reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Grecka, robię bez oliwek, więc taka oszukana, ale jakos nie mogę się przekonać do nich...ale grecka to nie jest chyba ten smak, którego dzisiaj szukam....może coś z czosnkiem, sama nie wiem

ja tez uwielbiam gyrosowa :) wlasnej rooty gyrosik do tego kapusta pekinska kukurydza papryka cebula ogorki kiszone i co kto chce dodac ja zawsze to dodaje i troch musztardy i majonezu immmla palce lizac :-)

No Gyros mój M robi pyszną;-)
A ja znalazłam taką, i chyba ja dziś zrobię:
1 puszka kukurydzy
1 puszka ananasa
25 dag żółtego sera
6 ząbków czosnku
1 łyżeczka musztardy
ok. 4 łyżki majonezu
sól
piepr

reklama
Do góry