reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć dziewczyny!

Jakoś brak mi weny do pisania ostatnio...
Wszystkim chorym zdrówka!

Wczoraj się trochę podłamałam, moja Mała znowu się przekręciła i jest w ułożeniu pośladkowym. Moja lekarka mnie uświadomiła, że nawet jak się nie przekręci już, to przy drugim porodzie w takiej sytuacji nie robią ponoć cc:( Z jednej strony nie chcę cc, ale z drugiej nie wyobrażam sobie rodzić sn w takiej sytuacji:( Wiem, że jest jeszcze czas, ale i tak mam stracha.
Przepraszam, że tylko o sobie piszę. Musiałam się wyżalić.

jakoś mi się wierzyć nie chce, a jaki miałaś pierwszy poród? przecież to jest wskazanie do cesarki, zresztą przecież to nie jej decyzja jak będziesz rodzić, ale lekarza i położnej w szpitalu.

asiu ty się na zapas nie martw, bo po pierwsze mała może się jeszcze przekręcić, po drugie to lekarz zadecyduje jak będziesz rodzić.

Asia mów do małej to ją nakłonisz i zrobi jeszcze raz fik :) i wcale nie piszesz tylko o sobie

moje dziecko zamiast sypiać to już dwa razy się rozebrała z piżamki, kurdupelek jeden :)

Yra pierwszy sn, ale Szymcio był główką w dół. Ja wiem, że to zależy od lekarza i jeszcze wielu innych czynników. Ja już mam taką naturę, że panikuję, a pewnie się jeszcze przekręci.

reklama
to co ona za bzdury gada że teraz byś nie mogła mieć cesarki? ja nie widzę żadnego związku pomiędzy pierwszym a drugim porodem. asia ty się nią w ogóle nie sugeruj, bo decyzja po pierwsze nie należy od niej a do lekarza przyjmującego poród, a po drugie mała ma jeszcze 10 tygodni na przekręcenie się więc głowa do góry , zobaczysz na kolejnej wizycie będzie już wszystko dobrze.

Do góry