reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Jasne, ze cieszę sie ze maw domu przynajmniej siedzi i Miłoszek z nim sie fascynuje.Też drożyzna ciągle jakas chemia do wody, witaminki ech...siedzi i sie patrzy czasami zaśnie tam hehe
Leków nie wzięłam, ide bo nie chce krzyczeć żeby przyniósł dzieci śpią.I chomik głodny jeszcze ups
Ajentka no myślmy cos Fajnie by było
Rozmnażanie hhhhhehe slimaków do bólu więc raki sciąga bo je zjedza ale one też samorodne to co z nimi póżniej?Ja ich nie tkne hehe
Leków nie wzięłam, ide bo nie chce krzyczeć żeby przyniósł dzieci śpią.I chomik głodny jeszcze ups
Ajentka no myślmy cos Fajnie by było
Rozmnażanie hhhhhehe slimaków do bólu więc raki sciąga bo je zjedza ale one też samorodne to co z nimi póżniej?Ja ich nie tkne hehe
Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,
Polcia, Pawełek buziaki z okazji Waszych 11 miesiączków!
Polusia uważaj na siebie
Polka no super masz synka! Gratulacje!
marciaa, ajentka fajnie się czytało o Waszym wypadzie Nesiaa to może my teraz w Rzeszowie?
U Nas wszystko po staremu. Lila w żłobku, Pola w przedszkolu, my w pracy w końcu normalność
kiedyś Wam sie pochwaliłam, że Lila już chodzi, ale ona coś teraz sama nie bardzo chce. najlepiej choćby za jeden palec można było się trzymać. No ale wszystko w swoim czasie.
idę poczytać co jeszcze u Was i spróbuję przygotowac coś do sprzedaży, bo wczoraj skapitulowałam na sofie hi hi..
Na razie.
Pa!
Polcia, Pawełek buziaki z okazji Waszych 11 miesiączków!
Polusia uważaj na siebie
Polka no super masz synka! Gratulacje!
marciaa, ajentka fajnie się czytało o Waszym wypadzie Nesiaa to może my teraz w Rzeszowie?
U Nas wszystko po staremu. Lila w żłobku, Pola w przedszkolu, my w pracy w końcu normalność
kiedyś Wam sie pochwaliłam, że Lila już chodzi, ale ona coś teraz sama nie bardzo chce. najlepiej choćby za jeden palec można było się trzymać. No ale wszystko w swoim czasie.
idę poczytać co jeszcze u Was i spróbuję przygotowac coś do sprzedaży, bo wczoraj skapitulowałam na sofie hi hi..
Na razie.
Pa!
No ja też dostawalam 6z koroną a to dokładnie WSPANIALE + bo ocen nie ma jako takich ale na tej zasadzie to działa(wspaniale-6, bardzo ładnie-5, ładnie-4, bardziej się staraj-3, pracuj więcej-2, źle! -1 )polusia, k_aralajna buziaki dla maluchów :-)
ionka ale niespodziankę ci Ol sprawiła, świeczka zdmuchnięta?
Polka 6+ niezły zdolniacha z synka, za moich czasów było 6 z koroną.
Ja zmykam, odezwę się jutro.
Dobranoc
polusia to mnie zmartwiłas zdrowka więc życzę!!!
M. dziś rano gdyby nie moja choroba był skłonny zawieźć nas do Poznania Ale swoją droga marzy mi się wielkie marcowkowy zlot Piknik na świeżym powietrzu, zabawy i niekończące się rozmowy nasze Dzieciaki biegające wśród nas. dziewczynki w sukienkach, chłopcy w krótkich spodenkach i adidaskach kopiący piłkę kurde już to widzę w jakimś wielkim ogrodzie ale się rozmarzyłam
Franko śpi pięknie po południu był niesamowicie grzeczny !!!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Frotka Kochana napewno przyjdzie kartka dla Bartusia,bo dzisiaj dopiero przyszła od chrzestnych,a mieli chyba dwa tyg temu wysłane.
Męzus juz w Gdansku bedzie za dobrą godzinke do domku:-)
Męzus juz w Gdansku bedzie za dobrą godzinke do domku:-)
frotka 74
Fanka BB :)
Madzia to Wasza poczta moze haha listonosz dojechac nie może Swoja drogą tez nie dostałyśmy jeszcze wszystkichOj blisko mężus to bedzie sie działo haha dobrej nocki
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja tez mam teren wiec zapraszam! ale byłoby pięknie
jutro jadę do promotora...moze juz ustale termin oby bo Ł. zyć mi nie daje a tak mi sie nie chce...bleeeee
moje dziecko dopiero usypia ja piję desperadoska i nie mam siły na nic...
ja mialam cale zycie wanne...ale kocham prysznic w wannie jestem raz na ruski rok
dostałam kurteczke miniminoti jest superowa ale za miesiac bedzie idealna(o ile pogoda da zeby ja ubrac jak nie pozniej ale bedzie zonk) ehhh.....Niki ma takie długie rece ale 86 byłaby za duza
jutro jadę do promotora...moze juz ustale termin oby bo Ł. zyć mi nie daje a tak mi sie nie chce...bleeeee
moje dziecko dopiero usypia ja piję desperadoska i nie mam siły na nic...
ja mialam cale zycie wanne...ale kocham prysznic w wannie jestem raz na ruski rok
dostałam kurteczke miniminoti jest superowa ale za miesiac bedzie idealna(o ile pogoda da zeby ja ubrac jak nie pozniej ale bedzie zonk) ehhh.....Niki ma takie długie rece ale 86 byłaby za duza
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Aha, już widzę moje dziecko w kinie i siebie biegającą za nim po całej salimarcia a na jakim filmie byłyście ?
fajnie że udało Wam się spotkać szkoda że u mnie w okolicy nie ma żadnej marcówki , poza blu ale ona zapracowana więc do kina się nie wybierze ze mną
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
blu ja bylam dwa razy...dzisiaj na dzien dobry lazł do schodow i stwoeridzlysmy ze nie pojdziemy bo kasa wydana, film nie obejrzany a lepiej isc na spacer poczekam az dorosnie młody...najwiecej mam z noworodkami naprawdę...spia albo karmione cycem są...
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
No no ... to się laski na Wielkopolsce zjednoczyły :-) Super !
śląski podobno czeka na wiosnę ... ;-)
śląski podobno czeka na wiosnę ... ;-)