reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!
Moje dziecię śpi, coś mi się wydaje, że jedna drzemka już będzie w planie dnia. Ale wczoraj spała 2 i pól godziny więc nie jest źle. Chodziłam sprawdzać czy oddycha bo w szoku byłam, że tyle śpi:p
Mamy kolejnego ząbka. Górną dwójkę. Nasze zęby łamią wszystkie książkowe reguły. Rosną jak chcą.
Ja się zaraziłam dziś od Polusi i Polki energią:) Odkurzyłam żaluzję, wymyłam okno w sypialni, pościerałam kurze, zmieniłam pościel, wyprałam i zaraz idę ją powiesić. A i jeszcze ugotowałam Oleńce obiad. Dziś będzie kaczka, ziemniaczek ze szpinakiem.
Miłego dnia!

reklama
ramari ty się tym do końca nie sugeruj, jaś bardzo szybko przybierał na wadze w trakcie ciąży, a potem przystepował, więc spokojnie jeszcze mamy dużo czasu :p)

byłam w netto kupiłam ostatnią paczkę 4 pampersów :)

a ja się pomalutku dołuję - myślałam że mała zje jogurt na drugie śniadanie - tak zjadła tylko zaraz go zwymiotowała - a jaką frajdę miała. teraz śpi - z tych mioch złości aby się nie złościć na nią to wcześniej położyłam i usnęła od razu. ja umyłam podłogę, ugotowałam małej zupkę a zaraz idę prać.
a o walentynkach to nawet nie mówię bo mój M sobie rano wstał i pojechał do pracy - nawet buziaka nie dał i nie powiedział że mnie kocha :-( a ja głupia kupiłam mu perfumy. zawsze pamiętał przez 7 lat i dziś nic :-( niech się wypcha
co do krewetek to nie przepadam a mój M nie tknie bo jest uczulony na nie

kasia buziak dla Kingi *)

Ostatnia edycja:
nesia gratulacje kolejnego zębolka:-) U Kingusi nadal tylko cztery:-( no i super,że sen taki ładny ma:-) Niech sypia ładnie i rośnie:-)
ramari moja mała ważyła tak:
19t5d-330 a potem dopiero w 30t była ważona więc nie bardzo pomogę:-(
Frotka zdrówka kochana:-)

A moja gwiazda już po drzemce. Całe... 45 minut spała. A ostatnio jakaś marudka z niej:-( No ale cóż zrobić. Może jutro będzie lepszy dzień:-)

Ja gotuję sobie jarzynową zupkę:) słoneczko świeci mi przez szybkę oj jak cudnie:p Chyba wyjdziemy chwilke na spacer mimo mroziku zaczerpniemy trochę witaminy d.
Dużo miłości z okazji Walentego!

Kasia
buziaki dla córci!

U nas też piękne słoneczko ale chyba dziś ze spacerku nici bo bardzo mądrze uprałam obie czapeczki grube i nie bardzo mam co jej na główkę nałożyć:-( Mama gapa:-)

kurde pojechalam na wulkanizacje bo cos mi powietrze schodzilo i jak wyjezdzalam zepsul mi sie samochod:-:)-:)-(
a pawel spal godzine wstal przed 12 wiec czeka mnie przyjemny dzien :baffled:

ale co zrobie...

kobitki wróciłam ze szkoły padnięta, wpadnę wieczorem bo duszę się okropnie!!!!

Wleciałam na moment by złożyć życzenia na roczek bomi przypomnienie w komórce dzwoniło hehe!!

polusia a może M szykuje coś na wieczór i się nie zdradza. Nie smuć się - skoro 7 lat pamiętał to i teraz nie zapomni.My natomist praktycznie nie obchodzimy tego święta bo M nie lubi takich amerykańskich historii...
niesiaa gratki z okzaji kolejnego zębolka!
polka zdrowiej nam tam szybko!
kasia całuski dla Młodej :***

A my byliśmy na krótkim spacerku.Było mroźno ale słonecznie - fajnie się chodził bo nic nie wieje i nie pada.

reklama
Do góry