reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Szok z tą naszą służbą zdrowia:(
Piore w naszym proszku, płuczę w różnych płynach z serii E dotyk.Plamy po obiadkach odrazu zimna woda spłukuję i zapieram mydłem bambino az do zniknięcia.Po owocach spłukuję wrzątkiem i piore normalnie.Najgorsze plamy to na body po kupkach jak sie zdarzy .Moczę wtedy całą noc w odplamiaczu oxy z biedronki albo polewam żelem do prania persil do białego i zostawiam na noc.
Kobietki w galerii pokazałam karteczki urodzinowe od Was:)

Ja tez piorę w naszym proszku, najczęściej jakiś henkela wizir lub rex. Wiem, ze takie używają u nas w szpitalach i pościel dla noworodków też. Podobno jest najlepszy i najrzadziej uczula. A na plamy oxy z biedronki, któraś dziewczyna polecała i spróbowałam. Jest świetny, naprawdę działa:)
A z tymi ząbkami to u nas różnie. Ale ogólnie jest bardziej marudna.

ja od 5 msc piorę w naszym proszku - ariel, persil czy vizir, bez płynu do płukania, na plamy stosuje zwykłe mydło

yra ja na plamy mam Ariel ten taki w spray i polecam bo plamy schodzą ładnie tylko trzeba psiknąć pianką i zostawić na jakiś czas u mnie z reguły to nocka jest, piorę jeszcze w proszku dla dzieci bo mam zapas :) jak się skonczy to przechodzą na Ariela w płynie.

dziękuje :) kupię ten oxy żel z biedronki , zobaczymy. szkoda niektórych ubranek . także powalczę zobaczymy.

a ja białe piorę w Olci proszku, a ciemne w persilu ;-)
z plamami nic nie robię, uważam, jak karmię ;-)

wiecie, że tutaj byłoby to samo w szpitalu raczej :-(

reklama
Do góry