Jestem wkurzona na tych lekarzy. Nie ma po co jechac ani na pogotowie ani do naszej przychodni bo i tak nic sie nie dowiem madrego. Dzwonilam prywatnie do lekarza ale nie odbieral. Od niego jak wychodze to przynajmniej wiem co i jak. Wszyscy najchetniej na odczepne nafaszerowali by dziecko antybiotykiem i z glowy. Teraz zasnela z placzem Ale nic nie zjadla bo miala odruch wymiotny. Zobaczymy co bedzie w nocy.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
my u dziadkow byli pol dnia Niko grzeczny i spacerek zlaiczylismy i druga babcia szczesliwa bo Niko zjadł poł duzej kiełbaski pierwszy raz i zaden kawałek nie przeszkadzał mu i babcia zadowolona ze malutkiemu smakowało ))))) troszke z pradziadkami powrocilismy do przeszłości...super dzien
Teraz Niko swiruje w łozeczku zmeczony jutro targi dziadek zostaje z małym.... no nic mykam ogladac meczyk :-)
Teraz Niko swiruje w łozeczku zmeczony jutro targi dziadek zostaje z małym.... no nic mykam ogladac meczyk :-)
k_aralajna
Fanka BB :)
ja tez zagladam na chwilke
o lekarzach mam tez nie najlepsze zdanie, po tym jak ponad miesiac albo i dluzej diagnozowali u pawelka skaze bialkowa, ech...
n%h i nesiaa zdrowka dla malenstw!!
my po zakupach udanych, mamy garnitur buty itp. a ja mam futerko!!
milego wieczoru!!
o lekarzach mam tez nie najlepsze zdanie, po tym jak ponad miesiac albo i dluzej diagnozowali u pawelka skaze bialkowa, ech...
n%h i nesiaa zdrowka dla malenstw!!
my po zakupach udanych, mamy garnitur buty itp. a ja mam futerko!!
milego wieczoru!!
A my z tego wszystkiego nei poszlysmy do dziadka. Dobrze, ze on przyszedl. No i moi rodzice tez sa jeszcze u nas. Ja juz uciekam bo mnie wiem jaka bedzie nocka.
Spijcie dobrze mamusie i maluchy!
K_aralajna super, ze zakupy udane. Czekamy na zdjecia futerka
Spijcie dobrze mamusie i maluchy!
K_aralajna super, ze zakupy udane. Czekamy na zdjecia futerka
a my mamy juz 2 ząbki, dwie jedynki u góry ząbki myjemy szczoteczka, ale nie pamietam juz z jakiej to firmy i tylko woda, i maly wysysa wode ze szczoteczki, wiec nie chce myslec co by bylo gdybym nalozyla jakiejs pasty, mysle ze jeszcze dlugo bedziemy myc sama wodą
frotka 74
Katrinka sa żele dla dzieci od pierwszego ząbka ziajki, signal, colgate.Nie zawierają fluoru i można je połykać, są smakowe
Karalajna super że zakupy udaneMarciaa fajnie ,że dzień sie udałDo tego tak pieknie słonecznie było dzisiaj
Zdrówka chorującym maluszkom dużo!
Karalajna super że zakupy udaneMarciaa fajnie ,że dzień sie udałDo tego tak pieknie słonecznie było dzisiaj
Zdrówka chorującym maluszkom dużo!
Y
yra245
Gość
właśnie to samo chciałam napisać katrinka, to są specjalne żele dla maluszków od pierwszego ząbka, są absolutnie dostosowane dla dziecka, i bardzo smaczne bo sama smakowałam. my mamy z colgate.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja sie zegnam,Bartus juz spi takze ja tez pójde sie połozyc,ciekawa jaka noc mnie czeka.Dobrej nocy zycze.
reklama
ionka
widzę, że znów choróbska się przypałętały na forum :-(
duużo zdrowia zyczę wszystkim!
temperatura to okropna sprawa. no ale żeby antybiotyk od razu?? i to MOŻE na początki grypy? może to jednak też 3dniówka?
biedne dzieci :-(
wracając do szczoteczek to my mamy Canpola i myjemy samą wodą.
jakos dzis melancholijnie jestem nastawiona. jakis dołek czy cuś
duużo zdrowia zyczę wszystkim!
temperatura to okropna sprawa. no ale żeby antybiotyk od razu?? i to MOŻE na początki grypy? może to jednak też 3dniówka?
biedne dzieci :-(
wracając do szczoteczek to my mamy Canpola i myjemy samą wodą.
jakos dzis melancholijnie jestem nastawiona. jakis dołek czy cuś