reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bartus drzemkuje ja kawke pije,nudy sa nie lubie niedziel jak musze siedziec w domku lub nikt mnie nie odwiedzi siedze jak jakis pustelnik:(

marela buziaki dla Alanka z okazji wczorajszej miesiecznicy:)

reklama
Madzia masz nas :) zawsze możesz napisać :)
My w piątkę siedzimy ale w tej chwili M.śpi. Franko zasnął wreszcie,ale dopiero we wózku jak nigdy. Wiktorek patrzał na skoki, Oliwia "MALUJE" się przy swojej toaletce :)
Ja powinnam pozmywać :-)

smutno mi bardzo :( takie to przykre, dlaczego życie jest takie nie sprawiedliwe :(:( przytulałam moje dziewczyny i dziękowałam że ma je zdrowe.

reklama
Dziewczyny to straszne! Ja tez sie poplakalam i teraz jeszcze bardziej kocham swoja iskierke! Jest sensem mojego zycia i nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby jej braklo. Dlaczego takie dzieja sie takie zle rzeczy?? Pocieszam sie tylko tym, ze widocznie taki byl plan Boga i mam nadzieje, ze jeszcze beda miec zdrowe dzieciatko!

Do góry