reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
u nas spacerek zaliczony. w jedną stronę wlokłam się jak za pogrzebem, ale pod koniec zaczęło lać, więc prawie biegiem. no i co? znowu krzyż sie odezwał, a juz rano było ok :-( musiałam sobie nieźle naciągnąć, bo boli mnie, jak przed porodem :baffled: chyba, że to tak z okazji prawie roku powtórka z rozrywki :confused2:

zaraz obiad dla Olci, ciekawe, jak jej pójdzie.

Bartus dziękuje za kartke urodzinową Antoniemu i mamusi,i równiez dziękuje za kartke urodzinową Redankowi i mamusi są śliczne!!!!!!!!!!!!!!!

Bartus zasypia obiadek juz o 13 zjadł,teraz mleczko i mam nadzieje ze sobie pospi.A ja zajadam sie bagietką taki miałam apetyt.​

Monia głosik oddany:)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas na szczęście ząbkowanie bez boleśnie, 8 zębów wyszło a w ogóle nie dał nam odczuć.

dziewczyny w czym nadal pierzecie ubranka dzieci?

i drugie pytanie jak sobie radzicie z trudnymi plamami?

ionka nie umiem sobie wyobrazić co czują ci rodzice :((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry