reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

My czekamy na Ł i idziemy ogladac zwierzatka do sasiada...kupił konia, ma 4 kozy i kurki :)
dzisiaj wieje...i jeszcze na nauki jedziemy
juz po spacerku poszlismy do sklepu...droga wzdluz pola...ale nas wywiało...masakra

reklama
Witam!
Ola strasznie zakatarzona, nie może oddychać. Dwie noce prawie nie spała i ja też:( Dziś troszkę lepiej, zobaczymy jaka będzie noc.
Życzę szybkiego powrotu do zrowia dla wszystkich chorych dzieciaków.
naughty&hapy pisze:
marciaa ale jaja z tą pracą ... ja bym samego nie puszczała ... związki na odległość nie działają .... chyba, że jest się madzią (ale to wyjątkowa szczęściara!)
Ja też jestem taką szczęściarą.
Marciaa cieżko coś doradzić. Może warto pozwolić mu spróbować, żeby kiedyś nie wypomniał Ci, że przez ciebie stracił taką okazję.
Ola smoka potrzebuje do zaśnięcia i potem wypluwa. U nas jest to też metoda na chwile odpoczynku. Czasem szuka go, chwilkę podoi, odpocznie 5 minutek (wtedy się wycisz) i wypluwa. Jest wtedy jak nowo narodzona:tak:
A podusie też mamy taką płaską jak naleśnik jak to Polusia określiła:-D Feretti - Wypełnienie Ingeo bakter.+gratis (1484226836) - Aukcje internetowe Allegro
Miłęgo popołudnia!
Ola bawi się na podłodze, więc może uda mi się Was nadrobić.

Ostatnia edycja:
pytalam co z mieszkaniem to powiedzieli ze 700zl by płacił
jakos tego kolorowo nie widzę serio...wczoraj przedstawiłam mu moje "przeciw" i przyznał mi rację...
kurczę ...

Niko rozlał mi 2litry wody i sie taplal w pokoju radosci co nie miara...;-)

A my po cwiczeniach,Bartusiowi dzisiaj sie nie podobało,całą godzinke płakał z chwilami na odpoczynek i zabawe,wypił mleko i lula.Ja teraz kawke pije.

Marciaa ciężka decyzja przed Wami
madzia może Bartuś miał dziś gorszy dzień jeśli chodzi o ćwiczenia
nesiaa zdrówka dla Oli i sił dla Ciebie!

No napewno zsunoł mi sie dzisiaj z tego jego samochodziku i udezył sie w głowke o pdłoge na szczescie nic nie ma i nie płakał,ale moze mu pózniej główka bolała,niewiem,wiem tylko tyle ze mały ma dzisiaj dzien dziecka i nie kąpie go umyje go husteczkami,jeszcze spi zbudził mi 2 razy z płaczem.

Martwie sie o Bartusia mam nadzieje ze przez ten upadek nic synkowi nie bedzie cały czas spi.

Ostatnia edycja:
he he a moj pawelek spal wlasnie jakos malo, z 2h moze

i chyba padnie ok 21 a nie jak zwykle 22 ;-)

jak na razie chrupka kukurydziana plus mini mini z fotelika;-)

reklama
Madzia będzie dobrze faktycznie jakiś dzień dziś do d...bo Franko też się pokładał a jak mały nie płakał to nic mu się nie stało. Buziak dla Bartusia.

Moja trójca śpi od godziny :) jaka cisza i spokój :) Franko tak średnio dziś zjadł ale 3butle wydoił obowiązkowo :) :) no obiad może nie potrzebnie dwa dania pod rząd no i tak syte :) więc trochę podziubał ale z bananem cały dzień by chodził :)

Wykonczona jestem a wszystkiego nie zrobiłam jeszcze co chciałam. A jutro po południu do Kalisza jedziemy :) no odpoczne trochę a dzieciaki już się doczekać nie mogą :) tatko obiad zje i też będzie zadowolony. Umyje mu okna i zmienie pościel :) ale mam plany :)

Jak tam chorowitki?
Cicho to dziś też, jutro już poczujemy weekend i będzie jeszcze ciszej ...

Ale M.chrapie, jemu to dobrze ...

Oglądam Housa a co potem pomysłu nie mam. Spać na pewno nie będę bo oczy mam jak koła od roweru :)

Do góry