanie pranie:eek:, pawelek taki wykonczony dzis ze juz spi, jak nigdy o tej porze, ja wlaczam na wspolnej i potem poczytam co u was

buziaki:-)

Dziewczyny a ja poproszę o przepis na coś do czerwonego barszczu. Wiecie jakieś paszteciki lub coś tego typu.:) Z góry dziękuję!

Asia dobrze,że masz męża już w domku:-)
Czarna gratki dla małego:-) Nasza Kingusia już co raz lepiej ale do pewnego chodzenia to jeszcze troszkę. Na razie po 5,6 kroczków się udaje :-)
Monia szkoda, ze wcześniej się nie dowiadywałaś:-( ale teraz to już nie ma sensu myśleć bo nic się nie poradzi
Marciaa cieszę się, że wszystko ok u lekarza:-)
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, które męczą choróbska. Co do zbijania temperatury to też słyszałam, że dopiero powyżej 38.

W imieniu Kingusi bardzo gorąco dziękuję za wszystkie życzenia urodzinkowe:-)

reklama
Do góry