reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie kochane!:-)

Marciaa,polka szalone, normalnie purpure mam na twarzy ale zarazem bardzo mi miło.:zawstydzona/y: To samo mogę powiedzieć o Was, polka wierzę że jak zrobi się cieplej to dotrzesz do Poznania. A swoją drogą to nie dość że z Marcii super babka to jeszcze jaka lasencja:tak: Niko musi pilnować mamy:-D A Nikodemek do schrupania i jak pieknie chodzi, normalnie jestem w mega szoku bo on ponad miesiąc młodszy od Marcelka a mój to narazie kolana i poruszanie się ala komandos:-D W ogóle to Marcel chciał nakarmić Nikosia wymemłanym przez siebie biszkoptem:-D hehe wesoło było. Kurczę fajnie tak się spotkać, pogadać, niby dopiero się poznałyśmy a zarazem tyle już o sobie wiemy dzięki BB. Mi również marzy się zlot wszystkich marcóweczek ale byłoby super. Co do filmu ja też muszę ściągnąć bo nie mam pojęcia o czym był:-D ale akcja fajna, taki wypad dobrze robi. Któraś się pytała o co chodzi z babymultikino, to jest seans filmowy dla mam i można przyjść z dziećmi, światło jest na wpół przygaszone, na dole rozrzucone są zabawki, są przewijaki itp. Najlepsze jest to dla mam z noworodkami bo one sobie smacznie śpią w wózeczkach a mamy oglądają film. Nam z Marcią nie było to dane:-D A film to jak się pozbyć cellulitu więc na czasie.:tak:

Ionka[/B Brawa dla Olgi! Teraz moja droga masz już dużą dziewczynkę a nie niemowlaka.:tak:

Buziaki dla miesięczniaków.

Polusia a oprócz swędzenia boli? może to półpasiec, ale oby nie. Lepiej umów się do lekarza i pokaż.

Ostatnia edycja:
reklama
ajentka boli mnie na wysokości nerek ale krostki są takie strasznie drobniutkie - jak patrzyłam w internecie to krosty przy półpaścu są takie duże. mam nadzieję że to nie to

Polka ale masz zdolniachę :) gratuluję

kobitki dostałam dziwnej wysypki na około ciała na wysokości nerek: brzuch , boki i plecy. kurcze swędzi to jak głupie - mam nadzieję że to nic złego.
młoda padła jak kawka już o 19:30 - zjadła kaszkę , wypiła i poszła spać. jejku jak dobrze mieć ciszę w domu. dziś miała tylko jedną drzemkę więc ją roznosiło zresztą starszą też.

Polusia miałam o to samo zapytać. Boli Cię? Bolało zanim pojawiły się krosteczki? U mnie były drobne czerwone krosteczki i potem pojawiała się w nich woda. Oby to nie był półpasiec bo to nieprzyjemna choroba:(

Kurczę polusia bo to jest tak jak nesiaa pisze że one często najpierw są drobniutkie a później się powiększają i woda się w nich zbiera. A byłaś przeziębiona ostatnio prawda? Udaj się jutro do lekarza żeby rozwiał wątpliwości. Mimo wszystko mam nadzieję że to nie półpasiec.

Mnie towyglada wlasnie na polpasiec.Ale oby nie bo to nie ciekawa choroba.Niby podobno raz w zyciu mozna ja miec a moja babcia corocznie ja ma i strasznie siemeczy.
A mojego meza bratanica miala na szyji i zostaly jej blizny teraz smaruje je jakas mascia ale marnie to idzie.

kurcze nie straszcie - dziś mnie bolały plecy a teraz zaczęło swędzieć patrze a tam mam krostki. choinka jak do jutra się nie zmieni to lecę do lekarza :(

idę posiedzieć do wanny - M zrobił mi piankę :)

O cholercia wszystko wskazuje niestety na ten nieszczęsny półpasiec, leć jutro żeby działać zawczasu a póki co relaksuj się kochana, jak ja Ci zazdroszczę tej wanny!!! U nas prysznic z głębokim brodzikiem ale co wanna to wanna. Ehhh:-(

polusiu zycze zeby to sie nie okazalo nic groznego

marciaa i ajentka ale wam fajnie, tez chetnie bym sie spotkala ale do poznania to szmat drogi, moze uda nam sie na slasku cos kombinejszyn ;-)

ja samochodu nadal nie mam bo kurier byl po 17 a zaklad do 17 czynny, rano m im podrzuci ten przewod i moze jutro bedzie, ale z basenu nic nie wyszlo:-(

dzien spedzilismy milo, spacerek a potem kawka u sasiadki ale dzieciaki tak rozrabialy ze jak wyszlam to odetchnelam, pawel krzyczal na cale gardlo a lenka plakala bo sie bala heh ;-)

ionka
super ci niespodzianke twoja duuza dziewczynka sprawila, fajnie!!

pawelek mam nadzieje zaraz spatki a ja kapiel i lozeczko, czytalam dzis w czasie pawla drzemki tego cobena i mnie wciagnelo, bede uskuteczniac lekture

milego wieczoru i spokojnej nocki!!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry