reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no właśnie sądziłam, że zadziała jak śmietanka w proszku, ale gdzie tam...kluchy się zrobiły i ten smak....blee...pije czarną...
polusia dobrze, że krostki zeszły!

reklama
Witajcie Kochane,
myszowata jak przeczytałam o tym mm to pomyślałam, że szalona jesteś :-) No ale teraz już wiesz, że bleee ;-)
ionka wizja super i ja wyobrażam to sobie podobnie.

Wy tu o zlotach a ja sama taka bidulka w tym Wrocławiu :-( Kiedyś się z kozą spotkałam na spacer i troche pisałyśmy sobie sms ale jakoś kontakt się urwał. Może na wiosne znowu się zgadamy.

Witam gorąco:-)

Polusia uff... dobrze,że tak się skończyło. Troszkę się wystraszyłam,że to może coś niedobrego.
Polka zdolny Twój synek, nie ma co:-) Gratulacje:-)
Madzia super, że spędzisz trochę czasu z mężem:-).Naprawdę silna kobieta jesteś tak samej z małym. Ale cóż jak trzeba to trzeba.

U nas nocka super:-) Wyspane bardzo. Za to bunt przy śniadaniu:-(- jest wiele ciekawszych rzeczy do zrobienia niż jedzenie.Może za chwilę coś zje- to już prawie jak drugie śniadanie prędzej:-)

Dziś troszkę porządki trzeba poczynić ale to jak uśnie Kinga.

Miłego dnia:-)

witam
myszowata zabilas mnie tym mm;-) tez nie lubie czarnej kawy ale gdy mleka nie mam to wypijam, o mm bym nie pomyslala... ale my pijemy nutramigen:-D

u nas super nocka do 7 przespana cala, tylko ja polozylam sie dopiero po 12 bo wciagnela mnie ta ksiazka, dzis chyba ja skoncze;-)

autko na dzis bedzie, wiec fajnie...

polusia
dobrze ze to nic powaznego jednak:tak:
madzia cieszcie sie soba:-)

milego dnia dziewczynki ;-)

Witam się i ja:)
Przemeblowanie dało tyle że zamiast budzić się dwa razy obudził się raz za to o 3.30 i harcował do 5 potem chwila drzemki i dzień zaczęliśmy o 6.30 SZOk ja się chyba nigdy nie wyśpię.
Polusia dobrze to nie półpasiec.
Teraz kawka a o 12 jadę do spa nałęczów koleżanka mnie wyciąga żeby się zrelaksować już się nie mogę doczekać:)

Dziewczyny trochę się nie odzywałam, ale u nas znowu się nieciekawie porobiło:( Już mam dosyć:( Nie będę nic na ts pisać, bo to nie ma sensu, znacie problem, a mnie się nawet nie chce o tym myśleć:(

Staram się Was nadrobić, no i jeszcze życzonka urodzinowe zaległe muszę koniecznie złożyć naszym roczniakom.

Witam Was Kochane:)

Korzystam puki mały spi i M nie ma jechał z tesciówka zamówic jedzonko na niedziele taki katering niewiem czy dobrze napisałam.M przywiózł duzo ładnych ciuszków dla synka jak wypiore to sie pochwale,poszalelismy w nocy ach jak super było.Bartus obudził sie o 1 na mleko i nie spał do 3 my sobie piwko wypilismy i po 4 szlismy spac,ale mały non stopa sie przebudzał i wstał po 7.Synus poznał tate ale nie chciał na rece isc nie płakał ale po chwili był wpatrzony w niego siedział u M na recach.troche mnie głowa boli ale pewnie to po piwku.

dobrego dnia życze:)

reklama
Moje dziecię powyciągało z półki wszystkie filmy i porozwalane są po całym pokoju:-) Chyba trzeba znaleźć miejsce wyżej:-)

Mam nadzieję ,że zaraz pójdzie spać bo bym trochę domek ogarnęła.
Asia trzymaj się dzielnie. Myślę ciepło o Tobie:-)
K_aralajna dobrze, ż tak szybko z autkiem poszło:-)
juustyna jak dzieci dorosną będziemy odsypiać:-)

Do góry