Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ciagle o tym zapominam dla mnie Niko jest marcowyMarcia, pamietaj ze NIKO jest mlodszy, takze on ma czaszreszta nasze - starsze dzieci tez. Ja przestalam sie tym przejmowac.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciagle o tym zapominam dla mnie Niko jest marcowyMarcia, pamietaj ze NIKO jest mlodszy, takze on ma czaszreszta nasze - starsze dzieci tez. Ja przestalam sie tym przejmowac.
hehe :-)Ciagle o tym zapominam dla mnie Niko jest marcowy![]()
ehh.. ja przyklejam na plecy i na ramie i z ramienia mnie tak cholernie boli... myslalam, ze masz jakis sposobMonia plaster naklejam teraz jak jest zima to na ramieniu ale tak wysoko zdejmowanie go aż tak bardzo nie boli![]()
zgadzam się w 100% - doszło do tego, że teściowie jak i moi rodzice kupili foteliki do karmienia - te najprostrze w ikea (była promocja i kosztowały 65zł)ja myślę że krzesełko do karmienia to podstawa, podziwiam mamy które karmią bez krzesełka, nam się czasami zdarza u teściów, to jest masakra, wszystko na około brudne, kręci się, nie chce siedzieć, a w krzesełku musi, na tacy czasami położę mu klocki i się nimi bawi. a krzesełko długo posłuży. nie wyobrażam sobie ganiania dziecka po mieszkaniu z jedzeniem, zresztą to chyba nawet zły nawyk aby dziecko w ten sposób jadło.