reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane ja tylko na chwilke czekam na M niedługo powinien byc w Gdansku.Bartus spi takze zobaczy tatusia jutro.Dobrej nocy Wam juz zycze.Moze jutro z rana sie odezwe.Buziaki

reklama
Ajentka zebym ja nie musiała wspomnieć o Twojej meeega megga zgranej figurze. Kompelskow sie mozna nabawić :) Marcel w tej koszuli boski normalnie azm i sie buzia smieje :)
Niko spał 2h! Bylismy godzine w domu i do tesciow dopiero co wrocilismy....padam jeszcze karmienie i kapiel jakos sie przedłuzyło to wszystko a on nie chce spac...buszuje z ciotką

co do spotkania może latem zawitamy do Krakowa :)

w ogole Niki wszystko wymusza rykiem i krzykiem...Wasze tez tak mają?

polusia, k_aralajna buziaki dla maluchów :-)
ionka ale niespodziankę ci Ol sprawiła, świeczka zdmuchnięta?
Polka 6+ niezły zdolniacha z synka, za moich czasów było 6 z koroną.
Ja zmykam, odezwę się jutro.
Dobranoc

Madzia A właśnie, bardzo, bardzo się cieszę że w końcu karteczka dotarła i że się Bartusiowi spodobała.:-)

Marciaa No to sobie posłodziłysmy:-D:-D:-D Co tu dużo mówić starch się bać jak kiedyś za kilkanaście lat Marcel z Nikodemem uderzą na płeć piękną:-D
A co do wymuszania tak jak rozmawiałysmy dopói szybko nie zainteresuje go czymś innym to jest darcie na całego że jestem taka okropna i zabieram mu to co sobie upatrzył i dlaczego mu nie wolno!:-D
Maziajka O tak jestem za. latem pakujemy się i na włościa do Polusi, 3hektary to pomieści cały marcowy zlot. Ale byłaby impreza!:-D

Ostatnia edycja:
Marcia zapraszam do Krakowa :) może jakieś spotkanie wtedy :)

co do lektur to ja kolejną książkę zaczęłam - idę zaraz do łóżeczka czytać dalej. jak będzie dobra to polecę na nowym wątku ;-)

a co do wanny to ja bym nie mogła - dlatego mam dwie łazienki w jednej prysznic a w drugiej wanna :)

maziajka zapraszam , nawet mam duży namiot ;-)

Madzia A właśnie, bardzo, bardzo się cieszę że w końcu karteczka dotarła i że się Bartusiowi spodobała.:-)

Marciaa No to sobie posłodziłysmy:-D:-D:-D Co tu dużo mówić starch się bać jak kiedyś za kilkanaście lat Marcel z Nikodemem uderzą na płeć piękną:-D
A co do wymuszania tak jak rozmawiałysmy dopói szybko nie zainteresuje go czymś innym to jest darcie na całego że jestem taka okropna i zabieram mu to co sobie upatrzył i dlaczego mu nie wolno!:-D
u nas to samo

Polusiu kurczę skad to Ci sie wzięło,oby diagnoza była inna niz tu sądzimy.
Marciaa i ajentka zazdraszczam spotkanka.Fajnie,ze macie blisko do siebie:)chłopcy sie poznają:)Extra:)
Heronek cieszę się ,że sie podoba,będzie pamiątka:)A do Madzi i Bartusia chyba nie doszła jeszcze?razem wysłane:(Madzia to nie wypuszczaj chłopa z objęć !!! Najwyżej przywitasz sie na forum jak tata zajmie sie synusiem:)
Polka uściskaj Wiktorka ale uzdolnione masz dzieci:)Gratuluję:)
N&H super miec swój domek:)Taki od poczatku do końca swój ,wymarzony:)
Polusiu bo na serio sie zlecimy :):):)
Laptop świetna sprawa można z łóżka klikać dopiero doceniam:)
Tomi pomaga ,ale korzystająć ze nie wszystko do mnie dociera ,znowu wydał kase na jakieś lampy czy pompy do dużego akwarium.W małym rybi żłobek i kotnik z nową rybią mamą i jakies cudaczne raki zamówił do rozmnażania.Zwariuje z nim ,hobby sobie nowe znalazł...

Ostatnia edycja:
reklama
frotka dobrze że jakieś ma :)

mój M ma dopiero hobby - modelarstwo - drogie to jak basy, silniki do maszyn jakie robi, częsci do tego, różne pierdoły - masakra cenowa. ale cieszę się że jakieś zainteresowania ma :) ja mam książki a on modele ( dobrze że nie baby )

Do góry