reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Obudzilam sie "dziwnie" wczesnie (4.30) i juz nie moglam zasnac. Zazdroszcze Wam wszystkim, ktore sobie spia w wyrkach.
Za oknem jeszcze ciemno. Chlodno, wieje wiatr... Brrrrr....!!!!
Sloneczko wstawaj!!! :-)
Zycze Wam Kobietki milego i slonecznego dnia!!!

reklama
moniskabe ja mam wzdecia i zawsze mnie napiericza brzusio jak wych;eje fante :-pczasem mam na nia tak holerna ochote z enie moge si epowstrzymac a potem cierpie jak np wczoraj :tak: mowilam juz mojemu zeby mi nie pozwalal kupowac fanty ale jak mam ochote to w sklepie tak go blagam ze nie ma bata i mi kupuje :-D

czarnulka jak blizniak mlodszy i starszy ??:eek:moze ja cos pokickalam... chodzilo mi o to ze moz emialas wczesniej albo pozniej owulke i tak wyszlo a co do okresu jak sie spoznia 1-5 dni to to jeszcze regularne :tak:ja mialam przez czas jak sie staralismy w ciagu 4 miesiecy 2 x okres :-D to dopiero nieregularnosc :-);-) mysle ze mialas poznaowulke i dlatego tak wyszlo :) mi z ostatniej miesiazki wychodzi ze jestem w 22 tc :-D ale jak wspomnialam mialam praktycznie co dwa miechy okres ale przez prowadzenie kalendarzyka i akurat trafilam na wizyte u gin kiedy mi powiedzial kiedy owulka bedzie nan podstawie wielkosci pecherzyka wiem ze dzidzia moja ma dobry wiek taki jaki jest teraz a nie z om :tak: wiec spokojnie pewnie o to chodzi ze owu byla pozniej ;-):tak:

u mnie pogoda taka sobie tez kropi... mialam isc na badanie krwi i olalam bo mis ie nie chcialo isc taki kawal z pustym zoladkiem jeszcze w deszcz ;-) tak naprawde to lubie jesien i lubie jak pada deszcz :-) lubie jak kropi i mozna sobie pochodzic w dezczu chyba mi zostalo z dziecinstwa i ze skakania w kaluze :-D... ale wole taka pogode u siebie w rodzinnej miejscowosci bo tam mam ogrod i zaciszn aulice oddalona od miasta wiec jest przyjemnie i spokojnie :tak: dzisiaj mam nadzieje ze pojade do domku i chyba bede musiala jakis obiadek dla m zrobic na dwa dni mmmm moze krokiety z pieczarkmi i serem zoltym o tak chyba jednak to :tak::-)

Monia, czesem już tak jest z tą rodzinką, że nie idzie się dogadać, i czasem a zwłaszcza jeśli chodzi o starsze osoby to trzeba ustąpić i mieć święty spokój....
My mamy rocznice ślubu w maju, więc też z dzidziusiem będziemy świętować:-)
My mamy 3 rocznicę ślubu 5 maja:tak::-D I również z dziulkiem :-)

No to będzie SYN jak malowany... :-D
Zmieniłam dzisiaj gina i przy okazji zaliczyłam USG. :tak:
Tak sie rozkraczył, że w szoku jestem do teraz. Wyraźnie widzac było siusiaka
:laugh2::laugh2: :-):-)
Wspaniale:-D

hello :-)

jeeeejj.. ale spiaca pogoda.. pada i wieje brr...
az sie chce spać...
U mnie dziś też szaro, zimno i wieje.. brrrnie długo pewnie będzie padac;-) Ja tam lubie deszcz i taką jesienną pogodę:-) Siedzę sobie w ciepłym domku i przez okno lubię wyglądac:-) Albo okryc się ciepłym kocykiem i poczytac cosik;-)

ajjjaaajjj!!! skonczylam 17 tc :-) jupii:) i zaczelam 18 i zaczelam 5 miesiac :-):-D
Wspaniale:tak::-D To znaczy, że mi już leci 19 tydzięn?Hmm szybko:cool2:

witajcie! dawno nie pisalam , ale u mnie wszystko ok,jestem juz w 16 tygodniu i czuje sie ok, ruchy juz czuje, ale to juz moj trzeci maluszek pewnie dlatego.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :))

Witam dziewczyny :)
Ja dzis planuje wizyte u gina, mam nadzieje ze sie zalapie bo nie dzwonilam wczesniej ;) ale do mojego to tylko w taki sposob, ze prywatna wizyta to od razu, a jak mam sie rejstrowac to przynajmniej miesiac w ciazy musze czekac, a jak w ciazy nie bylam to czekalam 3 miesiace na wizyte panstwowa ;o
a 7 pazdziernika mam USG polowkowe w Norwegii, ciekawa jestem czy dostane tlumacza bo nie bawi mnie zgadywanie medycznych pojec, co moga oznaczac...a w sobote bierzemy slub z moim M :D:D:D jejku troche zaczynam sie bac :p a sie nawet do fryzjera nie zapisalam jeszcze ;o

Siostra uszykowala mi taka sterte ubranek dla dzidzi do 6 miesiaca, ze ja chyba nic nie musze juz kupowac...normalnie pelno tego jak nie wiem ;o i pomyslec ze wszystko sie zalozy hehe :p

Pozdrawiam Was cieplo :*

Hello!

Ja wkoncu odpoczelam po weselichu siostry i poprawinach. Było super:tak: Objadłam się jak nie wiem... same pyszności mniaaaaam:-) Prawie całe wesele spędziłam przy stole, bo od tego jedzenia byłam strasznie ociężała i jeszcze siedzenie strasznie miałam niewygodne i mnie w krzyżu bolało a potem w biodrach, więc się nie nadawałam zbytnio na zabawę.

Ja już jestem pewna, że czuję ruchy dzidziusia, najczęściej z samego rana, albo wieczorem... ogólnie jak siedzę lub leżę spokojnie:-) Muszę zadzwonić do gina i się spytać kiedy przyjść na wizytę, bo ostatnio o tym zapomniałam. No i też niedługo, pewnie w następnym tygodniu czeka mnie kłucie, bo znowu morfologię trzeba zrobić no i WR.

U mnie też pogoda do bani. Ale na szczęście jeszcze tak bardzo niskiej temperatury nie ma.

Ja dzisiaj nie zabardzo zdrowy obiadek robię, bo znowu frytki z kotletem, no i surówka... Ale ja mam ciągle na to ochotę, a najbardziej na frytki oczywiście:zawstydzona/y: Ale to jeszcze dzisiaj i od jutra znowu zdrowe jedzenie...;-)

Miłego dnia dziewuszki:-)

reklama
Hej,
ale pogoda do bani, jakaś nie przytomna jestem:wściekła/y:
Ja znowu mam ochote na zupy, a przed ciążą w ogóle zupowa nie byłam, eh, a teraz to prawie każdą bym zjadła, dziś będę miała barszczyk biały:-)
Myslę że to co czuję od wczoraj to chyba Gabryśka, takie bulgotanie przyjemne,mam nadzieje że to moja córcia:-D
Mam ochote na jakąś pyszną sałatke, ale nie wiem jaką, ma któraś jakiś pomysł?

Do góry