reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Asia podwójny wózek będzie niezbędny, takie dzieciaki daleko nie pójdą same :) my mamy i pojedynczy i podwójny :) polecam bo na prawdę się sprawdził :) kupiłam używany na all, w tym roku nie wiem czy będzie nam jeszcze potrzebny :)

Marela daj przepisik jak wyjdą:D może i ja coś upichcę :)

Wczoraj była pizza :)

reklama
madzia84 moja Ola też nie raczkuje i chyba wogóle nie będzie, jedyne co potrafi to sama siada i trzymana pod paszki ładnie stoi, stawia kroczki potrafi przejść cały pokój ale sama nie stanie trzeba ją postawić i przytrzymywać. Myśle że nasze dzieciaczki troszke się nachorowały i będą miały swoje tempo rozwoju ruchowego :tak:

mysza m Ola ogólnie była płaczliwa ale czy to przez berodual czy przez chorobe to ciężko stwierdzić, ale nie zauważyłam żeby była jakaś bardziej pobudzona, ale może dzieciaczki różnie reagują na leki

My byliśmy dzisiaj u kontroli Ola zdrowiutka wkońcu :tak: oskrzelka czyste, odstawiamy wkońcu leki

Cześć!
Rety mam masakryczny dzień!
Mój małż ma 39,7 i leży, Sandra tak daje czadu że uszy mi puchną a w połaczniu ze starszą która dopiero jutro idzie po chorobie do przedszkola to :szok:!
Wychodziłam 2 razy z chałupy tak mnie wszystko wkur..........- przepraszam@:zawstydzona/y:
mysza a spróbuj może kupic w aptece kropelki do inhalacji i zakraplac po 2-3 na podusie, poza tym maść majerankowa pod nosek...ech to męczące dla maluszka jak a katar ..wiem coś o tym bo starsza z przerośniętym migdałem ma katar prawie cały czas!
yra tzrymam kciuki za powrót do zdrowia teścia , jednak to najbliższa osoba!
Zajrze może jak potworki pójda wreszcie spać!!!

reklama
Do góry