reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny przepraszam, ale nie doczytałam co u was. Mnie rozłożyło na maksa łącznie z gorączka i bólem płuc, a biegunki pawełka ciąg dalszy. Powiedzcie czy przy tej trzydniowce może występować biegunka? I jak wygląda wysypka na koniec? Bo nam coś wyskoczyło na rączkach tylko są to takie czerwone place. Tak jakby duże skupisko czerwonych krostek. Jedziemy do pediatry dzisiaj.

reklama
Witam!

Wpadam na chwilkę się odezwać. Za chwilkę się pakujemy do auta i jedziemy do rodziów na wieś bo jutro mamy bal;-) wyprawiamy urodzinki Marcelka. Chciałabym przeprosić wszystkie marcowe dzieciaczki do których kartki dojdą spóźnione oraz te z życzeniami forumowymi po prostu ten tydzień miałam z życia wyjęty i nie miałam czasu praktycznie na nic. Obiecuję że po powrocie wszystko nadrobię. Trzymajcie się dziewczyny. Udanego weekendu. Te co wyprawiają roczki udanej zabawy i wiele radości w tych dniach.
Moniskabe Kurujcie się szybko! Z trzydniówką nie pomogę bo Marcel nie miał.

Przepraszam że więcej nie odpiszę nikomu ale po prostu nie doczytałam jeszcze, nadrobię w niedzielę wieczorkiem. Trzymajcie się dziewczyny, humorku na weekend i wypoczynku!

Bardzo dziękujemy Redankowi i jego mamusi za cudną kartkę, oczywiście sprężynka momentalnie poszła w ruch:-D

Ostatnia edycja:
Dzien Doberek:)

U nas nocka ok,Bartus wstał o 7 dałam smoka po kimalismy z 30 min,teraz ja jem sniadanko a mały łobuzuje na podłodze.Pogoda ze słoncem,ale wieje i czasem popaduje.

ajentka bawcie sie dobrze i udanych urodzinek:)

Dobrego dnia:)

dzień dobry kobietki :)
nocka taka sobie bo mała jęczała i płakała - nie wiem dlaczego.
Julka dziś kanapki w szkole robi więc rano cała wałówa szykowana była a ile frajdy przy tym:)
pogoda taka sobie - szaro ale ciepło bo już 8 stopni więc spacerek będzie :)

ajentka udanej imprezy życzymy :)

yra buziak dla Jasia *)

miłego dzionka :)

monia to kiepsko, zdrówcia dla Pawełka i daj znać co lekarz powiedział!
polusia oj pamiętam to robienie kanapek w szkole - fajne czasy!
ajentka udanej balangi:-)
frotka Miłoszek dowcipniś nie ma co! No i biedna Milusia!

Witajcie Kochane! Witam się w dobrym nastroju bo M dzwonił, że dostał podwyżkę - nie jakąś mega ale w naszej sytacji nawet niewielka kwota ważna!Franio spał do 6.30 a poszedł wieczorem spać po 21 - pewnie przez swój wczorajszy senny nastrój za sprawą, którego spał prawie 3h...
Miłego dzionka!

Witam!
Nocka i nas spokojniejsza. Ola ma już gęstszy katar i lepiej się jej oddycha. Teraz już zasneła bo jakaś bardzo zmęczona była. Nie mam planów na dziś, obiad z wczoraj więc będę leniuchować:)
Frotka biedna Milenka oby oczko długo nie bolało:( Takich rzeczy niestety człowiek nie przewidzi a dziecko ciekawe świata wypadki nie ominą:(
Ajentka udanego wypadu na wieś i balangi Marcelka:)
MoniSkaBe u nas nie było biegunki przy trzydniówce i raczej nie występuje z tego co doczytałam na necie. A wysypka od góry schodzi do dołu i jest blado różowa, płaskie krosteczki. Zdrówka dla synusia!
Yra życzę żeby Jaś szybciutko wrócił do swojego dawnego ja:) Powiedz mu, że mamusia tęskni za grzecznym Jasiem!! I buziaki dla niego z okazji jego święta!
Miłego dnia!

dziewczyny ja na chwile jak sie rozliczalyscie w tym roku?Urodzilam Jasia 29.03 wiec odliczam sobie za caly miesiąc czy licze dopiero od kwietnia chodzi mi o pit oczywiscie:)

Cześć Dziewczyny!

Wybaczcie, że tak ostatnio Was zaniedbuję, dni szybko mijają, a ja coraz bardziej zła na siebie, bo ze wszystkim jestem do tyłu, a wieczorami nie mam już na nic siły:( Trochę porządków udało mi się zrobić, poprałam ciuszki i inne rzeczy dla Maleńkiej, dziś ciąg dalszy porządków i może spacer. Do tego Szymon ostatnio marudny, ciągle jęczy, dołuje mnie to.
A dziś w nocy mojego P zabrało pogotowie. W zeszłym tygodniu miał usuwane migdały i dostał krwotoku. Ale się zestresowałam:( I znowu wylądował w szpitalu. Na szczęście sytuację szybko dało się opanować, w szpitalu dopiero go uświadomili, że w 10 dobie po operacji może się zdarzyć taka sytuacja, tylko szkoda, że przy wypisie mu o tym nie powiedzieli.

Przepraszam też Was i Dzieciaczki, że zaniedbałam składanie życzeń, choć tyle mogłam zrobić, ale poprawię się.
Zdrówka dla wszystkich chorych Maluchów!!!
Wybaczcie, że nie odpisuję na Wasze posty, nie doczytałam jeszcze wszystkiego:( Teraz trochę poczytam Was i ts nadrobię, bo Szymcio śpi.

witam :-)

asia, biedulko i ty tak sama zostałaś? mam nadzieję, że masz mamę blisko :-) dbaj o siebie!

yra, moja tez dała dżezu w nocy. godzinę ja usypiałam i ledwo żywa poszłam do łóżka(to było przed 3cią), a ona myk na nogi i wyje. a rano wstała o 7:30. też pytam, gdzie moje śpiące dziecko.

monia, zdrówka! z 3dniówką nie pomogę, bo u nas nie było. jeszcze.

ajentka, udanej imprezy :-)

reklama
mazia odliczasz marzec:)

Witajcie,
Powoli Was nadrabiam, ale jestem dziś do d... Głowa boli i generalnie fatalnie się czuję, mam nadzieje, ze nic mnie nie rozklada:(
milego dnia, ja chyba ide sie polozyc obok Frania i tez sie zdrzemne

Do góry