reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
blu moja Julka miała dużą przerwę między jedynkami a teraz jak rosną stałe to tej przerwy niema bo jedynki idą wielkie jak łopaty :) swoją drogą fajny facecik z twojego Karolka :)

a myśmy były na spacerku bo słoneczko świeci, wiecie miałam ją przestawić na jedną drzemkę bo myślałam że nie będzie spała do południa a tu wracamy a ona usnęła , troszkę pochodziłam aby się drzemnęła i wiecie wstała taka pogodniejsza niż jakby w domku spała. spała tylko 30 min :) a taka zadowolona - jak niewiele dziecko potrzebuje :)

blu super fotki az sie buzia cieszy jak sie na nie patrzy!

polusia a ja z moim nie wyszlam bo do spania byl a pogoda niebardzo wiec nie chcialam zeby spal na dworze, i w domu do teraz nie zasnal i nie wykazuje checi, chyba juz dzis nie wyjdziemy

karalajna moja też w domu nie wykazywała chęci do spania- demolowała łóżeczko :) myślałam że nie uśnie we wózku a tu się dziecko usnęło :0

ajentka dokładnie za Gerbera :) ta cena :)
blu chłopaków to Ty masz superowych i te fotki :)

No Asia ode mnie też wielki buziak dla synka !!!

Zmykam gotować :)

A ja byłam z Franko na dworze. Odprowadziłam Oliwie z nim i spał na werandzie potem poszliśmy po Wiktora, bo Pani zadzwoniła że kolega go wywrócił i warge ma rozcietą. Na szczęście na strachu się obyło. No ale wracając to Franko też w domu nie chcial zasnąć :) a po zaczerpnieciu powietrza spał a potem mial apetyt jak nie wiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
U nas juz lepiej z kaszelkiem, u lekarza nie bylam bo pani dr. chora i chyba juz nie ma potrzeby bo kaszel przechodzi. Na spacerek to krysti juz z 2 tygodnie nie byl bo najpierw chory sebi a teraz on no i kopia u mnie pod domem kanalizaje robia robotnicy :) Ale moze jutro wyjde z nim na chwilke bo zdziczeje :p

Ten facet od bielizny nie dzwoni :( chyba mnie nie chcą.

Do góry