reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam Was w ten moźny poranek:-)

Wczoraj nie było mnie cały dzień więc pewnie troszkę do nadrobienia ale to po śniadanku zrobię:-)

Miłości szczerej i piękniej nie tylko w dniu Walentynek dla Was wszystkich :-)

reklama
witajcie kochane w dzień pełen miłości :)
życzę kochane aby miłość Was nie opuściła i całe życie było jej pełne :):)
dziś już koniec aby Julka do szkoły - trza było zawieźć,a młoda strajk ze śniadaniem - oby cały dzień taki nie był bo będzie kaplica.
już zdążyłam odkurzyć dom a zaraz śniadanie a potem pranie. pogoda piękna więc pewnie spacerek jak młoda wstanie - odbierzemy Julkę ze szkoły :)
lecę na śniadanko - miłego dzionka życzę :)

Witajcie
myszowata gratulacje męża i taty. Super chłopaki :-)
Polka zostałaś ciocią :-) Wszystkiego naj dla maleństwa i rodziców. Co do malowania to jesteś mistrzynią i w dodatku ta skromność. Twój mąż i dzieciaki mają prawdziwy skarb.
Dziewczyny udanych zabaw karnawałowych waszym pociechom :-)
polusia azalii nie mam ale to śliczny kwiat (patrzyłam w internecie) Spróbuj faktycznie z jedną sztuką i daj znać jak Ci idzie. Może i ja się skuszę :-)

Dla Was Kochane wszystkiego naj w walentynki, a przede wszystkim duuuuuuuuuużo MIŁOŚCI :-)

Wiecie co w opisie suwaczka jest napisane, że dziecko waży 400g, a mój pare dni temu ważył 560g. Mam do Was prośbę. Mogłybyście zerknąć ile wasze maluchy ważyły w podobnych tygodniach ciąży. Bardzo mnie to ciekawi i powiem Wam szczerze, że mam stracha, że Radzio będzie ważył 4 kg, albo lepiej :szok:

Ostatnia edycja:
Witam Was Kochane:)

Kochane duuuzo miłosci Wam zycze w dniu Walentynek!!!!!

Nocka ok wyspana Bartus raz na smoka sie zbudził i spalismy do 7.15,ale polezelismy do 7.30.Mróz jest siedzimy sobie w domku.

polka super maska:)zdrówka zycze:)

Miłego dnia:)

Dzień dobry:-)

ramari jesteśmy w podobnym wieku ciąży ale nie pomoge Ci bo nie mam pojęcia ile waży mój mały :eek:
Jak pojade na połówkowe to się spytam i dam znać ale radze Ci się nie przemjmować USG też się myli a poza tym jeśli nawet Raduś tyle waży to potem może stanie z wagą.

polka gratulacje z okazji narodzin skarba w rodzinie :-):-):-)

Miłego dnia zakochanych, dla mnie będzie średni nawet nie moge tej swojej walentynki pocałować :baffled::baffled::baffled: bo chora jestem :baffled::baffled:

ramari nie pomogę, mój Franio był ważony tylko raz jak byłam na usg 4d w 30tc i wtedy ważył 1700g i lekarz powiedział, że jest w górnej granicy normy i urodzi się zapewne duży.Mój lekarz prowadzący nigdy go nie ważył twierdząc, że te pomiary są bardzo niedokładne...
polka super maskę wymalowałaś! A jak tam bratowa???
Kochane moc miłosci Wam życzę na ten dzień i wszystkie pozostałe!!!
Witam się!U nas wsio ok! Nocka też..Teraz Franio ma drzemkę a ja przy kawce.Potem pewnie spacerek i małe zakupy przy okazji.
Miłego dnia:-)

ramari też nie pomogę bo nie pamiętam :zawstydzona/y: wiem że było w normie i od samego początku wiedziałam że będzie nie wielka wagowo i wzrostowo- 3000g i 52 cm- nadal jest mała :)

Ramari ja pamiętam wagę małego z 25 tygodnia i miał 860 gr :-)

witajcie nocka ok, słonecznie. Niko juz do spania powoli sie szykuje po wojażach w łazience. Pil wodę z bidetu:-D ale miał ubaw...

ja dzis spacerek zaliczę a potem nie wiem na dziś planów brak

Udanych Walentynek :) Całusnych i pełnych miłości :)

reklama
witajcie! ja cos senna dzis
2 kawunie juz zapodaje a pawel rozrabiaka az milo, pozjadal prawie wszystko z podlogi i chyba nie musze juz odkurzac, wszystkie swoje czapeczki wywalil z szafki i wyrzucil na przedpokoj nasze rzeczy narciarskie! ech...

ja po 11 mam dentyste, na szczescie to ostatni raz;-) pawel drzemka potem obiad i zaliczymy spacer bo sloneczko ladne

ramari
ja mialam 3 czy 4 d wiec zaraz spojrze na ta wage bo nie pamietam, ale sie nie przejmuj bo to wszystko orientacyjnie wiec na pewno bedzie dobrze!!:tak:

duuuzo milosci na walentynki!!!!
my specjalnie nie obchodzimy bo m ma dreszcze :eek: ale zrobimy sobie kolacyjke dobra, zakupilam krewetki ale jeszcze nie wiem jak je podam...

e: 21 tydzien i 1 dzien - 401g
29 tydz i 3 dni - 1452 g

termin z miesiaczki byl na 7 marca,z 1 usg na 16 a z drugiego na 19
urodzilam 16 - 3620g:-)

Ostatnia edycja:
Do góry