reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam
pawelek spi a ja mam mamie farbe na wlosy polozyc, ale na chwilke wpadlam...

zdjecia dam ale jakos pozniej bo aparat zostal w domu a jestem u rodzicow teraz...

tez myjemy zabki pasta, mamy nenedent bez fluoru, raz dziennie myjemy...

n&h
jak Antonio??

lece...

reklama
Witam się :)
My wstyd się przyznać wstalismy o 10.30 :)
Zjedlismy śniadanie. M.poszedł napalić w piecu a ja bawie się z dziecmi. U nas noc super tylko rano Franko głodny wstał jak nie wiem i darł się no i tylko ja go słyszałam a reszta spala jak zabita :)

My dziś na obiadek mamy ogórkową ale co na drugie pomysłu brak :(

polusia marsz do dentysty i super że sen dopisuje :)

n&h jak Antonio ?

nesiaa a Oleńka jak się trzyma?
moniska nie wątpiłam w to :) później pomyślałam że mogłam Cię urazić.
myszowata to teściowa gest miała super :)
Idę pichcic obiad :)

hej :)

Moj Janko juz lepiej.Ale wczoraj mu wyskoczyla wysypka dzisiaj tez czyli jeszcze 3 dniowke przechodzil do tego wszystkiego.Na razie jest grzeczny bawi sie przy lustrze mamy taki chodzik w ktorym dziecko siedzi ale jak chce to moze sie odpychac ale na bank nie chodzi w nim tylko raczej tak jezdzi i od wczoraj w nim sobie siedzi przy lustrze i sie bawi.Nocka w miare spalismy do 9 a maly usnal o 7 no ale chyba z 5 pobudek bylo moje biedactwo.Mam nadzieje,ze teraz bedzie juz tylko lepiej:)

Karlajna mam nadzieje,ze nia zamowilas tego kozuszka japan style ,w ogole dziewczyny nie zamawiajcie tego ja sie raz nabralam przychodza takie szmaty ,ze tego sie zalozyc nie da szkoda pieniedzy na takie dziadostwo!

Widze w ogole ,ze teraz epidemia trzydniowek!

Nesia,n&H jak tam malenstwa??

Co gotujecie na obiad? u nas udka i kartofle z piekarnbika.NO i rosol oczywiscie.
A maly ma rosolek i miesko z golabka no i oczywiscie kartogfellka dostanie.

W ogole musze sie uczyc bo za tydzien sesja mi sie zaczyna i mam same egzaminy i 2 kolokwia.!! maskra tylko jak to zrobic przy chorym dziecku>? mam jadzieje,ze pojdzie dzis szybko spac i wezme sie za matme!

my idziemy do kuzyna zaprosic na wesele, a tam tez maluch sie pobawi z kuzynkiem

mazia
nie zamowilam, kupilam w sklepie, ale dzieki za cynk!
zdrowka dla jasia!

Witam!
Dziekuje dziewczyny za zainteresowanie moja biedna Olenka:( Czuje sie chyba lepiej. Poza goraczka nie ma zadnych innych objawow, wiec nie wyglada mi to na grype. ja tez obstawiam 3-dniowke. Wiecie co az strach isc do lekarza. Moze jutro wybierzemy sie prywatnie jak Oli nie przejdzie. A z ta 3-dniowka to te krosteczki wychodza po 3 dniach czy w trzecim dniu?

Waszym maluchom tez zyczymy zdrowka! Buziaki od Oli! Biedne te nasze maluchy:(

Witajcie.Niedziela leniwa, bawimy sie ciagle z dziećmi :)
Polusia do dentysty koniecznie.Czasami wszyscy wstaja lewa nogą wtedy jeden pisk:)
Zdróweczka maluszkom i miłego dnia

Marciaa jak było na targach ślubnych???

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie po przerwie -3 dni ;(
jeszcze nie czytalam ale zamierzam nadrobic, wieczorkiem albvo jutro, przejrzalam
Alan dziekuje za buziaki
No i składa troche spoźnione Nikosiowi ;) cmok cmok ;)
Miałam sajgon w domu, wrocilismy w piątek i odrazu szykowanie , kompa na oczy nie widzialam przez te 3 dni , aby po przepis zerknelam na sałatke .
Miałam gości, kumpela , no i piatek i sobote, gotowanie, sprzatanie, jeszcze do taty jezdzilam bo pralki nie mamy - wiec pranie , no a z małym to nie idzi mi jakos szybko. Wiecie naszykowamłam troche tego ale bez sensu i jestem zła, przyjechjali- wczoraj ok 21, siedzielismy do 2 w nocy, dobrze ze mały spał do 9 ;) , oni wstali o 11 i o 13 pojechali a M dalej śpi , tzn cierpi ;)))) niestety troche butelek im poszło. Ale moje wysiłki poszły na marne , mało zjedli tylko pili , dziś nawet obiadu nie chcieli. Wiecie co przyjechala pierwszy raz po 5 latach i tylko tyle siedzieli ;(. Z chłopakiem., ona pracuje i mieszka w Wawie a on okolice -maja dużo sadów i tylko ta robota i robota. Ja bym tak nie potrafiła. Wczoraj ciął drzewka cały dzien i dlatego tak pozno przyjechali. Niewiem ja nie rozumiem ale kurde życie jakies oprocz tego wszystkiego tez powinno być, ona wraca z pracy ok 21 .Zero wakacji, wolnego czasu.Boże dla mnie to szok. Fakt zarobki maja niezłe , poziom życia inny , ale szczerze to ja wole swoje skromne zycie niz to co oni. A nawet przez tą bieganine za kasą to bardzo żadko się widują . Dobra moze ja z jakiejs innej planety jestem ;) No i mam zarcia na tydzien ;)))) dzięki temu ;) -która sie łapie na serniczek na spodzie z nutelli ;)- haha dobrze ze ja na watek odchudzajacych sie nie zagladam ;)
Lece ogarnąc chałupke a jak M wyzdrowieje to zajrze jeszcze i nadrobie ;)

A suknie śłiczna -tyle udało mi się zerknąc moja siostra mała kiedyś coś w tym stylu ale juz dawno , jak znajde zdjecie to wstawie.

Do góry