madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My zmykamy,ja z Bartusiem rozmawialismy z M i teraz idziemy spac.buziole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ionka,polusia,k_aralajna,owlrene,sylusia duze buziaki dla dzieciaczków
Vavejka- no z tym kciukiem to nieciekawie, moj tez nie chcial ssac smoka ale jak tylko bral kciuka to odrazu mu zabieralam aby sie tego nie nauczyl, mojej kolezanki syn ma 3 lata i jeszcze ssie a nauczyl sie tak jak mial ok 1 rok . Efekt - krzywe uzebienie . Ona probowala wiele roznych sposobow- nawet gorzki paluszek nie pomogl. Ale moze Twoja tak przejsciowo.
polusia - nie pomoge, ja z tych innych , tzn potrafie usnac wszędzie nawet na stojąco jakby sie dało, glowa do poduszki i odlot. Jedno co to wspolczuje bo zdazyly mi sie ze 2 noce ze nie dalam rady spac - myslalam ze zglupieje
nesia- ja wlaśnie w 17 tyg poczulam pierwsze ruchy a potem z tydzień dwa nic , wiec chyba nie masz się czym martwic , a sama wiesz ze to takie delikatne musnięcie wiec moglaś nawet przeoczyć.
Dziewczyny - ja wspołczuje tym co mają 2 -3 maluchów albo tym w ciąży , dziś dał Alan tak popalić że ledwo żyję, normalnie padam ;( w domu syf że ledwo da się przejść, a jutro cały dzien z nim sama
, ja juz chyba nie potrafię, no i po tym wszystkim stwierdzilam ze ja chyba podziekuje za następne - oczywiscie wiem ze będzie i chce bardzo ale szczerze mówiąc to nie uśmiecha mi się znowu przez to przechodzić. Wiem jedno przeczy drugiemu w tym co piszę , ale mam sprzeczne uczucia . On poobijany, kilka upadków , ja podrapana jakby mnie jakis kot napadł- całe szczęście ferie bo wstyd do ludzi wyjść .