reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hello...

Gratulacje dla kolejnych solenizantów

Niko od tygodnia spi po dwa razy. Raz o 11 i potem 16.30. Jest go wszędzie pełno.

Podobno rottwailery to psy dla inteligentych ludzi. Cos w tym jest. Ciezka rasa i trzeba pracowac a jak ktos ma na podworku samopoas to nie dziwota ze potem tak sie dzieje....takich ludzi to....

My chyba dzis do kina uderzamy z Ł. W ogole weny brak tylko Was czytam. :)
To byly amstafy..

reklama
polusia, dobrze, że się z sąsiadami tworzycie jeden front przeciwko tamtemu, kurcze, kupi taki psa zabójcę i nawet nie zadba o to, żeby go dobrze odizolowac od ludzi.

u nas niby ładna pogoda, to wyszłyśmy. zerwał się lodowaty wiatr, więc spacer trwał 20 minut. wróciłyśmy, chciałam dac Olci mleko, bo obiadu tylko pól zjadła, to zrobiła mi taka awanturę, że szok. wyła mi pół godziny, nos zatkany oczy szkliste, normalnie jeśli się przez te 20 minut spaceru przeziębiła, to sie pochlastam!!!
teraz spi, co też ostatnio jest niezwykłe, bo to już drugi raz dziś.

Polusia szybka babka z ciebie i super zaradna.

Caluski od maksia dla wszystkich solenizantow.

A my dzis o dziwota super nocka.Dawno tak nie pospal moj synek.Pomimo ze ja zasnelam o 3 to on przespal cala nocke i obudzil sie nabutelke o 6:30 i jeszcze dospal do 7:30 bo musialam go zabrac zeby odwiesc moje towarzystwo do szkoly i pracy. No i o dziwota zaraz zasnal w aucie i spal do 10 Normalnie szok.Chcialabym tak codziennie.Teraz dam mu kaszke bo przez to spanie przeskoczylo mu sniadanko. Butelke zjadl zamiast kaszki. Juz siedzi w krzeselku i czeka na jedzonko,zaraz wybierzemy sie na krotki spacerek bo dzis u nas sliczna pogoda no i na chodnikach juz nie ma sniegu chodz chodzi sie jak w tunelu miedzy sniegiem:)
Do potem...

witajcie, tak po łebkach nadrobilam ten wątek

ostatnio jakos strasznie zmęczona jestem, ciągle mi sie spac chce i na nic nie mam siły

moje dziecko ostatnio jakos wybudza sie wieczorem, tzn zasnie ladnie a potem na szczescie to jeszcze zanim pojdziemy spac czyli tak gdzies do 23 potrafi sie ze 2-3 razy wybudzic, tzn tak jakby plakal, wstaje w lozeczku i zaczyna marudzic a jak nikt nie przychodzi to placze, jak do niego przyjde to biore go na rece przytulam i co moje dziecko spi, wiec go ukladam do lozeczka i dalej spi, dobrze ze jak my juz zasniemy to sie nie budzi,
choc dzisiaj sie przebudzil cos kolo 6 no i cale szczescie, bo moj budzik o 5.30 nie zadzwonil ale moj kochany synek mamusie obudzil, ja go wzielam na rece przytulilam no i znowu zasnął :)
no a ja o 6.30 musialam wyjezdzac, na szsczescie zdąrzylam sie wyszykowac, ogolnie ten moj telefon to jakis pokiciany bo budzik dzwoni jak chce, a czesciej nie dzwoni wcale

wróciłam i żyję :) kochane byłam u dentysty mojego M i byłam przerażona a tu nic nie bolało :) nawet znieczulenie :) już się umówiłam na kolejną wizytę :)

a co do psów to zaraz mam iść do sąsiadki i będziemy dalej myśleć co tu zrobić: właściciel chce je uśpić- wyraził chęć i zgodę ale żaden weterynarz nam tego nie chce zrobić więc kombinujemy jak to ugryźć.

ja szczepię normalnymi dodatkowo tylko grypa i pneumo , bo meningo mamy za darmo - gmina nam to załatwiła :)

a wiecie co mnie to wiele nie potrzeba abym zaczęła działać - jak wiem że w słusznej sprawie zwłaszcza dzieci to zaraz pierwsza :) M się śmieje że sołtysem powinnam zostać :)

polusia obrotna z Ciebie kobita! a niektorzy w ogole nie mysla, ze z psem tez sie wiaze odpowiedzialnosc....ech...mam nadzieje po dentyscie juz i przezylas...

kasia wiem, ze ciezko tak nagle przestac dawac piers, u nas w miare latwo poszlo, juz od paru miesiecy karmilam tylko raz dziennie i w nocy, wiec Mlody nie mial problemu z przestawieniem, teraz w ogole nie mam pokarmu, wiec samo wyszlo, ale czasami Redan ciagnie mnie za bluzke, wiec go tylko przytulam wtedy...

u nas pogoda fatalna...leje, centrum miasta zalane, wieje huraganowy wiatr...

hej.
bylismy nA urodzinach Karola brata, skonczyl dzisiaj 8 lat, w maju komunia.

wczoraj dalam Pawelkowi pierwszy raz kaszke mleczko ryzowa nestle z truskawkami i obserwuje. Dzisiaj dostal drugi raz. Dam jeszcze jutro i zobaczymy. Moze jest szansa by pil normalne mleko.
Nestle jakie mleko mm dodaje do kaszek? Bebilon?

reklama
monia ale fajnie by bylo, nie?

dzis wiele z nas boli glowa i mnie tez zaczela:-(, ciekawe o co chodzi...

myszowata
a ja myslalam ze rota sa tylko do 6 miesiaca, my tez to robilismy, nie wiem czemu nie robilismy meningo, chyba jakos to przeoczylismy:eek:

bede sie niebawem myla i klade sie spac chyba, musze odespac

Do góry