reklama
Witajcie
U nas pogoda fatalna, śnieg, deszcz i mega zimno:/ wiec siedzimy w domu.
Tabasia Wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji urodzinek
co do spania u nas przeważnie są 2 drzemki. Pierwsza około 9 - 1,5 godz, a druga około 14 - 1 godzina. Czasem mu sie zdarzy spać od 10 do 12 i wtedy juz drugiej drzemki nie ma, ale pod koniec dnia marudny jest strasznie. Chodzi spać o 19 i spi do 6 bez zadnych pobudek, wiec juz przywykłam do wczesnego wstawania
Apropo smoczka Filip nie chcial, za to zaczał ssac kciuka:/:/ Masakra nie wiem jak Go od uczyc
Zapomniałam zapytać, czy Wasze dzieciaczki śpia na poduszkach? a jeśli tak to na jakich?
Mój od poczatku śpi bez, czyli na płasko i nie wiem kiedy dać mu poduszkę ani jaką
U nas pogoda fatalna, śnieg, deszcz i mega zimno:/ wiec siedzimy w domu.
Tabasia Wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji urodzinek
co do spania u nas przeważnie są 2 drzemki. Pierwsza około 9 - 1,5 godz, a druga około 14 - 1 godzina. Czasem mu sie zdarzy spać od 10 do 12 i wtedy juz drugiej drzemki nie ma, ale pod koniec dnia marudny jest strasznie. Chodzi spać o 19 i spi do 6 bez zadnych pobudek, wiec juz przywykłam do wczesnego wstawania
Apropo smoczka Filip nie chcial, za to zaczał ssac kciuka:/:/ Masakra nie wiem jak Go od uczyc
Zapomniałam zapytać, czy Wasze dzieciaczki śpia na poduszkach? a jeśli tak to na jakich?
Mój od poczatku śpi bez, czyli na płasko i nie wiem kiedy dać mu poduszkę ani jaką
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
kalisa mój śpi bez, chyba, że wlezie na moją lub M bo śpi z nami, co się zdarza czasem, ale bardzo bardzo rzadko.Pytałam pediatrę o wprowdzenie mu poduszki, w sensie kiedy to zrobić, usłyszałam odpowiedź:"a po co?" - powiedziała, że najzdrowiej dla kręgosłupa spać bez poduszki niezależnie czy dorosły czy dziecko
polusia wyprostuje się wszystko - zobaczysz!
polusia wyprostuje się wszystko - zobaczysz!
polusia a mogłabyś mi podać producenta, albo model tak żebym zobaczyła i życze aby smutek szybko minął !
myszowata o widzisz dobrze wiedzieć, ja lekarza jeszcze nie pytałam jak to z tym jest,a na necie wyczytalam ze jak sie barki poszerzają i główka leżąc na boczku opada w dół to trzeba poduszke
myszowata o widzisz dobrze wiedzieć, ja lekarza jeszcze nie pytałam jak to z tym jest,a na necie wyczytalam ze jak sie barki poszerzają i główka leżąc na boczku opada w dół to trzeba poduszke
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
kalisa zapewne co lekarz to opinia...
Kochane coś jeszcze dziś wyhaczyłam http://www.uniformschoolwear.com/FreeTapeMeasure.aspx
Kochane coś jeszcze dziś wyhaczyłam http://www.uniformschoolwear.com/FreeTapeMeasure.aspx
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u nas dziś pochmurno i deszczowm. Mnie głowa boli i mam lenia nie poznaje się Mój Franio śpi na poduszce bo ma podobnie jak ja refluks przełykowo żołądkowy i musi wyżej mieć główkę. U nas zdrowie dopisuje na szczęście.
Franko pięknie je już jabłko,banana i inne owoce trzymając je w rączce mimo nielicznego uzębienia. Stał się taki samodzielny przy jedzeniu zostało nam tylko mniej brudzące jedzenie łyżką i stanę się bezużyteczna w tej kwestii
Muszę Was doczytać bo już nie wiem co u Was. Najważniejsze że dzieciaki zdrowieja.
Polusia mnie też dół trzyma dla poprawy humoru tworzyłam filmiki z życia moich dzieci wrzuciłam na fb narazie o Wiktorku hi hi
Franko pięknie je już jabłko,banana i inne owoce trzymając je w rączce mimo nielicznego uzębienia. Stał się taki samodzielny przy jedzeniu zostało nam tylko mniej brudzące jedzenie łyżką i stanę się bezużyteczna w tej kwestii
Muszę Was doczytać bo już nie wiem co u Was. Najważniejsze że dzieciaki zdrowieja.
Polusia mnie też dół trzyma dla poprawy humoru tworzyłam filmiki z życia moich dzieci wrzuciłam na fb narazie o Wiktorku hi hi
M
myszowata
Gość
A mój Franio strasznie dziwnie dziś śpi- wstało o 7, o 9.30 drzemka do 10.10,potem zasnłą mi o 13.25 i spał do 14.05, ale tak się pokładał po wstaniu to na mnie to na kanapie, że po 10min położyłam go i kurde śpi już 80min! Dziwne!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja dziś znowu do dentysty tym razem na konsultację jadę pod mikroskopem , dowiem się czy warto ratować tego zęba czy lepiej usunąć. kurcze niby to 7 ale szkoda mi go usunąć a znowu jak mam dać 560 zł za samo leczenie kanałów to też szkoda -ani tak ani tak
wiecie ciekawe co u Asi dawno się nie pojawiała albo ja jestem gapa
wiecie ciekawe co u Asi dawno się nie pojawiała albo ja jestem gapa