Witajcie kochane!:-)
Marciaa,polka szalone, normalnie purpure mam na twarzy ale zarazem bardzo mi miło.
To samo mogę powiedzieć o Was, polka wierzę że jak zrobi się cieplej to dotrzesz do Poznania. A swoją drogą to nie dość że z Marcii super babka to jeszcze jaka lasencja
Niko musi pilnować mamy
A Nikodemek do schrupania i jak pieknie chodzi, normalnie jestem w mega szoku bo on ponad miesiąc młodszy od Marcelka a mój to narazie kolana i poruszanie się ala komandos
W ogóle to Marcel chciał nakarmić Nikosia wymemłanym przez siebie biszkoptem
hehe wesoło było. Kurczę fajnie tak się spotkać, pogadać, niby dopiero się poznałyśmy a zarazem tyle już o sobie wiemy dzięki BB. Mi również marzy się zlot wszystkich marcóweczek ale byłoby super. Co do filmu ja też muszę ściągnąć bo nie mam pojęcia o czym był
ale akcja fajna, taki wypad dobrze robi. Któraś się pytała o co chodzi z babymultikino, to jest seans filmowy dla mam i można przyjść z dziećmi, światło jest na wpół przygaszone, na dole rozrzucone są zabawki, są przewijaki itp. Najlepsze jest to dla mam z noworodkami bo one sobie smacznie śpią w wózeczkach a mamy oglądają film. Nam z Marcią nie było to dane
A film to jak się pozbyć cellulitu więc na czasie.
Ionka[/B Brawa dla Olgi! Teraz moja droga masz już dużą dziewczynkę a nie niemowlaka.
Buziaki dla miesięczniaków.
Polusia a oprócz swędzenia boli? może to półpasiec, ale oby nie. Lepiej umów się do lekarza i pokaż.
Marciaa,polka szalone, normalnie purpure mam na twarzy ale zarazem bardzo mi miło.

Ionka[/B Brawa dla Olgi! Teraz moja droga masz już dużą dziewczynkę a nie niemowlaka.

Buziaki dla miesięczniaków.
Polusia a oprócz swędzenia boli? może to półpasiec, ale oby nie. Lepiej umów się do lekarza i pokaż.
Ostatnia edycja: