reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej ho Laski ! :D

Coffee dopijam, prysznic wzięłam, zmywarkę załadowałam, pranie wstawiłam, obiadek dla Niniego się gotuje i w szoku jestem, że zdążyłam to wszystko zrobić :sorry2:

Dzisiaj podjęłam męską decyzje, że najpierw obowiązki a później przyjemności :)

yra Jasiu już lepiej?

monia a jak Pawełek? Ja na biegunkę diarheel podawałam - homeopatyczny ... super :)

polusia :* ściskam ... była na ts

polka szalona kobieto ! hehe dzisiaj na spacer Cie nie wyślę ... chyba, ze u Was lepsza pogoda niż u nas

myszowata poskromiciel próbkowy :)

marciaa ale jaja z tą pracą ... ja bym samego nie puszczała ... związki na odległość nie działają .... chyba, że jest się madzią (ale to wyjątkowa szczęściara!)

Wiecie, że z neską chodziłyśmy do jednego LO ? heheh ... shock ! tak tak ... mały świat !

Witajcie kochane:-)

Mała śpi już 2 godzinki więc udało mi się troszkę ogarnąć mieszkanko i teraz na troszkę do Was wpadłam.

Moja mała smoczka ssie tylko przy wieczornym zasypianiu ale jak uśnie to jej wyciągam. Niestety zdarza się jej kciuka ssać jak się w nocy przebudzi.

Marciaa no kiepska sprawa z pracą tak daleko. Na pewno razem musicie podjąć decyzję a łatwa pewnie nie będzie.

Ionka super,że już nie sama będziesz:-)

Ale z tymi biegunkami dzieciaczków to jakaś plaga:-( Zdrówka dla wszystkich maluchów

dziewczyny dajcie jakis link do tego bidonu.
E kord moja tez niedawno nauczyła się pić samodzielnie z butli, ale i tak woli jak ja ją tule i wtedy poję, zawsze kładę jej raczki na tej butelce.
U nas mniej kup, Yra dałam smecte , aktualnie enterol, bo w przypadku smecty pisze żeby nie dawac jak to zatrucie, a ja nie wiem czy ona mi się rybką nie struła, kupa śmierdziała jak zgnite jaja, ale teraz juz lepiej goraczki nie ma, wymiotów też, humor dopisuje, no i czasami pojawia się ta nieczęsna kupa, ale juz duzo duzo rzadziej.
A jak Twój synek

yra wiolonczela cieszę się, że dzieciaczkami lepiej! Wiecie co to chyba jakieś "wiosenne wirusy" bo te biegunki to plaga teraz i okazuje się, że taką pokrzywkę jak miał/ma mój Franio na brzuszku też miewa coraz więcej dzieci w moim otoczeniu...

Ja postanowlam oduczac smoka powoli...

A jak u Was z drzemkami?
Bo ja wlasnie Ala usypialam 1,5h :szok: Ziewal strasznie, widac, ze zmeczony, a nie mogl usnac :/

Do tej pory byly u nas 2 drzemki okolo 10:00 1,5h i okolo 15:00 jakies 30-40min.

No i zawsze na noc idzie spac o 20:00. Spi praktycznie cala noc i budzi sie zazwyczaj 7-8 rano, zdarza sie tez, ze wstanie o 6, a ja wtedy jak zombie :-D

Ale mysle czy nie zrezygnowac z jednej drzemki, bo coraz trudniej sie go usypia ostatnio...

Tabasia całuski dla synusia na odpowiednim wątku!A co do drzemek u nas dwie - jedna ok 2h po nocnym śnie, druga ok 13.30-14 - czas trwania od 30 do 90min - nie przewidzisz...A na noc chodzi spać tak 20/20.30 i śpi do 7-8, ale bywa, że i o 6 wstanie...

reklama
Do góry