reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry :)
nocka fatalna - mała spała ale ja nie mogłam usnęłam o 4 . jeju co ja mam z tym spaniem, nie mogę usnąć a jak usnę to śpię źle. już nie wiem co robić aby spać. nawet M kupił mi ziołowe tabletki ale chyba muszę iść do lekarza bo coraz gorzej z tymi nockami.
dziś jedziemy kupić fotelik małej, a Julka ma jasełka wię na 15 idzie z M.

owlrene zdróweczka dla Maksia *)

myszowata jak egzamin wczorajszy M?

ionka buziaki dla malutkiej *)

idę się ogarnąć bo ja jeszcze w piżamce :)

reklama
kralajna całuski dla Pawełka:*
heronek główka do góry!
mysza współczuję...niestety nie wiem co poradzić...
polusia podobno tylko 5% zaliczyło - dziś pewnie będę wyniki...A na noc może meliskę?

hejka...mysza m Ty byś musiała czasem moje nocki widziec wstawanie po 15 razy...:) minie mu to wiec sie nie złosc na maluszka :)

u nas nocka eh. spał ze mna od 23.Ł. nocke miał w salonie. Niko usnal sam ładne i i po godzinie taki płacz az sie zanosił normalnie zgłupiałam co się z nim dzieje od 4 dni? ciagle gryzie paluszka obstawiam zęby albo go brzusio bolał ale po czym.... Myslalam, ze katarek ma ale jednak nie. Na szczescie.
dzisiaj jedziemy do dziadków. Wreszcie spokojny dzien. Pogoda do kitu. bu....

no i ciagle mama i mama...:)

owlerene zdroweczka dla Maksia :*

mnie też dokładnie już nawet nie rusza to wstawanie, podniesione ciśnienie powodowało tylko że szybko nie mogłam usnąć bo myślałam co robić aby się nie budził, jak wyeliminować jedzenie, najczęściej jest jedna pobudka na jedzenie ale czasami zdarza mu się o tak po prostu obudzić i wtedy kilka łyków wody i śpi dalej.

no nic jakoś trzeba to przeżyć, ja jeszcze frania mam przed sobą więc trudno - przyjmuje to że tak to ma być.

ale powiem wam że jakbym miała całymi dniami, weekendami sama zajmować się jasiem - chyba bym zwariowała. pomoc mojego M to podstawa. ale w końcu też jest ojcem. no nie :)

Polusia przepraszam zapomnialam i sie poprawiam.Sto latek dla Poli.

No i 4 rano nie spie bo dopiero odlozylam malego.Zachowuje sie jak histeryk,tylko spokoj na rekach i do tego musze chodzic.No chyba dba o mamy diete i pomaga w zrzuceniu tych zbednych kilogramow.Dzieki tylko co z moim chorym kregoslupem?

polusia ja ci nie pomogę, ale może jakieś silniejsze leki jeśli kochana ci ziołowe nie pomagają, widać ziółka na ciebie nie działają, w sumie przy 2 dzieci powinnaś spać jak suseł, więc kochana do lekarza bo wyobrażam sobie można zwariować,

z domowych sposobów to tylko liczenie baranów haha :)))

wiecie ja juz nie mam sil do F, bo on tylko by z nami spal...a jak widac i tak nie spi://// zeby jeszcze sie budzil i za chwile po jedzeniu zasypial, ale nieeee on przez godzine nie spi po przebudzeniu, wierci sie, wlazi na mnie i marudzi... skubaniec w ogole nie chce pic z butelki niczego innego niz mleko, ani wody, ani soku - musze mu to dawac lyzeczka, kubek niekapek tez jest fajny, ale do gryzienia a nie picia grrrr

polusia wsio najlepszego do Poli

reklama
Witam sie.

U nas nocka ok,mogłaby byc lepsza.Bartus przebudził sie o 23 dostał mleczko,potem po 6 zrobił kupke i był lekko przemoczony i wstalismy o 9 znowu kupka,teraz drzemkuje.Cos mnie gardło boli musze sobie wypic wode z cytrynką.Pogoda jesienna.

ionka,polusia,k_aralajna,owlrene,sylusia duze buziaki dla dzieciaczków:)

dobrego dnia:)

Do góry