reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
My czasem robimy sobie takie kolacyjki rybno- morskie :) Kupujemy kalmary w cieście, paluszki rybne, krewetki, do tego zazwyczaj sałatka grecka. My zazwyczaj zajadamy to same, ale czasem grzanki (albo gotowe takie z ziołami) albo robione z bagietki takie czosnkowo-ziołowe. Pycha :)

witam gorąco :-)

ramari, w 30tygodniu ciąży, Ol ważyła 2065g. a niecałe 6 tygodni później urodziła się z wagą 2480. więc nie wiem, czy tak mało przybrała, ale raczej usg oszukuje ;-) nie martw się :-)

polusia, u Ciebie strajk jedzeniowy, a u mnie odpukac od 3 dni bardzo dobrze! ale wiem, co przezywasz!

właśnie był listonosz :-)

dziękujemy za przepiękną karteczkę od Milenki i jej mamy!! :-D

Hej mamusie:)Na tapecie temat o jedzeniu:)zazdroszcze kolacyjek a może sama tez zrobię.Udanych Walentynek Wam życzę i aby każdy dzień był tak samo przepełniony uczuciami:)
Źle sie czuję ,jestem z wami na bieżaco tylko mysli pozbierac ciezko.ciesze sie bardzo że Milenka chodzic zaczęła.Puszcza sie hoho jak to brzmi :p i sprawia jej to wielką radość .Za oknem słońce a ja tylko przez nie kicham .Wypuszczam małża na spacer z Misią a ja do wyrka niestety.Miłego dnia babeczki.

Ionka ciesze się ,że doszła na czas:)No i że się podoba, bo zrobiona specjalnie dla Olci i jest tylko jedna taka:)Każde dziecko dostanie inną:)

Ostatnia edycja:
reklama
ogrom miłosci ;) marcóweczki ;)

sorry ale jak czytam o krewetkach to mi sie niedobrze robi ;), jeju jak wy mozecie to jesc ? raz zjadlam jedna , w smaku ok , ale jak patrze na te robale to juz mam mdłosci ;)))) a fuj , nigdy wiecej ;)

polka - tys to skarb a nie zona , wszechstronna ;) kobitka .

u mnie buzi i koniec ;)dla M ;)

Do góry