Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ciagle o tym zapominam dla mnie Niko jest marcowyMarcia, pamietaj ze NIKO jest mlodszy, takze on ma czas zreszta nasze - starsze dzieci tez. Ja przestalam sie tym przejmowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciagle o tym zapominam dla mnie Niko jest marcowyMarcia, pamietaj ze NIKO jest mlodszy, takze on ma czas zreszta nasze - starsze dzieci tez. Ja przestalam sie tym przejmowac.
hehe :-)Ciagle o tym zapominam dla mnie Niko jest marcowy
ehh.. ja przyklejam na plecy i na ramie i z ramienia mnie tak cholernie boli... myslalam, ze masz jakis sposobMonia plaster naklejam teraz jak jest zima to na ramieniu ale tak wysoko zdejmowanie go aż tak bardzo nie boli
zgadzam się w 100% - doszło do tego, że teściowie jak i moi rodzice kupili foteliki do karmienia - te najprostrze w ikea (była promocja i kosztowały 65zł)ja myślę że krzesełko do karmienia to podstawa, podziwiam mamy które karmią bez krzesełka, nam się czasami zdarza u teściów, to jest masakra, wszystko na około brudne, kręci się, nie chce siedzieć, a w krzesełku musi, na tacy czasami położę mu klocki i się nimi bawi. a krzesełko długo posłuży. nie wyobrażam sobie ganiania dziecka po mieszkaniu z jedzeniem, zresztą to chyba nawet zły nawyk aby dziecko w ten sposób jadło.