moniSkaBe
Fanka BB :)
hej dziewczyny.
nie dam rady nadrobic, bo Pawelek marudzi.
Misieczniakom buziaki i chorowitkom :*
co do zakupow to my zawsze zabieramy dziecko, jeszcze nigdy nie byl przez to przeziebiony.
nie dam rady nadrobic, bo Pawelek marudzi.
Misieczniakom buziaki i chorowitkom :*
co do zakupow to my zawsze zabieramy dziecko, jeszcze nigdy nie byl przez to przeziebiony.
wiesz.. ja nie mam pojecia co ja moglam zrobic. Poprostu spal. Wczoraj tez usnal pozno o 22.30 i spal. obudzil sie dwa razy na jedzenie. Zobaczymy dzisiaj.Owlrene bardzo dziękuję:* JAk uwielbiasz medyczne seriale to polecam Private Practice - przeplatają się watki z Chirurgów i jest to kontynuacja ich. No i dla Maksia dużo zdrówka!!
Monia jak to zrobiłaś?? Ja zastanawiam sie nad odstawieniem w nocy cyca bo nie pamietam kiedy spałam chociaz 3 godziny ciurkiem:/ a Pawełek zasypia sam?? u nas jest różnie -czasem zeby bylo szyciej usypiam ja na rękach ale często pada sama w naszym łóżku ale musze przy niej leżeć!!
ja poprostu dawalam kaszke manna rano i z bulke.u nas noc jeszcze gorsza niz poprzednie, pierwsza pobudka o 22 i to taka, ze musialam go wziac do lozka, kolejna o 24 na mleko, kolejna o 2.30 nie wiadomo dlaczego, ale godzine nie spal, zjadl mleko i zasnal, kolejna pobudka przed 7, normalnie jak niemowle 2miesieczne!!!! Mam serdecznie dosc swojego dziecka((((
Sorry, ze tutaj, ale nie mam sily przebrac przez watek jedzonkowy maluchow, pytanie do mam, ktore maja alergikow, w jaki sposob podawalyscie gluten??? Zwykla kasza manna czy jakas kaszka bezmleczna jakies firmy??? pytam bo mam zamiar wprowadzic od dzisiaj, ale mam tylko jakas zwykla kaszke manne, ktora trzeba gotowac bleeee
ja Pawelka ubieram na dlugi rekaw. Albo jest to pajacyk albo dlugie body i rajstopki. Przykrywam kocykiem z mikrofibry. No i okno jest uchylone.my chodzimy na zakupy zawsze razem, rzadko właśnie oddzielnie, i to czy do carrefour czy zabieramy małego do ikei.
co do odkrywania jasiu ma body z krótkim rękawkiem i na to pajacyka, nie chodzę go przykrywać bo bym chyba musiała z kilkadziesiąt razy wstawać bo wędruje po całym łóżeczku.