reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas też są wnuki Sz.na pierwszym miejscu u T.ów :( a u nas Oliwka jedynie w miarę traktowana a pozostałe jakby ich nie było :( u mojego tatka wszystkie równe :) cała 5tka i 6w drodze :)

Co do karmienia to my podejmujemy decyzję i ja tam nie słuchałam nigdy karmiłań piersią i tyle i to różnie jeśli chodzi o długość.
e kord zdrowka dla Was !!!
dronka, karlajna no to miłych weekendów, zazdroszczę...

Heronek buziaki dla Redanka :)

Frotka pięknie to opisałas ach też miałam łzy w oczach...

Ja wyszykowałam Oliwie na urodziny do koleżanki. Wiktor czyta lekturę. Franko skacze w łóżku :)

A ja zrobiłam sobie kawkę i czekam na M.bo pojechał zawieźć Oliwie do sąsiedniej wsi.

Ale paskudnie u nas. Leje jak z cebra :(

Ostatnia edycja:
reklama
Jadę do hurtowni dekoracji tortowych:)
Heronek buziaczki dla REDANKA:***Przeszła mu ta biegunka?
Milusia ślicznie dziękuje Marcelkowi i e-wujostwu za bajecznie piękną karteczkę i życzenia urodzinowe:)

Doszło juź 8 karteczek urodzinowych.Wkrótce się pochwalimy:):):)

Ostatnia edycja:
wiecie co kobitki coś złego ze mną się dziś dzieje - zjadłam dwie tabliczki czekolady wedel z owocami- pewnie z 20 kg mi przybyło

kochana 2 tabliczki czekolady przy twoim urwisie to masz w 3 minuty spalone :) proszę nie mieć wyrzutów sumienia :)

wiecie co kobitki coś złego ze mną się dziś dzieje - zjadłam dwie tabliczki czekolady wedel z owocami- pewnie z 20 kg mi przybyło
Polusia nie martw się ja właśnie zjadłam dużą paczkę m&m's z orzechami, a wcześniej biszkopty smarowałam nutellą. Tylko ja to przed okresem:(

reklama
hmmm a tu rozmowa o pysznościach:) Ja jem właśnie sałatkę jarzynową.

Witam się!
My dziś cały dzionek spędziłyśmy u mojej mamuśki. Babcia trochę porozpieszczała wnuczkę w efekcie czego Ola spała dziś tylko godzinkę. Teraz też nie chciała bardzo zasnąć, skąd ten mały czorcik ma tyle siły:)

Do góry