reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hehhehe frotka to widzę że u Was w domku rozmnażanie pełną parą.:-D
A ZG wcale nie tak daleko od Poznania, trzeba pomyśleć:tak: A swoją drogą mam sentyment do ZG, młodzieńcze lata;-)

reklama
Jasne, ze cieszę sie ze ma:)w domu przynajmniej siedzi i Miłoszek z nim sie fascynuje.Też drożyzna ciągle jakas chemia do wody, witaminki ech...siedzi i sie patrzy czasami zaśnie tam hehe:)
Leków nie wzięłam, ide bo nie chce krzyczeć żeby przyniósł dzieci śpią.I chomik głodny jeszcze ups

Ajentka no myślmy cos :)Fajnie by było:)
Rozmnażanie hhhhhehe slimaków do bólu więc raki sciąga bo je zjedza ale one też samorodne to co z nimi póżniej?Ja ich nie tkne hehe

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,
Polcia, Pawełek
buziaki z okazji Waszych 11 miesiączków!
Polusia uważaj na siebie:)
Polka no super masz synka! Gratulacje!
marciaa, ajentka fajnie się czytało o Waszym wypadzie:) Nesiaa to może my teraz w Rzeszowie?

U Nas wszystko po staremu. Lila w żłobku, Pola w przedszkolu, my w pracy w końcu normalność:)
kiedyś Wam sie pochwaliłam, że Lila już chodzi, ale ona coś teraz sama nie bardzo chce. najlepiej choćby za jeden palec można było się trzymać. No ale wszystko w swoim czasie.
idę poczytać co jeszcze u Was i spróbuję przygotowac coś do sprzedaży, bo wczoraj skapitulowałam na sofie hi hi..
Na razie.
Pa!

polusia, k_aralajna buziaki dla maluchów :-)
ionka ale niespodziankę ci Ol sprawiła, świeczka zdmuchnięta?
Polka 6+ niezły zdolniacha z synka, za moich czasów było 6 z koroną.
Ja zmykam, odezwę się jutro.
Dobranoc
No ja też dostawalam 6z koroną :) a to dokładnie WSPANIALE + bo ocen nie ma jako takich ale na tej zasadzie to działa(wspaniale-6, bardzo ładnie-5, ładnie-4, bardziej się staraj-3, pracuj więcej-2, źle! -1 )

polusia to mnie zmartwiłas :( zdrowka więc życzę!!!

M. dziś rano gdyby nie moja choroba był skłonny zawieźć nas do Poznania :) :) :) Ale swoją droga marzy mi się wielkie marcowkowy zlot :) Piknik na świeżym powietrzu, zabawy i niekończące się rozmowy nasze :) Dzieciaki biegające wśród nas. dziewczynki w sukienkach, chłopcy w krótkich spodenkach i adidaskach kopiący piłkę :) kurde już to widzę w jakimś wielkim ogrodzie :) ale się rozmarzyłam :)

Franko śpi pięknie :) po południu był niesamowicie grzeczny !!!

Frotka Kochana napewno przyjdzie kartka dla Bartusia,bo dzisiaj dopiero przyszła od chrzestnych,a mieli chyba dwa tyg temu wysłane.

Męzus juz w Gdansku bedzie za dobrą godzinke do domku:-)

Madzia to Wasza poczta moze haha listonosz dojechac nie może:) Swoja drogą tez nie dostałyśmy jeszcze wszystkich:)Oj blisko mężus to bedzie sie działo haha dobrej nocki:)

Ostatnia edycja:
Ja tez mam teren wiec zapraszam! :) ale byłoby pięknie :)
jutro jadę do promotora...moze juz ustale termin oby bo Ł. zyć mi nie daje a tak mi sie nie chce...bleeeee

moje dziecko dopiero usypia ja piję desperadoska i nie mam siły na nic...

ja mialam cale zycie wanne...ale kocham prysznic w wannie jestem raz na ruski rok :p

dostałam kurteczke miniminoti jest superowa ale za miesiac bedzie idealna(o ile pogoda da zeby ja ubrac jak nie pozniej ale bedzie zonk) ehhh.....Niki ma takie długie rece ale 86 byłaby za duza

blu ja bylam dwa razy...dzisiaj na dzien dobry lazł do schodow i stwoeridzlysmy ze nie pojdziemy bo kasa wydana, film nie obejrzany a lepiej isc na spacer:) poczekam az dorosnie młody...najwiecej mam z noworodkami naprawdę...spia albo karmione cycem są...

reklama
Do góry