reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jezu madzia :no: a czym On się zakrztusił ? śliną ?

karalajna &&& za jutro ! :) ach jak cudowanie :) bardzo się cieszę :)

polusia 21 już w piżamie ... hmm ... chyba też się zbieram spać, narobiłaś smaka :)

reklama
wystraszył się malutki, dobrze, że przytomna jesteś madzia i wiedziałaś jak się zachować ! Na szczęście już po wszystkim.

dopiłam herbatkę, zapłaciłam rachunki i dobiłam targu z polką ;) dzień uważam za zamknięty :) dobranoc Ladies

Napisałam długiego posta i wsiąkł. W skrócie. Dzisiaj o 15 paweł dostał gorączki 39 stopni. Już myślałam że zacznę pakować się do szpitala. Syrop nie pomógł dopiero czopek i okłady. Ale mam chyba winowajce. Na dole idą trzy zęby. Dwie czwórki się już przebiły, a prawa dwójkę widać, jednak jest nadal w dziasle.

Madzia kurcze ja bym czuwała przy małym :(
Karalajna &&&kciuki na jutro:)
Yra ja też duzo pije i latam w nocy do wucka ale Tobie współczuję kochana.
Jutro ma byc 17 stopni:)Tez jutro lecimy czapkę upolować ,dzisiaj tylko synkowi kupiłam taką z daszkiem i nausznikami ,sztruksową Hotweels:):)
Wrzucam tu zdjęcia ze spaceru.Dzisiaj w guciach i były pierwsze kroczki na dworze:)Zdjęcia z telefonu wszystkie bokiem i nie wiem jak szybko obrócić, żeby do galerii wrzucić.Stąd pokazywarka i zdjęcia w naszej parasolce[url=http://pokazywarka.pl/0fpzct/]Zdjęcia[/URL]

Monia zdrówka dla Pawełka.To chyba masz winowajce -ząbki.Spokojnej nocki wszystkim ząbkującym i nie tylko.Buziaczki

Moni gratuluje zebolków:)to niezle Pawełek przechodzi ząbkowanie.

frotka czuwam ciągle chodze do niego za chwile pójde sie połozyc i chyba nie zasne.Super zdjecia.

Ostatnia edycja:
a ja nie wiem czy moj pawelek tez nie przechodzi kolejnego zabkowania bo plakal prawie godzine przed zasnieciem:-( nie daje sobie rady z tym jego usypianiem:-( mamy masakra jakas:-:)-:)-(
a do paszczy nie da sobie spojrzec:-(

dzieki dziewczyny && sie przydadza:tak:

madzia
biedny bartus dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo

madzia - współczuje , niech sie biedny wyspi .
moniska - to sie wymeczy Pawełek;(, zdrowka życzę .
blu
- czekam na relacje jak smakował tort bo chyba i ja go zrobie za tydzien ;)
My tez na spacerku ale ok 1,5 h tylko. Alan znou buntuje sie na wozek, albo rece albo sam chodzic chce ale co tylko zobaczy to siada i chce brac wszystko z ziemi do rączek i jak nie pozwalam to bunt. A poszlismyu dzis do biedronki i ja go trzymalam na rekach a ten bral mandarynki i pomarancze i wrzucal do siatki ktora trzymal M . I oto pierwsze jego wybory owocowe ;) , pierwsze zakupy. Ale robi sie cwany- w sklepie sie rozplakal bo nie podeszlam z nim do polki z winami ;) a tak to wszystko dotykał, macał a jak go zabieralam to płacz ;)

A co do czapki to i ja podziwiam te które się odwazyły bez. Zreszta sama chodze jeszcze w zimowej , i Alan tez musi . Jesli kilka dni by bylo tak ładnie to moze i zmienie na wiosenna ale jak narazie to wg mnie pogoda jest zdradliwa tak jak mówi Yra . A ogolnie to nie widzialam dzis dzieci bez , nawet takich starszych a zwracalam bardzo uwaga na stroj żyby byc na czasie ;) A nawet widzialam dziecko z marca jeszcze mial pokrowiec na nożki . A obok chclopcy z gimnazjum grali w siatke - jeden byl w samych spodniach bez koszulki ;).

reklama
Do góry