reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
nesiaa wrzuć przepisik na błuczeki proszę:-)
polusia u nas na słodko, czyli tort, ciacho, sałatka owocowa, różne słodkości typu cukiereczki, żelki, orzeszki - dla dzieciaków, i takie małe kanapeczki koktajlowe - łosoś, jajko, zieleninka - wiosennie!
frotka fajnie, że z oczkiem ok!
monia zdrówka Pawełkowi!

U nas impra w niedzielę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Jakaś rozbita jestem przez tą pogode, nie lubie wiatru:(
Moje dziecie, śpi a ja gotuje mu obiad i Was podczytuje:)
asia współczuje przeżyc tym bardziej w Twoim stanie, mam nadzieje że mąż szybko wróci do domku, no i że masz kogos ewentualnie do pomocy. Bo sama miałam taką sytuacje że maż dosc długo był w szpitalu, a ja z maleńkim dzieckiem w domu i bez żadnej pomocy.
moniskabe oby szybko przeszły te brzuszkowe problemy
No i juz zapomnialam co jeszcze miałam napisać

Asiu super ze sie odezwałaś bo juz cie wołałysmy:)Zdrówka dla męża a tobie spokoju.Nic sie nie zawali jak czegos nie zrobisz, nikt nie będzie Ciebie z porządków rozliczał,odpuść i odpoczywaj:)
Nasze urodzinki były tylko na słodko :)
Monia zdrówka kochana i Pawełkowi, żeby juz przeszło!
Na avatarku młodo wygladam?Dzięki hehehe ale przeciez jestem młoda;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że szybko przejdzie. Któraś z was pytała o ten lek. Jest w formie saszetki do rozpuszczenia, jest lekko słodki. A czy na receptę to nie wiem, bo dostałam go w gabinecie od pediatry. Wszystkim dzieciaczkom obchodzącym urodzinki życzę dużo zdrówka szczęścia i uśmiechu.

u nas były dwie sałatki (jarzynowa i grecka), pieczone pierożki z fetą i parmezanem maczane w sosie tzatziki, koreczki, sushi, 3 rodzaje ciasta (nic nie poszło, bo tort był przecież), jakieś przegryzki typu paluszki, chipsy, napoje, kawa, herbata. a dla dzieci w kolorowych miseczkach na niskim stoliku były różne rodzaje chrupek kukurydzianych (zwykłe, owocowe i marchewkowe), ciasteczka ryżowe (jabłkowe i pomarańczowe), wafle przekładane marshmelowymi piankami, guziki czekoladowe, soczki w kartonikach.
na ciepło nic nie robiłam, bo nie zapraszałam ludzi na obiad, tylko na przegryzki. poza tym impreza trwała 3 godziny, bo dzieci juz były zmęczone, więc i tak kupę żarcia zostało, chociaż pierogi, sałatkę grecką i tort wyjedli do końca ;-)

witajcie
ja dzis biegu tyle mam zalatwiania ze szok, przemeldowania wymowienia itp a od poniedzialku do roboty uff

imprezke zrobimy malenka bo wszyscy juz prezenty dali i pawelek juz mial swoj torcik na weselu ;-) wiec tak tylko dla nas a wlikend moze rodzice wpadna bo mamy msze zamowiona

teraz pabloszek spi a ja nadrobie moze troszke, pewnie mniej mnie tutaj bedzie szkoda...

monia zdrowka dla pawelka
myszowata fajnie z ta podwyzka, zawsze cos ;-)

reklama
Hej kochane marcowki i marcowitka:) Przepraszam że nie jestem na bieżąco ale odkąd moja Gabrysia zaczęła sprawnie się poryszać nie mam czasu na aktywne udzielanie się. Każda moja chwila nieuwagi powoduje że coś jej do głowy przyjdzie-ostsnio po schodach sama się wypuściła- SZALONA:) NA spacerkach nie ma mowy juz o wózku-chyba że śpi tak za 1 rączkę ładnie chodzi przez buty a w domu sama śmiga !! Na BB kulminacja urodzinwoych tematów i wątków-jak ten czas szybko minął a pomyśleć że rok temu z brzusiem pomykałyśmy. Dziś byłam u gina i były kobiety w ciązy - aż zachciało mi sie takich pięknych krągłości:) zwłąszcza ze nasze marcowe dzieci są juz coraz większe i przytulać się juz tak łatwo nie dają D:D:D:D:D

Do góry