reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no to co wyżej napisałam kazał robić. u nas najgorzej jest jak cyca ssie, wtedy jest baaardzo ciężko.. :(
zapomniałam o berodualu napisać.
Filip też nie reagował na wziewy. szalał za to po eurespalu/pulneo...

Ostatnia edycja:
reklama
marcia jak dla mnie ta i tamta pierwsza :) pięknie będziesz wyglądała :)

frotka zdrówka dla dzieciaków *)

byłam dziś w tesko i są promocje n chusteczki nawilżone pampers za 6 szt 24,99 i na pampersy 168 szt 99,99 na kaszki też są ale nie wiem dokładnie bo nie kupowałam :)

Co do katarku nam również mówili żeby odciągać

Urwanie głowy mam,Miłosz cały czas 39,6 Milena 38.0 wyją na zmianę.Moze wieczorem późnym poczytam WAS.Marciaa pierwsza :) i chyba lepiej ukrywa bioderka:)
Zdrówka dzieciaczkom!!
Piękne suknie 3 najpiękniejsza:)
Cześć!
Rety mam masakryczny dzień!
Mój małż ma 39,7 i leży, Sandra tak daje czadu że uszy mi puchną a w połaczniu ze starszą która dopiero jutro idzie po chorobie do przedszkola to :szok:!
Wychodziłam 2 razy z chałupy tak mnie wszystko wkur..........- przepraszam@:zawstydzona/y:
mysza a spróbuj może kupic w aptece kropelki do inhalacji i zakraplac po 2-3 na podusie, poza tym maść majerankowa pod nosek...ech to męczące dla maluszka jak a katar ..wiem coś o tym bo starsza z przerośniętym migdałem ma katar prawie cały czas!
yra tzrymam kciuki za powrót do zdrowia teścia , jednak to najbliższa osoba!
Zajrze może jak potworki pójda wreszcie spać!!!

Zdrowia dla męża!

Bartus juz spi,ciekawa jak noc bedzie.My jak mielismy inhalacje z berodualu Bartus nie był pobudzony nie płakał wrecz przeciwnie zasypiał mi przy inhalacjach,teraz inhalujemy sie ostatni tydz z pulmicortu i atroventu.Ja mam aspirator tz frida i sama wydmu...je.A jak miał katarek to przepłukiwałam solą fizjologiczną jak spał to mascią majerankową smarowałam.

marciaa ta pierwsza ładniejsza jak dla mnie:)
frotka zdrówka dla dzieciaczków!!!
Moni tez tak mysle ze nasze dzieciątka dosc sie nacierpiały i mają swoje tempo.Nawet kardiochirig powiedział ze mostek długo sie goi zrasta i moze temu mu jest zle na brzuszku.
sylusia zdrówka dla meza!!!

no 1 fajna tylko ma tafte a ja chce bez....;-)
ja odciagam frida . Maly jak ma nos zawlaony przy smoczku to nie ma jak oddychac. Poza tym wyczytalam zeby odciagac bo moze na uszko przejsc...pozatym my jak wciagamy czasem to potem np. glowa boli.....
poza tym ja nawet jak nie ma katarku to z 3 razy w tyg psikam i oczyszczam frida...

znowu sie obudzil z placzem i tak 3 wieczor. 10 minut placze nie mozna go uspokoic. Dalam swoja poduszek do lozeczka i kima...moze sie boi?? dwie nocki z nami byly i tragedia jak sie kreci...boje sie zeby sie nie przyzwyczaił wiec dzisiaj bedzie pewnie walka

frotka 74 zdrówka dla dzieciaczków, oj te choróbska są okropne :-(

Moja mała dziś wogóle nie może usnąć dosłownie płacze i płacze i wkońcu usypia ze zmęczenia, nie wiem o co chodzi :no: teraz jest powtórka z rozrywki, mąż ją usypia ale chyba nie da rady i musze iść z pomocą :tak:
Spokojnych snów.

Pola ale ja nie narzekam jestem dumna z mego syneczka :):D

ja dzis caly dzin biegam za młodym ...;-)

:) no i tak trzymaj Kochana bo Niko to mały spryciula podobny do Franula :) hi hi

Sukienki śliczne nie umiałabym się zdecydować :)

A co do kataru to u nas też tylko odciągać odciągać lekarz kazał no i sól fizjologiczna to nasz przyjaciel :) przy gorszym katarze nasivin.

Frotka zdrowka dla dzieci oj ciekawe co ich wzięło :(

Ja po zebraniu :) ach ile pochwał się nasłuchałam :) mój syn śpiewa na ocenę celujaca :) materiał ma opanowany do przodu:) Zgłoszony dostał do powiatowego konkursu recytatorskiego :) no i Pani widzi go w kole teatralnym. Ja tylko boję się że za dużo będzie mial tych zajęć dodatkowych :( a dyrektorka dziś powiedziała że dzieci będą spędzać jeszcze więcej czasu w szkole bo mają środki unijne do wykorzystania. Dodatkowy język wprowadzono. Więc od nowego semestru zaczyna Wiktor naukę niemieckiego. Mało mamy do powiedzenia w tej szkole. No i 14lutego muszę upiec 3blachy ciasta na bal karnawałowy dla całej szkoły organizowany. Każda klasa 9blach !!! Nie wiem czy dzieci to zjedzą. No i będę musiała pomagać przy organizacji bo to dziennikiem idzie :) więc szukamy stroju dla Frania :) muszę go wziąć.

Po zebraniu byłam na zakupach. Sama... M.się nie chciało więc rzucił tekst że mogę autobusem. Przynajmniej nie nakupie zbyt dużo. Więc wsiadłan w pks i pojechałam 30km na zakupy i przytargałam 5reklamowek i tak :) :) :)

Kupiłam sobie na noc Mamo to ja bo ja do tych nocnych markow należę :)
Idę Was nadrabiac :)

polka to masz zdolnego synka , gratuluję :) a wiesz może i dobrze że szkoła tyle zajęć pozalekcyjnych organizuje, każdy znajdzie coś dla siebie. u nas tylko taniec regionalny i nowoczesny - to na tyle

reklama
ja dzis wrocilam do domku, Krzysio sie bardzo ucieszyl i taki mial fajny humorek popoludniu i sie troche powygłupialismy wesolo bylo :)

jutro musze wstac wczesnie bardzo bo ok 6 chce wyjechac z domu musze do brata po porządny kalkulator finansowy podjechac, a potem do pracy podrukowac jeszcze pare ustaw bo zauwazylam ze mi brakuje i rozliczyc delegacje, a potem na 10.30 na egzamin jade, trzymajcie kciuki, choc moja wiedza jest maluska, duzo materialu niestety nie udalo mi sie przerobic, no nic w razie co na początku maja kolejny termin :)

Polka a ty nie masz prawka??? koniecznie pomysl o tym zeby zrobic, na takie wielkie zakupy PKSem, czy ten twoj mąz zwariowal, powiedz mu ze wszystkie mu tu do 4 literek nakopiemy za takie cos

Ostatnia edycja:
Do góry